Ne kadar cekicisin

teddyzzz

teddyzzz

Iron
Ne kadar cekicisin admini soldaki elemana 7.5 sagdakine 8 vermis amina koyim bu adamin balkan turkleriyle bi sorunu var

Attachments

• IMG_7655.png
    IMG_7655.png
    2.2 MB · Views: 0
  • IMG_7654.png
    IMG_7654.png
    2.8 MB · Views: 0
  • JFL
Reactions: Misogynist_Maxxer and pashanimair
ne kadar 31cisin

• JFL
Reactions: Misogynist_Maxxer
Ne kadar cekicisin admini soldaki elemana 7.5 sagdakine 8 vermis amina koyim bu adamin balkan turkleriyle bi sorunu var
Telegram kanalındakilerin geneli ağır gerizekalı
+ Akpli oe kaynıyor

bizim cheek biting

• JFL
Reactions: Arisylva and divisionpanzerfaust
konudan bagimsiz ama balkan türklerini hiç sevmiyom aq tanidiklarimin hepsi tam bir orospu cocuguydu sende balkan türküsün diyeceklere(değilim).

ben balkan türküyüm knk tr/bulgar bayrak kanka siz türksünüz kanka
Knk onu 4. kusak dedesi olanlar diyor fenotiplerinde bile olmuyor genelde, benim babam 1 yasindayken trye goctu full bulgar genetigi ama bende bile ten ve sac disinda yuz parcalari anama benziyor yanlisin var oc degilim

Knk onu 4. kusak dedesi olanlar diyor fenotiplerinde bile olmuyor genelde, benim babam 1 yasindayken trye goctu full bulgar genetigi ama bende bile ten ve sac disinda yuz parcalari anama benziyor yanlisin var oc degilim
benim neslimdekiler orospu çocuğu zaten babanı katmadım araya ey müslüman