erlang
Bronze
10-15 güne önemli bir sınav var.Gram odaklanıp ders çalışamıyorum.Bildiğiniz işe yarayan, kolay ulaşılabilir, ucuz nootropic varsa yazın.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
eğer eczaneden takviyelik bişeyler istiyorsan Ginkgo biloba, L teanin, Sitikolin, vonka mind up(finallere çalışırken kullanıyorum hala) yada direkt herbina focus da alabilirsin. Eğer tanıdık doktor varsa yada reçetesiz ilaç cukkalayabildiğin bir yer varsa beyaz reçete ile opemin veya necetam temin edebilirsin ikiside aynı bok zaten markaları farklı sadece yani iş görür ama eğer diyosan saatlerce duvara bakarak erkeklerin g noktası neden göt deliğinde diye düşünmem lazım tek seçenek concerta temin edebilirsen banada haber et :710-15 güne önemli bir sınav var.Gram odaklanıp ders çalışamıyorum.Bildiğiniz işe yarayan, kolay ulaşılabilir, ucuz nootropic varsa yazın.
ben kullanıyorum birrr sike yaramıyornootropil![]()
farkındayımben kullanıyorum birrr sike yaramıyor
olum senin o anneni döverek öldürmezsem orospu çocuğuyumfarkındayım
olum senin o anneni döverek öldürmezsem orospu çocuğuyum
üzülürsende anneni döverek öldürdüğüm için canlandırırım geri dert etme knk biz bizryiz
Kimin altısın
muhhe 2025te luxmex orga kaydoldum şaqir mhuhhehe alt hesap açtım kim olduğumu bilmiyolar şaqir muhehehehe çok havalıyım şaqir
"blackpillruinedmylife"muhhe 2025te luxmex orga kaydoldum şaqir mhuhhehe alt hesap açtım kim olduğumu bilmiyolar şaqir muhehehehe çok havalıyım şaqir
adamın ismiyle dalga geçtim şaqir kendimi bi bok sanıyorum şaqqqir"blackpillruinedmylife"
ya ananın amına yoğurt döker sike sike yayık ayranı yaparım orospu çocuğu salak salak reply atma atalarını sikerimadamın ismiyle dalga geçtim şaqir kendimi bi bok sanıyorum şaqqqir
murad yakalandınya ananın amına yoğurt döker sike sike yayık ayranı yaparım orospu çocuğu salak salak reply atma atalarını sikerim
O ne ilk defa duyuyorumsen en iyisi vonka mind up al