Obez ltn benden daha çok kız götürüyo

aptal orospu evladı kendini öldür amk aynı threadde 5 kere aseksüelim yazan adama 31 çek diyo iqlet orospu evladı

o randomu da al ananın amına geri sok gitmişken geri girmeye çalış doğman hataydı
13 yaşında çocuk gelmiş olgun değilsin diyo bize dün hesap açmış
orospu çocuğu bende aseksuelim ama senin gibi ananin amina bile yazmıyorum aseksuel oldugumu boyle her yere yazınca aseksuelim diyip 31e devam eden oclar gibi duruyorsun o kadar özgüvensizsin ki ltn obez bile senden daha çok play alıyor amk utan kendinen 😂

• Ugh..
Reactions: szenn
onceki iliskimde 2 yil boyunca cinsel aktiftim.

Cinsel cekim hissetmiyorum demek sikismiyom demek degil sadece birini gorunce azip sikmek istemiyorum.
cinsel aktifsen aseksüel değilsin demektir sadece libidon düşüktür

orospu çocuğu bende aseksuelim ama senin gibi ananin amina bile yazmıyorum aseksuel oldugumu boyle her yere yazınca aseksuelim diyip 31e devam eden oclar gibi duruyorsun o kadar özgüvensizsin ki ltn obez bile senden daha çok play alıyor amk utan kendinen 😂
sen daha ilkokula giderkenden beri aseksüelim diyodum orospu evladı
IMG 4695

direkt cekmiyom zaten kendimi tutmak falan degil hep de boyleydim delete cak da kurtulak senden asiri cekilmez bi ucubesin su forumda bu kadar zaman kimseye nefret kusmadim o kadar boktan bi varlıksın
cinsel aktifsen aseksüel değilsin demektir sadece libidon düşüktür
IMG 4696

cinsel çekim hissetmeyip cinsel olarak aktif olabilirsin. Aseksüelite aktif cinsellikle alakalı değil

• +1
Reactions: jsbera and szenn
sen daha ilkokula giderkenden beri aseksüelim diyodum orospu evladı
View attachment 5693498
direkt cekmiyom zaten kendimi tutmak falan degil hep de boyleydim delete cak da kurtulak senden asiri cekilmez bi ucubesin su forumda bu kadar zaman kimseye nefret kusmadim o kadar boktan bi varlıksın

View attachment 5693511
cinsel çekim hissetmeyip cinsel olarak aktif olabilirsin. Aseksüelite aktif cinsellikle alakalı değil
aseksuel olman sikimde değil ben burda deneyimime dayalı tip kadar özgüveninde önemli olduğunu soyluyorum tavsiye veriyorum seninle konuşmadım bile araya girip bosbos hakaret ediyorsun aşırı gıcık olduysan küfür yerine karşıt argüman sunsaydin gerçi sunamazsin ki tip herşey deseydin kendin ile çelişirdin sonuçta obez ltn senden daha çok play atıyor saygılı konuşup argüman sunmak yerine küfür ediyorsun doğrular bu kadar mi zoruna gidiyor siktir git başka kişiye zorbalık yap

Last edited:
ben burda
oe bizim açtığımız tired zaten
deneyimime
benden az deneyimin var
seninle konuşmadım bile
kendi tiredinde normie bi orospu evladı sikik sikik random attı tabi bişey dicem sg instagramına
karşıt argüman sunsaydin
sabki dediğinden bişey anlaşılıyo tiredin başlığı bile rage sitem ediyorum sadece 13 yaşında veletten dinlediklerimize bak aq
daha çok play atıyor saygılı konuşup argüman sunmak yerine küfür ediyorsun
hicbir yerde ozguven onemsiz demedim tiredi okursan ozguvenli nt olmak vardi yazdim iqlet

oe bizim açtığımız zaten yorgunuz

benden az deneyimin var

kendi yorgununda normie bi orospu evladı sikik sikik random attı tabi birşey dicem sg instagramına

sabki dediğinden herhangi bir şey anlaşılmıyor yorgunun liderliğini bile öfkeli sitem istiyorum sadece 13 yaşında veletten dinlediklerimize bak aq

hicbir yerde özgüven onemsiz demedim yorguni okursan özgüvenli nt olmak vardi yazdim iqlet
tamam

Ben kızılayda 188-190 civarı profilindeki koreliye benzeyen bi

Çocuk görmüştüm tanıyon mu o sen misin polo galan giyiyodu böyle moggerdi ama agaca yaslanış şekli çok corny gelmişti falan
Koreliye benzemiyom bide ağaca yaslanmiyom

• JFL
Reactions: Iranidnordid
kadın düşmanı değilim ki sıkıntı yok o yüzden fazla derine inmiyorum burda dışlanırim diye benim normal halime göre kalıp oluşturuyorsa sıkıntı yok ama cidden dediğin gibi test ederse burda ki çoğu kişi elenir amk SZŞFĞXOĞZHĞSHİJDDHŞ, iq baya önemli faktör bilinçli olmalı
High awareness eşit değildir high İQ knk

Çoğu kişide elenir diyorsun da zaten bu olayı bilmeyip hep elendikleri için çoğu kişi bu orgda

aromantik değilim, sex neuteral aseksüelim. Cinsel çekim hissetmiyorum ama öpüşmek vs. hoşuma gidiyo. Sexten de nefret etmiyorum öyle ahım şahım bişey değil ama dediğim gibi sadece cinsel çekim hissim yok
sen terimini acınca asexual olduğumu farkettim de bi sikime yaramicak amk bu terim

ya ben asexualim sexte gözüm yok kalbini istiyorum : ))))

• JFL
Reactions: susisesi
sen terimini acınca asexual olduğumu farkettim de bi sikime yaramicak amk bu terim

ya ben asexualim sexte gözüm yok kalbini istiyorum : ))))
daha hicbi hoslandigim / ciktigim kiza soylemedim

• +1
Reactions: jsbera
daha hicbi hoslandigim / ciktigim kiza soylemedim
Söylenmez de zaten ilgi içinmiş gibi goruluyo erkekler böyle şeyleri acınca

aşırı yakın oldugun, seni her şekilde anlayacak bir kıza söylersin anca yani hic bi kıza : )))

• JFL
Reactions: susisesi
Söylenmez de zaten ilgi içinmiş gibi goruluyo erkekler böyle şeyleri acınca

aşırı yakın oldugun, seni her şekilde anlayacak bir kıza söylersin anca yani hic bi kıza : )))
son flörtüme başka ülkelere taşınırken son gün söyledim sonra da dnr attık mesajlarına

• +1
Reactions: jsbera