nereye boşalıyonuz

D

Deleted member 277275

retarded ltn
erkek adam göbeğine boşalır sonra peçeteyle siler bence burda donuna boşalanlarda var ama @hanma lover sizce en iyisi nere reddit post yazmayım bu arada sikerim

• +1
  • JFL
Reactions: pashanimair, Thrill, fazehamster and 1 other person
erkek adam göbeğine boşalır sonra peçeteyle siler bence burda donuna boşalanlarda var ama @hanma lover sizce en iyisi nere reddit post yazmayım bu arada sikerim
Az önce gozume bosaldim yatarken hatta bu tiradi o yüzden açtım göz kör ediyor gobek bence en iyisi temizlenmeside kolay

• +1
  • JFL
Reactions: pashanimair, Thrill, meatenjoyer9 and 3 others
Az önce gozume bosaldim yatarken hatta bu tiradi o yüzden açtım göz kör ediyor gobek bence en iyisi temizlenmeside kolay
Bu arada her zaman donuma bosalmiyorum böyle bir algı yaratmayin pijler sadece istisnai durumlardır sınıfta kombi yani gibi

• +1
  • JFL
Reactions: pashanimair, meatenjoyer9, fazehamster and 1 other person
tuvalette tuzbiber yaparken taharet musluğunu açıyorum kardeşim şak şak ses duyulmasın diye 👍👍

• +1
Reactions: pashanimair, fazehamster, Deleted member 251512 and 2 others
tuvalette tuzbiber yaparken taharet musluğunu açıyorum kardeşim şak şak ses duyulmasın diye 👍👍
Aynisini bende yapıyorumda pederin kizmiyo mu aq yoksa prejacci misin sen

• +1
Reactions: pashanimair, Thrill, fazehamster and 1 other person
  • +1
  • JFL
Reactions: pashanimair, Thrill, fazehamster and 2 others
Aynisini bende yapıyorumda pederin kizmiyo mu aq yoksa prejacci misin sen
yani şöyle hilesini buldum amk iyice low t olmayım diye tam böyle boşalcam haşmetlinin ucunu kıstırıyom boşalmıyom + erken boşalmayı önlüyo

• +1
  • JFL
Reactions: pashanimair, Thrill, fazehamster and 4 others
yani şöyle hilesini buldum amk iyice low t olmayım diye tam böyle boşalcam haşmetlinin ucunu kıstırıyom boşalmıyom + erken boşalmayı önlüyo
Aşırı edgelersen emanete zarar kopenhag kırmızı yedi bu arada ben yapmiyorum edge felan zaten 35 dakikada anca bosaliyorum erken bosalanlar sizi

• +1
  • JFL
Reactions: pashanimair, meatenjoyer9, fazehamster and 1 other person
hacı onunda sınırı var çok kaçırırsan sıkarken ucundan kaçıyo yine ben bikere aşırı sıktım patlicak sandım amk ucu mosmor oldu onun yerine kontrollü erken bırakma daha mantıklı

• +1
  • Love it
Reactions: the kulhanbeyi, pashanimair, Fridx and 1 other person
AĞZINA

• +1
  • JFL
  • Love it
Reactions: pashanimair, fazehamster, Deleted member 251512 and 1 other person
Aşırı edgelersen emanete zarar kopenhag kırmızı yedi bu arada ben yapmiyorum edge felan zaten 35 dakikada anca bosaliyorum erken bosalanlar sizi
35 dakika ne yarram boğamısın

• +1
  • JFL
Reactions: pashanimair, fazehamster and the kulhanbeyi
35 dakika ney amınakoydugum çarpılcan tuvalette görcen ebenin amını tersten sonra
gusletmeyi unutma sakın hem benim method da ev ekonomosine katkıda da bulunuyosun

• +1
  • JFL
Reactions: pashanimair, fazehamster and Deleted member 277275
Erkek adam kuru kuru çeker ses cıkarmaz karda yürür izini belli etmez

• JFL
  • +1
Reactions: the kulhanbeyi, ascendantwill, pashanimair and 4 others
  • JFL
  • +1
Reactions: ascendantwill, pashanimair, fazehamster and 1 other person
Kuru kuru ne aminakoyim seksten aldığın zevkin 10da 1i olan 31i 500de 1 mi yapiyon

• +1
camii de patlatmıştım evelallah biz de bordo bereliyiz millet sadece kokusunu duymuştu o kadarıda olucak aq

• +1
  • JFL
Reactions: pashanimair, fazehamster, Deleted member 277275 and 1 other person
Kuru kuru ne aminakoyim seksten aldığın zevkin 10da 1i olan 31i 500de 1 mi yapiyon
Yok öyle bir şey cope, neyle çekcem amk sabunla crkınce yanıyor üşeniyom bide çok mesai

• +1
  • JFL
camii de patlatmıştım evelallah biz de bordo bereliyiz millet sadece kokusunu duymuştu o kadarıda olucak aq
Güçlü semenlere sahipsin helal olsun

• +1
  • Love it
Reactions: pashanimair, fazehamster and the kulhanbeyi
wola ben erken ergenlik mağduruyum 8 yaşındayken falan kuru kuru çekiştiriyodum böle ama meni gelmiyodu

• +1
  • JFL
ben enson 3 ay önce falan kayganlaştırıcıyla çektim zaten oda genelde tükürük oluyo kuru kuru daha çok sarıyo amk zaten sünnet olduk tüm zevki kaçıyo işin doku yok bişey yok

• +1
  • JFL
Reactions: pashanimair, fazehamster, the kulhanbeyi and 1 other person
Yok öyle bir şey cope, neyle çekcem amk sabunla crkınce yanıyor üşeniyom bide çok mesai
Nasıl yanıyor aq benimki bağışıklık kazandı sabuna karşı sadece tırpanla kılları alırken kestigim zaman sabun acitiyor onun dışı acı yok yanmiyo

• +1
Nasıl yanıyor aq benimki bağışıklık kazandı sabuna karşı sadece tırpanla kılları alırken kestigim zaman sabun acitiyor onun dışı acı yok yanmiyo
kolibandıyla yapıştır aq

• +1
  • JFL
Reactions: pashanimair, hanma lover, fazehamster and 1 other person
ben enson 3 ay önce falan kayganlaştırıcıyla çektim zaten oda genelde tükürük oluyo kuru kuru daha çok sarıyo amk zaten sünnet olduk tüm zevki kaçıyo işin doku yok bişey yok
Bimde yanlış hatirlamiyosam ok yenilebilir cilekli kayganlastirici var bi deneyin @senualF @retardedlipos @the kulhanbeyi

• +1
  • JFL
Reactions: pashanimair, fazehamster, Deleted member 251512 and 1 other person
ben kılları almıyom kaşınıyo sonra biraz uzatıyım örcem böyle balıksırtı falan şekil verecez

• +1
Reactions: pashanimair, hanma lover and fazehamster
ben 9 10yaşındayken mi ne sünnet oldum onun da etkisi olabilir

• +1
Reactions: pashanimair, hanma lover, fazehamster and 1 other person
Kuru çekmek ilerde sıkıntı çıkarıyomuş amk geç boşalmaya sebep oluyormuş aslında daha iyi olabilir

• +1
Reactions: pashanimair, hanma lover and fazehamster
  • +1
  • JFL
Bimde yanlış hatirlamiyosam okey yenilebilir cilekli kayganlastirici var bi deneyin @senualF @retardedlipos @the kulhanbeyi
ben mentollü clear men le çekmiştim allah bi daha yaşatmasın öyle bişey

• +1
  • JFL
Reactions: pashanimair, hanma lover, Deleted member 277275 and 1 other person
Kuru çekmek ilerde sıkıntı çıkarıyomuş amk geç boşalmaya sebep oluyormuş aslında daha iyi olabilir
Tramvatik mastürbasyon muydu neydi o kategoriye giriyor geç bosalmadan kasıt hissizlik iktidarsizlik orda

• +1
Reactions: pashanimair, Deleted member 277275, Orcairis and 1 other person
ne geç boşalması amk erken boşalma erken

• +1
Reactions: pashanimair, Deleted member 277275, hanma lover and 1 other person
Tramvatik mastürbasyon muydu neydi o kategoriye giriyor geç bosalmadan kasıt hissizlik iktidarsizlik orda
sürtüne sürtüne mi ondan mı bahsediyon travmatik mastürbasyon dediğin

• +1
Reactions: Deleted member 277275 and hanma lover
ne geç boşalması amk erken boşalma erken
Kuru cektigin için iyice hissizlesiyon am kaygan olduğu için alışamıyonmu ne ama düzeltilebiliyordu

• +1
ben 9 10yaşındayken mi ne sünnet oldum onun da etkisi olabilir
bende 7 yaşında oldum amk olmasam şimdi zevk 10a katlancaktı 31 bile çekemiyoz:feelswhy:

• +1
  • So Sad
Reactions: hanma lover and the kulhanbeyi
sürtüne sürtüne mi ondan mı bahsediyon travmatik mastürbasyon dediğin
Sürtüne sürtüne kuru kuru ve penis ereksiyon halinde değilken sen zorla kaldirdigin zamanlarda

• +1
  • Woah
Reactions: Deleted member 277275 and the kulhanbeyi
elini kıza mı tükürttürüyon aq onu da denediydim yapış yapış olmuştu tavsiye etmiyorum

• +1
  • JFL
sünnet denilen yehud geleneği yüzünden hem sinirlerimizden olduk hem yarak kuruyor

• JFL
  • +1
Reactions: Atsizz, Orcairis, hanma lover and 1 other person
ben mentollü clear men le çekmiştim allah bi daha yaşatmasın öyle bişey
benim öyle bi anım var aq 13 yaşında falanken pipim yeni kalkmaya başlamış mentöllü şampuanı aldım yağladım full çavuşa yağ gibi kayıyor mübarek sonra direkt duşakabimin camına dayamaya başladım ortada delik yok ama o kadar kaygan ki ileri gidip gelince sağa sola kayıyor bende hızlandım duvarı sikiyom amk sonra deliğe girdi tabii hepsi 8 saat acıdan kıvrandım

• +1
Reactions: hanma lover
sünnet denilen yehud geleneği yüzünden hem sinirlerimizden olduk hem yarak kuruyor
İlerde oğlumu sünnet ettirmeye karar verdim aq aldığı zevki kıskanmak istemiyorum

• JFL
Reactions: Deleted member 277275 and Deleted member 313565
direkt çekerken pipimin ucuna tükürüyom amk onla çekiyom kız falan ne iş bu arada eline kız niye tükürüyo amk
elini kıza mı tükürttürüyon aq onu da denediydim yapış yapış olmuştu tavsiye etmiyorum

• JFL
Reactions: the kulhanbeyi
  • JFL
Reactions: Deleted member 277275
manitanin gobegine bosaliyorum yuzune bosalinmasini sevmiyor ama iyi nisan almak lazim fazla yukari tututunca sacina basina asagida tutunca tehlikeli yerlere isabet edebiliyor ya da insan gibi islak mendil felan hazirda tut

• JFL
manitanin gobegine bosaliyorum yuzune bosalinmasini sevmiyor ama iyi nisan almak lazim fazla yukari tututunca sacina basina asagida tutunca tehlikeli yerlere isabet edebiliyor ya da insan gibi islak mendil felan hazirda tut
kardeşim manita falan çıkgit burdan 31den bahsediyoz amk

olm kıskandım yeter intihar etcem ya:feelswhy::feelswhy::feelswhy:

kardeşim manita falan çıkgit burdan 31den bahsediyoz amk
31 cekilir mi amk git pocket pussy ve ucuz su bazli kayglanlastirici al takil isin bitince yika kurut

• JFL
31 cekilir mi amk git pocket pussy ve ucuz su bazli kayglanlastirici al takil isin bitince yika kurut
sigara paketinden yapay am

olm kıskandım yeter intihar etcem ya:feelswhy::feelswhy::feelswhy:
Kiskanilacak bisey yok izmirde manita bulmak kolay duzgununu bulmak imkansiz otursan 2 kelime konusamiyorsun laf etsen zirliyorlar yapilacak tek aktivite sevisip televizyon izleyip yemek yemek amk unide bi tane duzgununu bulsam tipine kilosuna bakmadan nikahi basacam mezun olunca

• +1
Kiskanilacak bisey yok izmirde manita bulmak kolay duzgununu bulmak imkansiz otursan 2 kelime konusamiyorsun laf etsen zirliyorlar yapilacak tek aktivite sevisip televizyon izleyip yemek yemek amk unide bi tane duzgununu bulsam tipine kilosuna bakmadan nikahi basacam mezun olunca
izmir desene baştan bende ankaradayım gerçide keko çok burda 25 bf ltnyim bide izmirde nikah basılcak kız zor ama söyliyim

Kiz arkadaslarina sor birini ayarlasinlar zaten dedikodu yapmayi seviyorlar soruyolardir devamli manita yok mu diye kiz arkadasin yoksa git gorece nezih publardan instasini iste 2 muhabbet et zaten dinledikleri muzikler ve kulturleri asiri yuzeysel kolayca eglendirip dusurursun

• +1
izmir desene baştan bende ankaradayım gerçide keko çok burda 25 bf ltnyim bide izmirde nikah basılcak kız zor ama söyliyim
Imkansiza yakin alayinin cocukluk travmasi var bolumun yuzde 80 i kiz gelip arabanla gezdirsene felan diyorlar amk kiza hic gotten verdin mi diyorum aptal aptal guluyor anasini sikeyim boyle toplumun

• +1