balve
balvebalve
Ayni spor klubundeyiz
Bununla manita olacagim yok bana akil verin hoslantimi nasil giderebilirim
@maarda sayin roblox ceosu.. hakliymissin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Yeni birisini bul, başka herhangi bir çözümü yokBununla manita olacagim yok bana akil verin hoslantimi nasil giderebilirim
Biz haklı çıkınca: normal bir akla sahip olan zaten bunu düşünebilir yarram sen kimsin de öneri veriyonView attachment 5263323
Ayni spor klubundeyiz
Gotsun ha ben senin fikrini almak icin oraya etiketledim bileBiz haklı çıkınca: normal bir akla sahip olan zaten bunu düşünebilir yarram sen kimsin de öneri veriyon
Estetik odaklı ameliyat doktoru M. Arda haklı çıkınca: HIGH IQ BULLY MIRIN ABİ YARRAĞINI YALAYAYIM HAKLISIN ABİ

Exime doneyim diyenler allah icin nolur like atsinBeler bisey farkettim ben bu kizdan galiba cok hoslanmiyom hersiki anlattigim icin dertlestigim falan icin hafiften duygu esintileri oluyo anladiniz?
Beler eximi ozledimExime doneyim diyenler allah icin nolur like atsin

cirkin falandida herboku anlatiyodum

Sogumani sağlayan özellikler neView attachment 5263323
Ayni spor klubundeyiz
Mümkünse Spor klübünden ayrıl onu daha fazla görmemen lazım onun dışında başka insanlarla görüş belki kafa dengi başka bi kızla karşılaşıp manita falan olursan unutursunView attachment 5263323
Ayni spor klubundeyiz
Sevgilisi varSogumani sağlayan özellikler ne

Kimseden hoslanmadan falan cozulmuyomu aqMümkünse Spor klübünden ayrıl onu daha fazla görmemen lazım onun dışında başka insanlarla görüş belki kafa dengi başka bi kızla karşılaşıp manita falan olursan unutursun
Ya da direkt başka birinden hoşlan![]()
sigma olbeler geminiye sordum diyoki kendine guven hersey senin aklinda biter sitoizm yap diyo dogrumu
Valla bilmiyorum ama kızın kötü özelliklerine odaklan fiziksel olur kişiliksel olur belki yardımı dokunurView attachment 5263323
Ayni spor klubundeyiz
nuke e2 overdose memantineView attachment 5263323
Ayni spor klubundeyiz