niye bi insan gatekeepler

growthplatessss111

growthplatessss111

Platinum
olm anlamıyom gatekeeplemek aşırı low T özelliği değil mi progressi engelliyor niye gatekeepler bir insan bir şeyleri delircem elinize ne geçiyo hadi amacınız rakip makip şey yapmaksa zaten söyleyeceğiniz şey muhtemelen sadece şu forumda kalacak forumun da %10'u bile uygulamayacak bir şey yapmayacak biye gatekeepliyonuz ya ben her şeyi bilsem herkese söylerdim mesela amaç ne gatekeeplemekte

• +1
Reactions: adeeyeah, cakdripa, Auchelius and 4 others
rakip eliyorlar

• +1
Reactions: adeeyeah, growthplatessss111 and kurdistan

• +1
  • JFL
Reactions: adeeyeah and flows5991
olm anlamıyom gatekeeplemek aşırı low T özelliği değil mi progressi engelliyor niye gatekeepler bir insan bir şeyleri delircem elinize ne geçiyo hadi amacınız rakip makip şey yapmaksa zaten söyleyeceğiniz şey muhtemelen sadece şu forumda kalacak forumun da %10'u bile uygulamayacak bir şey yapmayacak biye gatekeepliyonuz ya ben her şeyi bilsem herkese söylerdim mesela amaç ne gatekeeplemekte
bana bi şey katmicak birine neden havadan sudan bilgi veriyim ki amk
eski org olsaydı herkes herkese her boku anlatıyodu şimdi bilgili hiç kimse bildiği bi şeyleri tiktokcellere vermek istemiyo doğal olarak

• +1
Reactions: adeeyeah, ascendantwill, anathema and 4 others
He gatekeep knk

• +1
  • JFL
  • So Sad
Reactions: adeeyeah, ascendantwill, cakdripa and 4 others
eski org olsaydı herkes herkese her boku anlatıyodu şimdi bilgili hiç kimse bildiği bi şeyleri tiktokcellere vermek istemiyo doğal olarak
ya olm o dc'de yaptığını demiyom genel olarak bahsediyorum

• +1
Reactions: adeeyeah and kurdistan
ayda bir falan ekledigim cikardigim her seyin postunu yapiyorum su an 5. de falan 1 reply dan fazla alan post oldu her seyi acik acik yazsalar bile kimse bakmicak

• +1
Reactions: adeeyeah, Auchelius, Kayra139 and 2 others
dc de bazen sinir krizi geciriyom bugün birisi kreatin testesteron arttırdığı için saç döküyo yazdı amk cümlede doğru olan 1 tane bilgi yok

• JFL
  • +1
Reactions: adeeyeah, flows5991, Auchelius and 3 others
because they are evil beings

• +1
Reactions: adeeyeah, why not me?, Kayra139 and 1 other person
hmmm

• +1
Reactions: adeeyeah