NEDEN HAYATINIZI KIMSSEYE ADAMAMALISINIZ.

olum hayati rawdogglamak high t degik mi ne sigaram ne alkolum var dısarı cıkmak spor ve muzıgım var aq
yoksa depresyon cl ascensionumu mu hazirliyordh😭🆘🆘🆘🆘😭😭🆘🆘😭😭🆘
beyin kimyamız anasının amını görmüşken bile destek olacak hiçbir şey kullanmamaya devam etmek

• Love it
Reactions: arsenist
tek dayanafim kanka kadinin zaten aıle tarafı da sıkıntı var bo de ben uzmemek ıxın kendımı dısarı vuruyom cımende oturuyom amk
Vurma kral erkek adam ol

i
beyler cok uzun olucak sımdıden okumayı bırakıcaksanız salın dırekt

lise 3te hayatima bi kiz girdi cok masum cok seker duruyodu beyler oyle kobustuk ettik cart curt sevgılı olduk, işk defa birinden bu ladar cok hoslandim asik olduk flaan hizli anlatiyom bildifin kiza tapiyoeum,ailesi col sıkıydı bulusamıyoduk okul dısı arkadaslarımla cıkmayıp o kızla durıtodum yeter ki o mutlu olsun ben de onu goreyim.Boyle boylegeldik yaz tatile, deli dehset bi kavha sonucu ayrildik, kiza gitmemesi ixin bile yalbardim, 3 ay yaz votumca pesınden kostuö,12.sjımıfın 2.ayında tekrar barısabıldım, bu surec ıcerısınde kızın anami sikmesiigckaldi, "kiskandirmak ixin"erkekk begenmeler mi dersin, kuzeniyle gece disari cikmalari mi. o yaz agır depresyondan 1 gaftada 4 kilo verdim, sonra diger hafta 3 kilo falan en son 57 kilo oldum.bemde salagim safim butun serefimi birakip kizi aldim tekraar, 12 de iyiyz guzeşiz ayril barislar oldu
arkadaslar kiza saygisizlil yapti direkt kestim, birbirimizin rahatsiz olacagi hrrlwsi xikardik 12 bitti mezuniyette cok romamtik takildik falan hop mezjna kaldık sımavda bulusamıyoruz aılesı ızım bermıyor 1 yıl bulusmadık bu kızla en som ıste sjnava kalmıs 1 ay beyler saka gibi KIZ AYRILDI
yani yapmadigim hix bisdy kalmadi sizim ananiz babaniz birbiri icin bu kadar bisey yapöamistir kiz kavga cıkarıp ayrıldı, ne arkadaslarim kaldi ne cevrem, artik onu dusunöememye calisiyom 2 3 ay oşdu neredeyse ama cok zor bu ınsanları tamamrn cıkarmak, gectıgımız her yer benı ofkeyle ya da uzuntuyle dolduruyor, surekşı gozlerı aklımda canlanıyor.SIZE UYARIM LUTFEN KIMSE ICIN KENDINIZDEN PARCA EKSILTMEYIN ENINDE SONUNDA KENDINIZLE KALOYOESUNUZ HAYATTA KIMSE KALICI DEGIL AILEN BILE

@hardmaxxx thread icin bana cesarwt versi opuyoru
iyi method bulmussun kanka zayiflamak icin su obez brolarima ders olsun belki zayiflarlar 9 10 kilo

• +1
  • JFL
Reactions: veneficus and EK0
beyler cok uzun olucak sımdıden okumayı bırakıcaksanız salın dırekt

lise 3te hayatima bi kiz girdi cok masum cok seker duruyodu beyler oyle kobustuk ettik cart curt sevgılı olduk, işk defa birinden bu ladar cok hoslandim asik olduk flaan hizli anlatiyom bildifin kiza tapiyoeum,ailesi col sıkıydı bulusamıyoduk okul dısı arkadaslarımla cıkmayıp o kızla durıtodum yeter ki o mutlu olsun ben de onu goreyim.Boyle boylegeldik yaz tatile, deli dehset bi kavha sonucu ayrildik, kiza gitmemesi ixin bile yalbardim, 3 ay yaz votumca pesınden kostuö,12.sjımıfın 2.ayında tekrar barısabıldım, bu surec ıcerısınde kızın anami sikmesiigckaldi, "kiskandirmak ixin"erkekk begenmeler mi dersin, kuzeniyle gece disari cikmalari mi. o yaz agır depresyondan 1 gaftada 4 kilo verdim, sonra diger hafta 3 kilo falan en son 57 kilo oldum.bemde salagim safim butun serefimi birakip kizi aldim tekraar, 12 de iyiyz guzeşiz ayril barislar oldu
arkadaslar kiza saygisizlil yapti direkt kestim, birbirimizin rahatsiz olacagi hrrlwsi xikardik 12 bitti mezuniyette cok romamtik takildik falan hop mezjna kaldık sımavda bulusamıyoruz aılesı ızım bermıyor 1 yıl bulusmadık bu kızla en som ıste sjnava kalmıs 1 ay beyler saka gibi KIZ AYRILDI
yani yapmadigim hix bisdy kalmadi sizim ananiz babaniz birbiri icin bu kadar bisey yapöamistir kiz kavga cıkarıp ayrıldı, ne arkadaslarim kaldi ne cevrem, artik onu dusunöememye calisiyom 2 3 ay oşdu neredeyse ama cok zor bu ınsanları tamamrn cıkarmak, gectıgımız her yer benı ofkeyle ya da uzuntuyle dolduruyor, surekşı gozlerı aklımda canlanıyor.SIZE UYARIM LUTFEN KIMSE ICIN KENDINIZDEN PARCA EKSILTMEYIN ENINDE SONUNDA KENDINIZLE KALOYOESUNUZ HAYATTA KIMSE KALICI DEGIL AILEN BILE

@hardmaxxx thread icin bana cesarwt versi opuyoru
bide biraz gec deneyimleyip ogrenmissin ama olur gec olsun guc olmasin s.et onuda insan kendisi icin yasamali

olsunreıs bıde saglık gıtmesın akıl gitti beden kalsin bari aq bıde annem cok kizar
yaşıtların hepsi ne kadar hap antidepresan varsa kullanırken hayvan gibi nd olmamıza rağmen hiçbir sik kullanmayan bizim yaşantının kalite

Last edited:
  • JFL
Reactions: EK0
ya şu adama patlıyorum amk OAPWKDOPAWDKPOAPWO surviving lost beetwen borders
skeçmiş ama tek relate ettiğimiz adam fake çıktı

• Woah
Reactions: EK0
skeçmiş ama tek relate ettiğimiz adam fake çıktı
lan nasıl olabilir skeç hayattan bir hançer daha yedik herkes kandırıyor bizi :(

• So Sad
  • +1
Reactions: veneficus and Orcairis
dnr ama çok doğru en yakın arkadaşınıza bile zayıflığınızı anlatmayın