Nootropic önerisi?

erlang

erlang

Bronze
10-15 güne önemli bir sınav var.Gram odaklanıp ders çalışamıyorum.Bildiğiniz işe yarayan, kolay ulaşılabilir, ucuz nootropic varsa yazın.

nootropil :)

• +1
Reactions: erlang
10-15 güne önemli bir sınav var.Gram odaklanıp ders çalışamıyorum.Bildiğiniz işe yarayan, kolay ulaşılabilir, ucuz nootropic varsa yazın.
eğer eczaneden takviyelik bişeyler istiyorsan Ginkgo biloba, L teanin, Sitikolin, vonka mind up(finallere çalışırken kullanıyorum hala) yada direkt herbina focus da alabilirsin. Eğer tanıdık doktor varsa yada reçetesiz ilaç cukkalayabildiğin bir yer varsa beyaz reçete ile opemin veya necetam temin edebilirsin ikiside aynı bok zaten markaları farklı sadece yani iş görür ama eğer diyosan saatlerce duvara bakarak erkeklerin g noktası neden göt deliğinde diye düşünmem lazım tek seçenek concerta temin edebilirsen banada haber et :7

• +1
farkındayım
olum senin o anneni döverek öldürmezsem orospu çocuğuyum
üzülürsende anneni döverek öldürdüğüm için canlandırırım geri dert etme knk biz bizryiz

• +1
olum senin o anneni döverek öldürmezsem orospu çocuğuyum
üzülürsende anneni döverek öldürdüğüm için canlandırırım geri dert etme knk biz bizryiz
3688

• +1
NZT - 47

• +1
Reactions: erlang and blackpillruinedmyli
adamın ismiyle dalga geçtim şaqir kendimi bi bok sanıyorum şaqqqir
ya ananın amına yoğurt döker sike sike yayık ayranı yaparım orospu çocuğu salak salak reply atma atalarını sikerim

• +1
ya ananın amına yoğurt döker sike sike yayık ayranı yaparım orospu çocuğu salak salak reply atma atalarını sikerim
murad yakalandın

• +1
sen en iyisi vonka mind up al

• +1