hardmaxxx
Bronze
@murad.89
Senin anani sikiyim

Senin anani sikiyim

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari

orospu cocuguuu@Topkra knk ciddiyim şaka falan yapmıyorum bu adamlar neden böyle ya bu annesi babasi bunu yaparken dusunmuyomu biz ikimiz ocuz orospuyuz cocugumuzda problemli olcak

topkra anani mi sikti etiketlemesene adami@Topkra sence niye böyleler bunlar knkm?

orospu cocugu

Ne alaka amk senin benle sorunun ne otistik otistik haraketler yapib mal mal emojiler spamlama delimisin reis?topkra anani mi sikti etiketlemesene adamiorospu cocugu
![]()
@szenn halledecem demişti ona söyle@Topkra kurbanin oliyim bu adama mesaj yaz nolur abim lutfen beni elalemin karsinda mahcup ediyo @OversallSülo adamin yuzune nasi bakcam
tm abi@szenn halledecem demişti ona söyle
@Topkra kurbanin oliyim bu adama mesaj yaz nolur abim lutfen beni elalemin karsinda mahcup ediyo @OversallSülo adamin yuzune nasi bakcam

İs i yazmadik diye ne atar yapiyon
life is just over dogru mu sence orospu cocuguİs i yazmadik diye ne atar yapiyon

anani sikiyimmmm 

Sıkıntın ne aq benle anlamını yogurayım halat gibi hamurmu yapıyım anlamını sikeyim babanın oliyim ne istiyorsun lan bendenlife is just over dogru mu sence orospu cocuguanani sikiyimmmm
![]()
Anani sikiyimSıkıntın ne aq benle anlamını yogurayım halat gibi hamurmu yapıyım anlamını sikeyim babanın oliyim ne istiyorsun lan benden

DnrAnani sikiyim![]()
2 kelimeyi okudugunu biliyoruz orospu cocugu

ananin amina dnr did not rape

2 kelimeyi okudugunu biliyoruz orospu cocuguananin amina dnr did not rape
![]()
dnr did not read demek orospu cocuguDo not reply

anani sikiyimmmmmmmİgnore liste alındın hadi sgdnr did not read demek orospu cocuguanani sikiyimmmmmmm
Bu arada benim base seninkinden daha iyi hahahahdnr did not read demek orospu cocuguanani sikiyimmmmmmm
neyi halleiyom@szenn halledecem demişti ona söyle
savun adamıneyi halleiyom
DAHA ÇOK SÖV KANKA BENCEtopkra anani mi sikti etiketlemesene adamiorospu cocugu
![]()
Biz abi kardeş gibi degilmiydil ben sen topkra üçlüsü?DAHA ÇOK SÖV KANKA BENCE
aramızdan biri eksildi naptım lan ben sanaMurad ŞAKA YAPTIMBiz abi kardeş gibi degilmiydil ben sen topkra üçlüsü?aramızdan biri eksildi naptım lan ben sana
Bidaha yapma olurmu çok korktum benMurad ŞAKA YAPTIM![]()

TAMAMDIR MURATCIMBidaha yapma olurmu çok korktum ben![]()
Bi anlıgına seni kaybetdim sandım topkrada gitseydi kendimi asardım heraldeMurad ŞAKA YAPTIM![]()
Anani sikiyiimmBi anlıgına seni kaybetdim sandım topkrada gitseydi kendimi asardım heralde
@murad.89 “orgda en çok ben seviliyorum götümü sikin ben anası babası folofoş olmuş bir embesilim”@murad.89
Senin anani sikiyim![]()
Sg yarma ya@Topkra kurbanin oliyim bu adama mesaj yaz nolur abim lutfen beni elalemin karsinda mahcup ediyo @OversallSülo adamin yuzune nasi bakcam
İrl yarramı yiyo hala mahcup ediyo diyo ibne götveren@Topkra kurbanin oliyim bu adama mesaj yaz nolur abim lutfen beni elalemin karsinda mahcup ediyo @OversallSülo adamin yuzune nasi bakcam