NEDEN HAYATINIZI KIMSSEYE ADAMAMALISINIZ.

arsenist

arsenist

annenisikeyim's ghost
beyler cok uzun olucak sımdıden okumayı bırakıcaksanız salın dırekt

lise 3te hayatima bi kiz girdi cok masum cok seker duruyodu beyler oyle kobustuk ettik cart curt sevgılı olduk, işk defa birinden bu ladar cok hoslandim asik olduk flaan hizli anlatiyom bildifin kiza tapiyoeum,ailesi col sıkıydı bulusamıyoduk okul dısı arkadaslarımla cıkmayıp o kızla durıtodum yeter ki o mutlu olsun ben de onu goreyim.Boyle boylegeldik yaz tatile, deli dehset bi kavha sonucu ayrildik, kiza gitmemesi ixin bile yalbardim, 3 ay yaz votumca pesınden kostuö,12.sjımıfın 2.ayında tekrar barısabıldım, bu surec ıcerısınde kızın anami sikmesiigckaldi, "kiskandirmak ixin"erkekk begenmeler mi dersin, kuzeniyle gece disari cikmalari mi. o yaz agır depresyondan 1 gaftada 4 kilo verdim, sonra diger hafta 3 kilo falan en son 57 kilo oldum.bemde salagim safim butun serefimi birakip kizi aldim tekraar, 12 de iyiyz guzeşiz ayril barislar oldu
arkadaslar kiza saygisizlil yapti direkt kestim, birbirimizin rahatsiz olacagi hrrlwsi xikardik 12 bitti mezuniyette cok romamtik takildik falan hop mezjna kaldık sımavda bulusamıyoruz aılesı ızım bermıyor 1 yıl bulusmadık bu kızla en som ıste sjnava kalmıs 1 ay beyler saka gibi KIZ AYRILDI
yani yapmadigim hix bisdy kalmadi sizim ananiz babaniz birbiri icin bu kadar bisey yapöamistir kiz kavga cıkarıp ayrıldı, ne arkadaslarim kaldi ne cevrem, artik onu dusunöememye calisiyom 2 3 ay oşdu neredeyse ama cok zor bu ınsanları tamamrn cıkarmak, gectıgımız her yer benı ofkeyle ya da uzuntuyle dolduruyor, surekşı gozlerı aklımda canlanıyor.SIZE UYARIM LUTFEN KIMSE ICIN KENDINIZDEN PARCA EKSILTMEYIN ENINDE SONUNDA KENDINIZLE KALOYOESUNUZ HAYATTA KIMSE KALICI DEGIL AILEN BILE

@hardmaxxx thread icin bana cesarwt versi opuyoru

• +1
  • Love it
  • JFL
Reactions: veneficus, Topkra, herson and 3 others

lise 3te hayatima bi kiz girdi cok masum cok seker duruyodu beyler oyle kobustuk ettik cart curt sevgılı olduk, işk defa birinden bu ladar cok hoslandim asik olduk flaan hizli anlatiyom bildifin kiza tapiyoeum,ailesi col sıkıydı bulusamıyoduk okul dısı arkadaslarımla cıkmayıp o kızla durıtodum yeter ki o mutlu olsun ben de onu goreyim.Boyle boylegeldik yaz tatile, deli dehset bi kavha sonucu ayrildik, kiza gitmemesi ixin bile yalbardim, 3 ay yaz votumca pesınden kostuö,12.sjımıfın 2.ayında tekrar barısabıldım, bu surec ıcerısınde kızın anami sikmesiigckaldi, "kiskandirmak ixin"erkekk begenmeler mi dersin, kuzeniyle gece disari cikmalari mi. o yaz agır depresyondan 1 gaftada 4 kilo verdim, sonra diger hafta 3 kilo falan en son 57 kilo oldum.bemde salagim safim butun serefimi birakip kizi aldim tekraar, 12 de iyiyz guzeşiz ayril barislar oldu
arkadaslar kiza saygisizlil yapti direkt kestim, birbirimizin rahatsiz olacagi hrrlwsi xikardik 12 bitti mezuniyette cok romamtik takildik falan hop mezjna kaldık sımavda bulusamıyoruz aılesı ızım bermıyor 1 yıl bulusmadık bu kızla en som ıste sjnava kalmıs 1 ay beyler saka gibi KIZ AYRILDI
yani yapmadigim hix bisdy kalmadi sizim ananiz babaniz birbiri icin bu kadar bisey yapöamistir kiz kavga cıkarıp ayrıldı, ne arkadaslarim kaldi ne cevrem, artik onu dusunöememye calisiyom 2 3 ay oşdu neredeyse ama cok zor bu ınsanları tamamrn cıkarmak, gectıgımız her yer benı ofkeyle ya da uzuntuyle dolduruyor, surekşı gozlerı aklımda canlanıyor.SIZE UYARIM LUTFEN KIMSE ICIN KENDINIZDEN PARCA EKSILTMEYIN ENINDE SONUNDA KENDINIZLE KALOYOESUNUZ HAYATTA KIMSE KALICI DEGIL AILEN BILE

kanka disarda isim var 1.30 gibi evdeyim okucam

• Love it
Reactions: arsenist
tr foruö spawn
@jsbera @ascendantwill @stacyworshipper

• JFL
Reactions: ascendantwill
etiketlenince sıradaki doxx kurbanı benim sandım amunakoyum

• JFL
Reactions: EK0 and arsenist
kanka disarda isim var 1.30 gibi evdeyim okucam
vallagi sirf yazmak ixin yazdik en azından bırıleru e anlatmıs oluruz okumasanız bıle dert sefıl

lise 3te hayatima bi kiz girdi cok masum cok seker duruyodu beyler oyle kobustuk ettik cart curt sevgılı olduk, işk defa birinden bu ladar cok hoslandim asik olduk flaan hizli anlatiyom bildifin kiza tapiyoeum,ailesi col sıkıydı bulusamıyoduk okul dısı arkadaslarımla cıkmayıp o kızla durıtodum yeter ki o mutlu olsun ben de onu goreyim.Boyle boylegeldik yaz tatile, deli dehset bi kavha sonucu ayrildik, kiza gitmemesi ixin bile yalbardim, 3 ay yaz votumca pesınden kostuö,
kırılma noktası olay orgusunun değişme noktası burası kanka malesef keşke arkadaşlarınla tekrardan konuşup tekrardan takılsaydın illaki seni aydınlatırlardı çünkü sen ayrıldıktan sonra 1 2 hafta daha etkileşimde bulunup sonra hepten salsaydın paşa paşa yüksek ihtimalle sana geri dönerdi veya göndermeli şeyler atardı ona yazman için. 3 aylık zaman diliminde tek yaptığın ayrılmana rağmen onun egosunu kabartıp istediği yere oturtman olmuş tekrardan geçmiş olsun yolunu bulmuşsundur umarım o acıyı yakın zamanda çektim çekiyorum da

• +1
kıskandırmak için başka erkekleri beğenmesinden sonra hala nasıl soğumayıp kalabildin anlamıyorum amk

o kadar kolay değil diyebilirsin fakat illa ki soğuma gelmiştir sana da sadece kabullenmeyip devam ettin adam gibi çekip gitseymişsin keşke neyse sırf kıskandırmak için bunu yapan kızla olmaman senin için binkat daha iyidir

• +1
Reactions: arsenist and EK0
kırılma noktası burası kanka malesef keşke arkadaşlarınla tekrardan konuşup tekrardan takılsaydın illaki seni aydınlatırlardı çünkü sen ayrıldıktan sonra 1 2 hafta daha etkileşimde bulunup sonra hepten salsaydın paşa paşa yüksek ihtimalle sana geri dönerdi veya göndermeli şeyler atardı ona yazman için. 3 aylık zaman diliminde tek yaptığın ayrılmana rağmen onun egosunu kabartıp istediği yere oturtman olmuş tekrardan geçmiş olsun yolunu bulmuşsundur umarım o acıyı yakın zamanda çektim çekiyorum da
kanka olay o da degıl bılıyo musun o orospu eblatlari sayfisizlik uapti onda pısman degılım sadece herkesı cımsrmak kotu oldu, bu da bızı adam rtti iste tek tabanca takilirim herseyi kendim yasar aileme bi sim belli etmem, bi kiza kendimi adamam guvenmem, hep gardimiz acikcolur
bz hata ettik o guvenılır yuzune guvenıp,
o acıyı anlamana uzuldum keske kımse bumları yasamasa, kımse onu benum kadar sevemez, benım uzuldugum bu kanka ben ınsanların enÇUKUR ÇAMUR BOKLU zamanında ınlara yardım ederım bak o bana sahfısızlık eden adami zorbaliktan kurtardim cocufun sınıfta kafasına tıp atıyorlardı amınakoyım manga oluyor diye ımsanlara yardımmedıyorum ama olan bana oluyor su saatten sonra bi iste cikarim yoksa ve yardim edersem beni SİKSİNLER iyi olanlar kaybediyor her sekilde artik dalgamiza bakicaz dsmekki yani olmuyor. ins senin de ask acin gecer bro

• +1
Reactions: jsbera
kıskandırmak için başka erkekleri beğenmesinden sonra hala nasıl soğumayıp kalabildin anlamıyorum amk

o kadar kolay değil diyebilirsin fakat illa ki soğuma gelmiştir sana da sadece kabullenmeyip devam ettin adam gibi çekip gitseymişsin keşke neyse sırf kıskandırmak için bunu yapan kızla olmaman senin için binkat daha iyidir
kanka cringe geşicek ben cok masum nırıydım benden ozur dıle affederim o. derece bıde ılk defa asım oldum hoslanma degıl asık olmaudi bu, ama o kız 4 yıl onxe adriana limayi begendıgım ıcım ilahimi sikecekti aq, 3 senemı bosa harcadım lıse genclıgımı bi orospu ebladina harcadim ya o koyuyor

• +1

soguduk kanka taviki ama gozumuz kor oldu aq

• +1
kanka sen şeyde büyük hata yapmışın ya kızın peşinden koşmalar falan yakın zamanda bende yaptım benzer bişeyide ciddi kızlara bunu belli edersen acımıyolar en karakterlisi olsun istiyorsan chad ol kızın okadar götünü kaldırdıktan sonra acımıyor adama

• +1
Reactions: jsbera and arsenist
reisler ben yatiyom siz yazin ben herseyi okucam yarin

• +1
Reactions: EK0
kanka sen şeyde büyük hata yapmışın ya kızın peşinden koşmalar falan yakın zamanda bende yaptım benzer bişeyide ciddi kızlara bunu belli edersen acımıyolar en karakterlisi olsun istiyorsan chad ol kızın okadar götünü kaldırdıktan sonra acımıyor adama
janka sunu keske bırı soyleseydı de yasamayaydik ama o donem bitti valla s1kkım de degıl

• So Sad
kanka olay o da degıl bılıyo musun o orospu eblatlari sayfisizlik uapti
kim amk arkadaşların mı
onda pısman degılım sadece herkesı cımsrmak kotu oldu, bu da bızı adam rtti iste tek tabanca takilirim herseyi kendim yasar aileme bi sim belli etmem, bi kiza kendimi adamam guvenmem, hep gardimiz acikcolur
bi kıza kendini adayıp guvenmemen olgunlaştığını gösterir de bunuda anlamanın tek yolu o cidden geri dönse kabul eder miydin sorusu

he bide tek tabancanı yalnız kurdunu sikerim senin modern dünyanın çıkarttığı bir propaganda o asla öyle düşünme
o acıyı anlamana uzuldum keske kımse bumları yasamasa,
senin ve benim yaşamam gerekiyormuş knk beni şahsen baya olgunlaştırdı bu ayrılık işleri vesaire

bunlar yasanmasa hala aynı mal kalacaktık üzücü ama gercek
kımse onu benum kadar sevemez, benım uzuldugum bu kanka ben ınsanların enÇUKUR ÇAMUR BOKLU zamanında ınlara yardım ederım bak o bana sahfısızlık eden adami zorbaliktan kurtardim cocufun sınıfta kafasına tıp atıyorlardı amınakoyım manga oluyor diye ımsanlara yardımmedıyorum ama olan bana oluyor su saatten sonra bi iste cikarim yoksa ve yardim edersem beni SİKSİNLER
şahsen herkese yardım değmez onu sen secicen
dsmekki yani olmuyor. ins senin de ask acin gecer bro
hala ümit var benimki için knk sağol yine

• +1
Reactions: EK0 and arsenist
janka sunu keske bırı soyleseydı de yasamayaydik ama o donem bitti valla s1kkım de degıl
o sıra ne kadar söylese de inanmak istemeyecektin ve yalvarmaya devam edecektin dürüst olalım aq

• Love it

sadece basligi okudum, haklisin. tum yaziyo okuyup tekrar fikirlerimi yazicam

• Love it
kanka cringe geşicek ben cok masum nırıydım benden ozur dıle affederim o. derece bıde ılk defa asım oldum hoslanma degıl asık olmaudi bu, ama o kız 4 yıl onxe adriana limayi begendıgım ıcım ilahimi sikecekti aq, 3 senemı bosa harcadım lıse genclıgımı bi orospu ebladina harcadim ya o koyuyor
siktir et önemlisi üniversite kanka geçip gitmiş aq yapacağın birşey yok, kız pek doğru biri değil gibime geldi zaten o ne amk salak saçma şeylerle uğraştırmış adamı ilişkide

• +1
kim amk arkadaşların mı

bi kıza kendini adayıp guvenmemen olgunlaştığını gösterir de bunuda anlamanın tek yolu o cidden geri dönse kabul eder miydin sorusu

he bide tek tabancanı yalnız kurdunu sikerim senin modern dünyanın çıkarttığı bir propaganda o asla öyle düşünme

senin ve benim yaşamam gerekiyormuş knk beni şahsen baya olgunlaştırdı bu ayrılık işleri vesaire

bunlar yasanmasa hala aynı mal kalacaktık üzücü ama gercek

şahsen herkese yardım değmez onu sen secicen

hala ümit var benimki için knk sağol yine
jmarim sen mutlu olursun reis o kiz bi gubluk erkek olsa dover oldurrum amk gelmeye surati yok gelirse de gorulduyı yer bısey yasmam bıle
arkadaslari seberim ama nıyeyse artık tek takılmak daha cok huzur verıylr bı ara yapın anlarsınız, 9.sınıd 1.0sınıf 30 40 kısılık arladaslarımız vardı bır bır dokuldj hepsı, hayat erkek tarafini sike sike sike adam ediyor onu gorduk tekrardan ımsallaj ılıskuın duzelir ben mutlu olamadiö sen ol insalşaj knk

• JFL
siktir et önemlisi üniversite kanka geçip gitmiş aq yapacağın birşey yok, kız pek doğru biri değil gibime geldi zaten o ne amk salak saçma şeylerle uğraştırmış adamı ilişkide
valla uniyi beklıyom yks de
o sıra ne kadar söylese de inanmak istemeyecektin ve yalvarmaya devam edecektin dürüst olalım aq
hıc yalan yok reis cıdden yalbarirdim

• +1
jmarim sen mutlu olursun reis o kiz bi gubluk erkek olsa dover oldurrum amk gelmeye surati yok
sakin ol amk GASNJGASHBNDMA
gelirse de gorulduyı yer bısey yasmam bıle
arkadaslari seberim ama nıyeyse artık tek takılmak daha cok huzur verıylr bı ara yapın anlarsınız, 9.sınıd 1.0sınıf 30 40 kısılık arladaslarımız vardı bır bır dokuldj hepsı, hayat erkek tarafini sike sike sike adam ediyor onu gorduk tekrardan ımsallaj ılıskuın duzelir ben mutlu olamadiö sen ol insalşaj knk
erkek adam duygusuz değil duygularını yönetebilen bi erkek olmaya mahkumdur kanka çocuk gibi erkeği veya adamı sadece annesi sever o senin bakıcın değil acı gerçek malesef çocuklaşamazsın kızın yanında

• +1
valla uniyi beklıyom yks de

hıc yalan yok reis cıdden yalbarirdim
yalvarırdın bende o durumdaydım şuan hafif hafif düzeliyorum bi ayrılıkla geliştik adam olduk elhamdilüllah aynı hataları yapmam umarım

• Love it
aynen kanka bunlar cannon event yaşanmadan kimse olgunlaşamıyor yaşanması lazım karakter gelişimi için o yönden bak

• +1
  • Love it
Reactions: herson, jsbera and arsenist

o senin her şeyinmiş sen onun bir şeyi

• Love it
sakin ol amk GASNJGASHBNDMA

erkek adam duygusuz değil duygularını yönetebilen bi erkek olmaya mahkumdur kanka çocuk gibi erkeği veya adamı sadece annesi sever o senin bakıcın değil acı gerçek malesef çocuklaşamazsın kızın yanında
hata ettik reis hata ettij ben annemın omunde afladım o orpsu ıcın kadın kımse ıcın boynunu egme dedi hala o kiz icin aglaöak ıstedkgımde aklıma gelirr kendımk durdururum

• +1
  • So Sad
Reactions: EK0 and herson
aynen kanka bunlar cannon event yaşanmadan kimse olgunlaşamıyor yaşanması lazım karakter gelişimi için o yönden bak
olym sıke sıke olgunlasmak bu oste hayat tokadi vudur heralde

• So Sad
o senin her şeyinmiş sen onun bir şeyi
aynen oyle reis kiza baktigim fooğrafi cekmis biri glzumun ıcı parlıyor varya gorsenız ınanöazsınız gozum parlıyor bıldıgın suan hepsi gittickara kara gozlerimizle bakiyoz

• +1
  • So Sad
Reactions: herson and EK0
olym sıke sıke olgunlasmak bu oste hayat tokadi vudur heralde
kanka sana çok üzüldüm inşallah işlerin çözülür ya üni falan hallet sonrası gelir zaten

• +1
hata ettik reis hata ettij ben annemın omunde afladım o orpsu ıcın kadın kımse ıcın boynunu egme dedi hala o kiz icin aglaöak ıstedkgımde aklıma gelirr kendımk durdururum
valla adam olmak için bunların hepsi cannon event annenin onunde aglamana kadar oyle yapıcak bisey yok ölene kadar her seferinde en iyi biz olmak için törpüleniyoruz yaşadıklarımızla knk

• Love it
kanka sana çok üzüldüm inşallah işlerin çözülür ya üni falan hallet sonrası gelir zaten
kral crinfe olmaya defil bissy hissetmiyorum biöe beni sadece guldurevilirsiniz uzulmek bile degil barya yerımde olan anlamıstır o kadar uzuldum ki xamaninda tepki veremiyoruö aq

• So Sad
butun etkılesıme gıren tr subforumu gozlerınden operim

• +1
Reactions: EK0 and jsbera
birebir aynini yasadim. 2024 mart öncesi ben ve sonrasi ben bi odada bulussalar birbirlerini tanimazlardi.
ama sonra düzeldim. bi suredir oldugum kiz bitirmek istedi 1 dakika bile üzüntü yaşamadım

• +1
birebir aynini yasadim. 2024 mart öncesi ben ve sonrasi ben bi odada bulussalar birbirlerini tanimazlardi.
ama sonra düzeldim. bi suredir oldugum kiz bitirmek istedi 1 dakika bile üzüntü yaşamadım
duzelıto mu ılerıkı ılıskılerde reis boyle asiri baglanmalar flaan azalicak mi

• +1
Reactions: herson
aynen oyle reis kiza baktigim fooğrafi cekmis biri glzumun ıcı parlıyor varya gorsenız ınanöazsınız gozum parlıyor bıldıgın suan hepsi gittickara kara gozlerimizle bakiyoz
pm gel sana 2024 mart oncesi ve sonrasi atayim direk somut kanıt

• Love it
butun etkılesıme gıren tr subforumu gozlerınden operim
cogumuzun icinde hala o sensitive youngman var knk adam olacaz güclenecez elden bırakmak yok

• +1
Reactions: herson, EK0 and arsenist
bıde soracak olursanız nıye bu kafar aafsın die ben. annem dısında baska bı kızdan sebgı gormemıstım o yuzdn bu kız bu kadar wtkıledı 3 yıl surdu bıde

• +1
Reactions: herson
cogumuzun icinde hala o sensitive youngman var knk adam olacaz güclenecez elden bırakmak yok
deprestona gireni siksinler jergun spordayim valla bi kiz icin sagliktan olunur öu aq

• +1
Reactions: herson and jsbera
duzelıto mu ılerıkı ılıskılerde reis boyle asiri baglanmalar flaan azalicak mi
sana bağlı. ben sonrasinda yarragi yedigin icin(fiziksel olarak) ustune geleceky uku bindiginden komple uzadim kizlardan. piyasaya yeni geri dondum. 2 yil konusmadim kimseyle sonra bahsettigim kiz denk geldi ama bastan kendini hazirladım. eğer bi sonu olucagino bilerek hareket edersin derin etkilenmezsin en fazla bi kac gün keyifsiz olursun. ve kesinlikle hayatinda baska seyler olmali aktivite hobi cevre

• +1
deprestona gireni siksinler jergun spordayim valla bi kiz icin sagliktan olunur öu aq
annen öyle olmana üzülür bide onu da düşün bi kız için duyguları yaşamak en saçma şey de işte yapacak birşey yok

• +1
ilişki kız kelimelerini cümlede görünce doğal ignore dnr atıyoz beyin engel koydu artık

• JFL
  • +1
Reactions: arsenist and EK0
annen öyle olmana üzülür bide onu da düşün
tek dayanafim kanka kadinin zaten aıle tarafı da sıkıntı var bo de ben uzmemek ıxın kendımı dısarı vuruyom cımende oturuyom amk

ilişki kız kelimelerini cümlede görünce doğal ignore dnr atıyoz beyin engel koydu artık
olsun reis bumplaman yeter np

• Love it
Reactions: Orcairis
olum hayati rawdogglamak high t degik mi ne sigaram ne alkolum var dısarı cıkmak spor ve muzıgım var aq
yoksa depresyon cl ascensionumu mu hazirliyordh😭🆘🆘🆘🆘😭😭🆘🆘😭😭🆘

• +1
  • Love it
Reactions: Orcairis and EK0