Resistance.
“Why do we fall Bruce?”
siz böyle copelarken yorulmuyonuz muyakışıklı ve uzun boylu olup yalnız birini görebilirsin ama ortalama yüz ve boya sahip nt birini yalnız göremezsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
siz böyle copelarken yorulmuyonuz muyakışıklı ve uzun boylu olup yalnız birini görebilirsin ama ortalama yüz ve boya sahip nt birini yalnız göremezsin
Olm doğu nediyorsun aq sen öldürürüm olm seni kendine gel@Zodiac noldu onun bunun srvgilisini sikmek suçmu olduu
baba sakin kalmaya calısOlm doğu nediyorsun aq sen öldürürüm olm seni kendine gel
Ölülerini siktiğimin doğusu yüzünden sinir yaptjm diş braketim kırıldı aq ankaraya gelecem bulacam bıçaklayacam midesinden ciğerinden orospu cocugunubaba sakin kalmaya calıs
iki uc zygolarina yapistir la zygo implant yaptiracakti ucuza gelsinÖlülerini siktiğimin doğusu yüzünden sinir yaptjm diş braketim kırıldı aq ankaraya gelecem bulacam bıçaklayacam midesinden ciğerinden orospu cocugunu
süperrrrrÖlülerini siktiğimin doğusu yüzünden sinir yaptjm diş braketim kırıldı aq ankaraya gelecem bulacam bıçaklayacam midesinden ciğerinden orospu cocugunu
Sende gel yine dr alamazsınnnniki uc zygolarina yapistir la zygo implant yaptiracakti ucuza gelsin
cope profilimdeki ss subayina benziyom allahini yere indiririmSende gel yine dr alamazsınnnn
ignimi kapattın kankam?hesabımdaydın yoksun nedense suansüperrrrr
ignimi kapattın kankam?hesabımdaydın yoksun nedense suan
zaten kapalı ohoooignimi kapattın kankam?hesabımdaydın yoksun nedense suan
sevgilini amına yarrağımı sokayımmignimi kapattın kankam?hesabımdaydın yoksun nedense suan
knk neden böyle konuşuyorsun aynısı sana yapılsa hoşuna gider misevgilini amına yarrağımı sokayımm
gide bilirknk neden böyle konuşuyorsun aynısı sana yapılsa hoşuna gider mi
Şnstanı veya numaranı versene senle konuşakım kankim burda sövüşmeye gerek yok gel nazikçe konusalım aramadasevgilini amına yarrağımı sokayımm
Ver numaranı ekleyim azlan kardeşimŞnstanı veya numaranı versene senle konuşakım kankim burda sövüşmeye gerek yok gel nazikçe konusalım aramada![]()
Numaraya gerek yok aslında insta versen yeterliVer numaranı ekleyim azlan kardeşim
dogukan.any ararım 1 saateNumaraya gerek yok aslında insta versen yeterli
Kendi zincirlerini kırmış bir cumhuriyet erkeği görüyorum hocamgide bilir
aratınca cıkmıyordogukan.any ararım 1 saate![]()
cevap versene orospu evladi @dogu korktunmuaratınca cıkmıyor