wendler3939
Iron
neden eğer hipergami hayatınızı etkiliyorsa toplum bu kadar kötü, sapmış ve boyunuz kısa + çirkinseniz niye ER gitmiyorsunuz sizi ne durduruyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Gunahsiz adamlari oldurmek istemiyorun cunkuneden eğer hipergami hayatınızı etkiliyorsa toplum bu kadar kötü, sapmış ve boyunuz kısa + çirkinseniz niye ER gitmiyorsunuz sizi ne durduruyor
Neye aglicanBen 190 olsam aglardim valla iyi sabrediyonuz
bu kim forumun yeni ragebaitçisi miBen 190 olsam aglardim valla iyi sabrediyonuz
Ben 190 olsam aglardim valla iyi sabrediyonuz
gunahlıları oldurGunahsiz adamlari oldurmek istemiyorun cunku
Neye aglican
bu kim forumun yeni ragebaitçisi mi
Ben bu boyla bile heightmogsuz bir gun gecirmiyom kendimden uzun EN AZ 10 KISI GORUYORUM AMK
bu ne kadar saçma sapan bir soru amk yaneden eğer hipergami hayatınızı etkiliyorsa toplum bu kadar kötü, sapmış ve boyunuz kısa + çirkinseniz niye ER gitmiyorsunuz sizi ne durduruyor
er gitmenin ahlaki tarafını geçersek yüzün şu ekteki adam kadar deforme ve boyun 1.50 değilse modern tıbbın getirdikleriyle yine bir şekilde manlet subhuman olmaktan kurtulabiliyorsun. hem manlet hem subhumansan bir şekilde moneymaxxing yapıp en azından mtn civarı bir surata ve ll ile ortalama bir boya ulaşabiliyorsun. chad hiçbir şey yapmadan bu adamın 100 katı smv ile kalkıyor vs. diyebilirsiniz ama yapacak bir şey yok. genetic determinism maalesef acımasız. ama genetic determinisme rağmen forumda insanlar daha iyi görünmeye çalışıyor çünkü miktarı kişiden kişiye değişse bile daha iyi görünmek için bir umut var. ve eğer en ufak bir umut varsa bence er gitmenin bir anlamı yok. en azından ben böyle düşünüyorum.neden eğer hipergami hayatınızı etkiliyorsa toplum bu kadar kötü, sapmış ve boyunuz kısa + çirkinseniz niye ER gitmiyorsunuz sizi ne durduruyor
Sen gerizekalısın heightmog yiyosan 196da ya 196 değilsin ya da yediğini zannediyosunBen bu boyla bile heightmogsuz bir gun gecirmiyom kendimden uzun EN AZ 10 KISI GORUYORUM AMK