sünnet derisi

D

Deleted member 24983

Silver
beyler bu deriyi geri getirebiliyor muyuz

Evet sünet izinden deriyi esneterek yapay glansı kaplayan foreskin yapabilirsin

• +1
  • Love it
Reactions: szolliontaraelis, Detective and amkcel
"Foreskin Restoration" adı altında araştırabilirsiniz, forumdada bilgiler var.

Appeal azaltıyor. Kadınlar ya sadece sünnetsiz istiyor ya da umursamayıp boyuna ve kalınlığına bakıyor. Senin gibi bir doğu yalayıcısından böyle bir soru beklemezdim, gözden kaçırmışım.

• Hmm...
Reactions: Serialsuicide
Appeal azaltıyor. Kadınlar ya sadece sünnetsiz istiyor ya da umursamayıp boyuna ve kalınlığına bakıyor. Senin gibi bir doğu yalayıcısından böyle bir soru beklemezdim, gözden kaçırmışım.
la özürlü orospu çocu ne yazmışım kötü? doğu yalayıcısı demişsin boklu kara kuru doğuluları nerede yalamışım

Sünnet derisinin daha çok zevk verdiği bir gerçek bende bilgilenmek için bir konu açtım o kafanda ne melunluklar kurdun acaba AMIN EVLADI

• JFL
Reactions: Deleted member 21931
sünnetsiz sik solucana benziyor sünnetli daha estetik duruyor.

net şekilde ortada ki sünnetsiz penis daha estetik duruyo ve dalganın kafası kapalı olduğundan flaccid haldeyken sana daha iyi hissettiriyo, ama çoğu doktor boşalırken alınan zevkin pek farketmediğini söylüyor(konuda net bir araştırma olmadığı için sadece sosyal medyada ki doktorların sözlerini gerçek sayıyorum, sinirli restorationcuların dediklerini değil). ayrıca restore edilmiş penislere bakarsanız garip ve güzel durmadıklarını görürsünüz, doğal deride olan sinirler vs. bu uzayan deride olmuyor, uzayan deri normal bir et parçası gibi düşünün. yani estetik olarak güzelliği yakalamayı bırakın daha da unnatural ve çirkin bir görünüm yakalanıyor (bence) ama penisimin başı kapalı dursun, tahriş olmasın diyorsanız restoration yapabilirsiniz. BENİ SÜNNET EDENİN ANASINI AVRADINI SİKEYİM

• +1
  • So Sad
Reactions: the kulhanbeyi, Deleted member 251512, Serialsuicide and 3 others
Amına kodumun arap kültürü

• +1
Reactions: Deleted member 277275
aynı sorundan müzdaripiz araplarında amk allah mı dedi oğlunuzun pipisini kesin diye götünden element uydurmuş oç araplar

• JFL
  • +1
Reactions: Serialsuicide and the kulhanbeyi
aynı sorundan müzdaripiz araplarında amk allah mı dedi oğlunuzun pipisini kesin diye götünden element uydurmuş oç araplar
emevi devleti döneminde hadisler değiştirildi amk hadisler kuran gibi sahih değil

• +1
bu doğru mu yalan mı peki

• +1
  • Hmm...
Reactions: the kulhanbeyi and Deleted member 277275
emevi devleti döneminde hadisler değiştirildi amk hadisler kuran gibi sahih değil
kuranda değişmiştir banko bu döneme kadar aynı kalma ihtimali çokaz halife döneminde kitaba dönüşmüyormu zaten muhammed öldükten sonra:feelsuhh:

• JFL
Reactions: Serialsuicide and Deleted member 277275
GETİREMİYORUZ BU ARADA :)

• So Sad
Reactions: the kulhanbeyi and Deleted member 277275
net şekilde ortada ki sünnetsiz penis daha estetik duruyo ve dalganın kafası kapalı olduğundan flaccid haldeyken sana daha iyi hissettiriyo, ama çoğu doktor boşalırken alınan zevkin pek farketmediğini söylüyor(konuda net bir araştırma olmadığı için sadece sosyal medyada ki doktorların sözlerini gerçek sayıyorum, sinirli restorationcuların dediklerini değil). ayrıca restore edilmiş penislere bakarsanız garip ve güzel durmadıklarını görürsünüz, doğal deride olan sinirler vs. bu uzayan deride olmuyor, uzayan deri normal bir et parçası gibi düşünün. yani estetik olarak güzelliği yakalamayı bırakın daha da unnatural ve çirkin bir görünüm yakalanıyor (bence) ama penisimin başı kapalı dursun, tahriş olmasın diyorsanız restoration yapabilirsiniz. BENİ SÜNNET EDENİN ANASINI AVRADINI SİKEYİM
LAN PASİF BU NE @the kulhanbeyi

• JFL
Reactions: Serialsuicide and the kulhanbeyi
kuranda değişmiştir banko bu döneme kadar aynı kalma ihtimali çokaz halife döneminde kitaba dönüşmüyormu zaten muhammed öldükten sonra:feelsuhh:
bilmiyom da sure vardı biz kuranı koruyoruz diye falan

• +1
bilmiyom da sure vardı biz kuranı koruyoruz diye falan
oda kolpa knk yahudilerin yazdığı kitap adamlar dünyayi yönetiyo kaçın şu matrixten

GETİREMİYORUZ BU ARADA :)
Images   2026 01 20T191342210

gerçekmi çok korkuyom ben geri istiyom

• JFL
Reactions: Atsizz
  • +1
Reactions: Deleted member 277275 and Serialsuicide
  • +1
Reactions: Deleted member 277275 and the kulhanbeyi