neden eğer

wendler3939

wendler3939

Iron
neden eğer hipergami hayatınızı etkiliyorsa toplum bu kadar kötü, sapmış ve boyunuz kısa + çirkinseniz niye ER gitmiyorsunuz sizi ne durduruyor

insan öldürmek istemiyorum çünkü?

• +1
Reactions: kumaddikt and wendler3939
Ben 190 olsam aglardim valla iyi sabrediyonuz

• +1
  • JFL
Reactions: wendler3939 and EK0
neden eğer hipergami hayatınızı etkiliyorsa toplum bu kadar kötü, sapmış ve boyunuz kısa + çirkinseniz niye ER gitmiyorsunuz sizi ne durduruyor
Gunahsiz adamlari oldurmek istemiyorun cunku

• +1
Reactions: kumaddikt and wendler3939
bunu yapmak neyi çözecek? bomboş işler yapmanın anlamı yok

• +1
Reactions: kumaddikt, veneficus, coax96 and 1 other person
Ben 190 olsam aglardim valla iyi sabrediyonuz
1000022063

• JFL
  • +1
Reactions: coax96 and Iranidnordid
bu ne kadar saçma sapan bir soru amk ya

• +1
Reactions: kumaddikt
er gitmenin ahlaki tarafını geçersek yüzün şu ekteki adam kadar deforme ve boyun 1.50 değilse modern tıbbın getirdikleriyle yine bir şekilde manlet subhuman olmaktan kurtulabiliyorsun. hem manlet hem subhumansan bir şekilde moneymaxxing yapıp en azından mtn civarı bir surata ve ll ile ortalama bir boya ulaşabiliyorsun. chad hiçbir şey yapmadan bu adamın 100 katı smv ile kalkıyor vs. diyebilirsiniz ama yapacak bir şey yok. genetic determinism maalesef acımasız. ama genetic determinisme rağmen forumda insanlar daha iyi görünmeye çalışıyor çünkü miktarı kişiden kişiye değişse bile daha iyi görünmek için bir umut var. ve eğer en ufak bir umut varsa bence er gitmenin bir anlamı yok. en azından ben böyle düşünüyorum.

1789677716764

Last edited:
  • +1
Reactions: ENEFB and kumaddikt
Ben bu boyla bile heightmogsuz bir gun gecirmiyom kendimden uzun EN AZ 10 KISI GORUYORUM AMK
Sen gerizekalısın heightmog yiyosan 196da ya 196 değilsin ya da yediğini zannediyosun

• +1
Reactions: -BayHarbourButcher