Odak problemim hk.

erlang

erlang

Iron
Normalde ders konusunda potansiyelim var.Odaklanıp çalıştığım zamanlar çok iyi başarılarım da oldu.Fakat bunu sadece kısa bir süre yapabiliyorum.Son 1 2 senedir hiç ders çalışamıyorum.Bir iki senedir adam akıllı maks 10 saat falan çalışmışımdır.

Help

• +1
Reactions: coax96
dnr

• So Sad
Reactions: erlang
Kütüphaneye git yanında telefon falan götürme. Etrafta çalışanlar görünce sen de çalışırsın.

• +1
Reactions: erlang and coax96
Yavaş yavaş kanka önce zor derslerden değil anladığın derslerden başla alışıyorsun bi zaman sonra

• +1
Normalde ders konusunda potansiyelim var.Odaklanıp çalıştığım zamanlar çok iyi başarılarım da oldu.Fakat bunu sadece kısa bir süre yapabiliyorum.Son 1 2 senedir hiç ders çalışamıyorum.Bir iki senedir adam akıllı maks 10 saat falan çalışmışımdır.

Help
Knk benim de öyleydi dehb tanısı konuldu nd olabilirsin psikiyatriste git bu konuş anlat bir iki test cozdurebilir dehb için sonrasında egerki tanı konulur ise kontrollu dozaj ile ilaç başlanır concerta gibi asla bölünüp alınmaz concerta mesala etkisini çöp edersin sonuçta bilerek dışı o şekilde tasarlanıyor çentikli değil parol gibi değil aq,aç karna da asla alma mide kanaması riski yaşarsın ve iki haftada 15 kilo verirsin kasla beraber katabilazyon yani ciddi bir ilaçtır ama ilk aldiigmdan beri yaşadığımı hissettim sebebide beyin kimyasi ile alakali

• +1