MulletM1chas
Pro Bonesmasher
Na początek chce powiedzieć sory jak będę robić jakieś błedyn ortograficzne ale przez ostatnie 3 dni sungazowałem i pomimo że mój wzrok się poprawił to nie widze za dobrze na sprzętach elektronicznych ale to temat na inny post. więc tak w poniedziąłek rano przemyciłem moją dziewczyne do mnie do domu mojej mamy nie było bo miała na rano była tylko babcia ale ona była w domu obok więc tak na początku przytulanie potem całowanie potem takie intensywne itd itd i nagle leżymy pod kołdrą a ona mi wali a ja próbuje wsadzić palce jak najgłębiej się da próbowałem wsadzić kilka razy ale za każdym razem jęczała że nie, nie wiem jak to opisać ale no zaprzeczała poprostu, wkońcu po jakiejś godzinie dorwałem się znowu do dziurki i próbowałem wsadzić ale nie chciał wejść jeździłem od góry do dołu nawet sprawdziłem palcem czy dobrze i nie wiem jakaś blokada była, nie wiem czemu ale nie chciała żebyśmy się ruchali mimo że jej zachowanie na to wskazywało, niestety nie udało sie poruchać ale było kurwa blisko bo smyrałem hujem po cipie, może sie uda za 2 tygodnie jak moja mama znowu będzie mieć na rano, kończąć historie moja greedy babcia oczywście dobierała się dzwiami i oknami do mojego domu bo jest jebnięta i uznała że musi wynieść śmieci i wgl chciałem schować moją dziewczynę w garażu ale kiedy otworzyłem drzwi do garażu moja babcia już otwierała garaż więc szybko ją skonfrontowałem i krótko mówiąc wypierdoliłem z domu potem kurwa pod preteksten położenia prania u mojej mamy w pokoju zaczeła robić 54967237954 rzeczy na raz więc uznałem że musimy uciekać więc kiedy to się działo moja dziewczyna czekała w garażu a ja po jedyńczo przynosiłem jej plecak i buty potem powiedziałem babci że wychodze i uciekliśmy garażem jakieś 15minut przed przyjazdem mojej mamy, nie poruchałem ale zapomniałem napisać że kiedy już powoli zbliżał się czas do ewakuacji a moja dziewczyna po małej przerwie na tosta nie chciała się już rozkręcać to błagałem ją żeby chociaż mi zwaliła i się zgodziła więc chociaż tyle.
@justtrynalookgood @abstrakt @mxkon @ezet
@justtrynalookgood @abstrakt @mxkon @ezet