nası sohbet döndürüz

Trenmaxx1

Trenmaxx1

Work Hard Play Hard
tecrübeli kişiler yardım nolur edin benim ne yapmam lazım irl dısı ilk defa birine yürücem instadan dün bi kızla kesiştik tek başınaydı yani sewi yok yüksek ihtimal nası başlamam lazım konuya fln @susisesi @yigittsaint @szenn

• +1
Reactions: ascendantwill, jsbera, NoxInfernum and 7 others
@NoxInfernum

• +1
Reactions: NoxInfernum and balve
sikini çek at

• JFL
  • +1
  • Ugh..
Reactions: ascendantwill, orionnow1, jsbera and 10 others
ortak noktanız var mı

• +1
Reactions: ascendantwill, NoxInfernum, Serialsuicide and 5 others
  • +1
Reactions: NoxInfernum, Gordon Freeman, balve and 2 others
  • JFL
  • +1
  • Ugh..
Reactions: orionnow1, Deleted member 361193, NoxInfernum and 2 others
  • +1
  • JFL
kafandan geçmişte yaşadığın olayları anlat ben hep yalandan uyduruyordum

• +1
Reactions: NoxInfernum, balve and Trenmaxx1
  • +1
  • JFL
Reactions: smarto, NoxInfernum, Gordon Freeman and 3 others
d
tecrübeli kişiler yardım nolur edin benim ne yapmam lazım irl dısı ilk defa birine yürücem instadan dün bi kızla kesiştik tek başınaydı yani sewi yok yüksek ihtimal nası başlamam lazım konuya fln @susisesi @yigittsaint @szenn
ortak noktaniz varsa ordan konu başlat, kız nasıl konuşuyorsa öyle konuş örneğin aşırı böyle şaka falan yapıyo sticker falan atıyo ayak uydurmaya çalış onun dışında konunun hızlı bitmesine izin verme olabildiğince uzatmaya çalış

• +1
  • Love it
Reactions: NoxInfernum, Serialsuicide, Gordon Freeman and 2 others
daha yeni tanışmışsız ilk mesajı attın mı

• +1
Reactions: NoxInfernum, Gordon Freeman, balve and 1 other person
  • +1
Reactions: smarto, NoxInfernum, Gordon Freeman and 3 others
atmadım st atmasını veya şarkı koymasını beklicem herhalde
(Gobusunu at oksamasını söyle sonra ağzına boru tıka)

• JFL
  • +1
Reactions: jsbera, NoxInfernum, balve and 1 other person
knk st atarsa direkt ilk st sine cevap ver yoksa seni utanıyo falan zanneder özgüvenli ol ilk st sine yaz hem vakit kaybetmemiş olursun

• +1
Reactions: NoxInfernum, balve and Trenmaxx1
  • JFL
  • +1
Reactions: jsbera, NoxInfernum, Gordon Freeman and 2 others
atmadım st atmasını veya şarkı koymasını beklicem herhalde
en iyi tercihlerden biri atmazsada normal sekilde direkt atarsin

• +1
en iyi tercihlerden biri atmazsada normal sekilde direkt atarsin
knk şöyle bi fikrim var, zaten bunlar bakışmış istek falan atmış kızda kabul etmiş ya demekki kızda istiyo hiç kızın st atmasını falan beklemeden işte şurda ki kız senmiydin falan yazsa olmaz mı

• +1
Reactions: balve and yigittsaint
  • +1
Reactions: NoxInfernum, Gordon Freeman, balve and 3 others
knk şöyle bi fikrim var, zaten bunlar bakışmış istek falan atmış kızda kabul etmiş ya demekki kızda istiyo hiç kızın st atmasını falan beklemeden işte şurda ki kız senmiydin falan yazsa olmaz mı
en son ortaokulda denemiştim onu küçük kızlara yazmıyorsa denemesin bile bence

• JFL
  • +1
Reactions: NoxInfernum, Serialsuicide, Gordon Freeman and 2 others
IMG 0962

• +1
  • JFL
Reactions: lovegiver, balve and Trenmaxx1
olm ciddi lazım amkkkk istek attım kabul etti
istek attim kabul etti kesin vercek
hikayesine repostuna falan cevap ver muhabbet acmaya calis zaten kiz istiyorsa devamini getirir

• +1
Reactions: Gordon Freeman, balve, Trenmaxx1 and 2 others
İlk başta direkt naber, selam flnla basla sonra iste napiyorsun flna gec ortak nokta biliyorsan ordan gir istiyosa olur zink

• +1
Reactions: NoxInfernum, Gordon Freeman, balve and 1 other person
İlk başta direkt naber, selam flnla basla sonra iste napiyorsun flna gec ortak nokta biliyorsan ordan gir istiyosa olur zink
o vallahi ise yaramiyor

• +1
Reactions: Gordon Freeman, balve and Topkra
bunu sor
telefonunda hangi oyunlar var ?

• +1
ben niye etiketlendim ŞAŞIRTICI

• +1
YAZ BABA ÖNE ÇIKARILANLAERDAN

• +1
bro flört tecrübem olduğunu sanıyo:feelswah:

• JFL
  • +1
  • So Sad
Reactions: Serialsuicide, Trenmaxx1, NoxInfernum and 1 other person

sana ilgisi varsa en başta belli eder ve bakışmış olabilirsiniz ve bu senin için anlamlı bir etkileşim gibi gelse de o seni hatırlamıyor olabilir bile.

profilinde tipin olduğunu varsayarak, repost müzik biosunda yazan herhangi bir şey öne çıkanları bunlardan biri yoluyla konuya girebilirsin seni zaten istiyorsa/beğenmişse ve senden hareket bekliyorsa pozitif geri dönüş alır konuyu da bu şekilde ilerletirsin

seni istediğinden emin olmak istiyorsan notlarına bi müzik paylaş veya basit bi story at, beğeniyorsa ilgilidir

negatif bi yanıt alıyorsan veya görüldüde bırakılıyorsan veya muhabbetin ilerisinde geçiştiriliyorsan denizde balık çok şansını başkasında deneme vakti, aslında sinyalleri yanlış algılamış olabilirsin denizde balık çok
gerekirse muhammed gibi hitabetmaxxing :lul: yapmış ol yine bi sike fayda etmez çünkü o kişinin içindeki o arzuyu ilk izlenimde uyandıramamışsın demektir en başında

muhabbet ilerliyorsa ve bir anda garip bir sessizlik oluşuyorsa müzikten vur, spotify blend yapalım mı falan de her zaman kurtarır

• +1
Reactions: Trenmaxx1, NoxInfernum and balve
kızın sana ilgisi varsa her türlü konuşabiliyonuz, ama yine de görüldüde bırakıyorsa veya muhabbeti senin taşıman gerekiyorsa boşver. bence kendi yönteminle açmaya çalış. araştır biraz kızı ona göre bir şeyler bulursun güveniyom sana aslan

• +1
Reactions: Trenmaxx1, blackpillruinedmyli, Serialsuicide and 1 other person
Profesyonel cadde orospusu, piyasanin ortanca babasi balveyi etiketlemedigin icin taktik maktik vermicem🙃

• JFL
Reactions: jsbera and lichtfromverse
direkt o an bakıştışınız hakkında yazacaksın ama dümdenden birşey salla gitsin değil

@NoxInfernum
St ya da sarki atmasini bekle sonra sarkiyla ya da st'deki bir detayla alakali konu acmaya calis. Ornek: Sarki olarak mitski'nin bi sarkisini mi koydu yazcan dicen ki mitski mi dinliyon sonra da oradan devam ettiriceksin evet diyince ben "x" bu arada burada gormustum vs vs sonra o da ben de "y" tanistigima memnum oldum falan fistan sonra da yas kacti bu arada sonra da artik hafifinden gercek hayattan bi ornek verip devam ettiricen mesela "valla okul da bitti sonunda" o da evet ya dicek bu da sohbetin yonunu pozitife kaydiracak sonra da senin bi soru yoneltmen lazim ki momentumu yakalamaya devam et, diceksin ki yazim da bombos bi planlamak lazim sonrasinda da senin yaz icin planin var miyi cakip sohbeti devam ettiricen.

Ya da Chad / Chadlite ol.

• +1
Reactions: Trenmaxx1, blackpillruinedmyli and BugraSA
St ya da sarki atmasini bekle sonra sarkiyla ya da st'deki bir detayla alakali konu acmaya calis. Ornek: Sarki olarak mitski'nin bi sarkisini mi koydu yazcan dicen ki mitski mi dinliyon sonra da oradan devam ettiriceksin evet diyince ben "x" bu arada burada gormustum vs vs sonra o da ben de "y" tanistigima memnum oldum falan fistan sonra da yas kacti bu arada sonra da artik hafifinden gercek hayattan bi ornek verip devam ettiricen mesela "valla okul da bitti sonunda" o da evet ya dicek bu da sohbetin yonunu pozitife kaydiracak sonra da senin bi soru yoneltmen lazim ki momentumu yakalamaya devam et, diceksin ki yazim da bombos bi planlamak lazim sonrasinda da senin yaz icin planin var miyi cakip sohbeti devam ettiricen.

Ya da Chad / Chadlite ol.
Sosyal olmak inanilmaz onemli ltn arkadasimin tum okullarla muhabbeti networku var rahat mtb ve htblerle takiliyor ama kendisi ltn nerde ne zaman ne konusacagini cok iyi biliyor ve genel kulturu yuksek bu statuleri hafife almayin gorunus her zaman en onemlisi ama belirli bi seviyeden sonra kizlar ozguvene de baya onem veriyor

• JFL
  • +1
Reactions: orionnow1, Serialsuicide and Deleted member 160098
Sosyal olmak inanilmaz onemli ltn arkadasimin tum okullarla muhabbeti networku var rahat mtb ve htblerle takiliyor ama kendisi ltn nerde ne zaman ne konusacagini cok iyi biliyor ve genel kulturu yuksek bu statuleri hafife almayin gorunus her zaman en onemlisi ama belirli bi seviyeden sonra kizlar ozguvene de baya onem veriyor
low iq mal

iliskide olsa ya da ortami olsa ne fark eder ? Bu 160cm boyu olan birisinin iliski boyunca boyuyla dalga gecilmesine ragmen iliskim var haha demesi ile ayni durum. Onemli olan ortamin ya da iliskinin olmasi degil, asil onemlisi ortamda ve iliskide saygi duyulmak. Emin ol LTN olup sevgilisi olan cok kisi var ama otistik htn'nin iliskide aldatilma oranlari ve NT LTN'nin iliskide aldatilma oranlarini kiyaslayinca olayin gercek yuzunu anliyosun:lul:

Hee ayn nt ol kanka ortam sevgili fln

• +1
Reactions: orionnow1, BugraSA and Serialsuicide
low iq mal

iliskide olsa ya da ortami olsa ne fark eder ? Bu 160cm boyu olan birisinin iliski boyunca boyuyla dalga gecilmesine ragmen iliskim var haha demesi ile ayni durum. Onemli olan ortamin ya da iliskinin olmasi degil, asil onemlisi ortamda ve iliskide saygi duyulmak. Emin ol LTN olup sevgilisi olan cok kisi var ama otistik htn'nin iliskide aldatilma oranlari ve NT LTN'nin iliskide aldatilma oranlarini kiyaslayinca olayin gercek yuzunu anliyosun:lul:

Hee ayn nt ol kanka ortam sevgili fln
Ortamda ya da iliski de saygi duyulmak icin zaten yuz ve boy en onemlsi ama htn olsan bile nd isen nerde nasil davranacagini bilemeyen bi embesilsen saygi duyulmazsin ben zaten sosyal ol her kiz ayaginda falan demiyorum verdigim ornek istisna ama kisilik onemsiz sacmaligi en azindan benim cevremde tamamen gecersiz

• +1
Reactions: Deleted member 160098
Network he ayn o arkadaşını şaklaban olarak görüyolar sen nt ol diyon:ROFLMAO:

• +1
Reactions: NoxInfernum
bi kafeye davet et. oturun normal konuşun eğer kafa yapınız uyarsa zaten farkedersin bunu.
daveti kabul etmezsede orta parmak emojisi gönderip engelliceksin

• +1
  • JFL
Reactions: Topkra, Trenmaxx1 and Gordon Freeman
Network he ayn o arkadaşını şaklaban olarak görüyolar sen nt ol diyon:ROFLMAO:
Nt fraudlayabilirsin nd olarak hayatinin sonuna kadar kalicaksan over zaten amk kimseyle konusamazsin

• +1
Reactions: Deleted member 160098
Nt fraudlayabilirsin nd olarak hayatinin sonuna kadar kalicaksan over zaten amk kimseyle konusamazsin
lutfen kendini duvardan duvara vur ve bidaha orga girme beyin hasarların gecene kadar

• +1
Reactions: NoxInfernum
  • JFL
Reactions: NoxInfernum, Serialsuicide, Gordon Freeman and 1 other person
lutfen kendini duvardan duvara vur ve bidaha orga girme beyin hasarların gecene kadar
Adam akilli bi konu niye tartisilmiyor amk forumunda merhaba yazsam grey jfl kys fag ardi ardina geliyor amk

• +1
Reactions: Deleted member 160098 and Trenmaxx1
Adam akilli bi konu niye tartisilmiyor amk forumunda merhaba yazsam grey jfl kys fag ardi ardina geliyor amk
IGnore yapistir oyle yapanlara

• +1
Reactions: velwetyy
Tamam beyler aksam yazcam duruma göre bulusma ayarlamaya caliscam tek özgüvensizligim kızdan
3-4 cm anca uzunum 171 fln kız

• +1
  • Love it
Reactions: Topkra and velwetyy