teddyzzz
Iron
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telegram kanalındakilerin geneli ağır gerizekalıNe kadar cekicisin admini soldaki elemana 7.5 sagdakine 8 vermis amina koyim bu adamin balkan turkleriyle bi sorunu var
bizim cheek bitingNe kadar cekicisin admini soldaki elemana 7.5 sagdakine 8 vermis amina koyim bu adamin balkan turkleriyle bi sorunu var
konudan bagimsiz ama balkan türklerini hiç sevmiyom aq tanidiklarimin hepsi tam bir orospu cocuguydu sende balkan türküsün diyeceklere(değilim).Ne kadar cekicisin admini soldaki elemana 7.5 sagdakine 8 vermis amina koyim bu adamin balkan turkleriyle bi sorunu var
Niye lakonudan bagimsiz ama balkan türklerini hiç sevmiyom aq tanidiklarimin hepsi tam bir orospu cocuguydu sende balkan türküsün diyeceklere(değilim).
ben balkan türküyüm knk tr/bulgar bayrak kanka siz türksünüz kankaNiye la
Knk onu 4. kusak dedesi olanlar diyor fenotiplerinde bile olmuyor genelde, benim babam 1 yasindayken trye goctu full bulgar genetigi ama bende bile ten ve sac disinda yuz parcalari anama benziyor yanlisin var oc degilimben balkan türküyüm knk tr/bulgar bayrak kanka siz türksünüz kanka
benim neslimdekiler orospu çocuğu zaten babanı katmadım araya ey müslümanKnk onu 4. kusak dedesi olanlar diyor fenotiplerinde bile olmuyor genelde, benim babam 1 yasindayken trye goctu full bulgar genetigi ama bende bile ten ve sac disinda yuz parcalari anama benziyor yanlisin var oc degilim