dunnowhatodo
Iron
eplerenone 25mg alan var mı? reçeteli mi başlamayı düşünüyorum direkt 25mg olarak mı kullanılıyor yoksa mg düşürüp mü kullanıyorsunuz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Bilmiyorum ben lasix enjeksiyon kullandım 40ml onda bilgim var sadeceeplerenone 25mg alan var mı? reçeteli mi başlamayı düşünüyorum direkt 25mg olarak mı kullanılıyor yoksa mg düşürüp mü kullanıyorsunuz?
Tam olarak ne işe yarıyor ve nerden temin ettin fiyat nedirBilmiyorum ben lasix enjeksiyon kullandım 40ml onda bilgim var sadece
Evzaneye git lasix iste tabletleri 40mg oluyo enjeksiyonlari 20 ser mllik flakon oluyo ben enjeksiyon + 5 tane siringaya 110 tl mi ne odemistim galiba yanlis olmasin da diuretik ilac su atiyosun potasyum sodyumu da goturuyo tabi kullanirken bu tuzu tuketmen lazim 4 gr kadar ki kalbine bir sey olmasin potasyum sakaya gelmiyo kramp girdi banaTam olarak ne işe yarıyor ve nerden temin ettin fiyat nedir
lasix 40mg tableti alıp suyun içine atıp çözünmesini beklicem galiba ama öncesinde bi billur tuz olayını anlamadım tek kafam karıştı o kısımda şişman değilim bu aradaEvzaneye git lasix iste tabletleri 40mg oluyo enjeksiyonlari 20 ser mllik flakon oluyo ben enjeksiyon + 5 tane siringaya 110 tl mi ne odemistim galiba yanlis olmasin da diuretik ilac su atiyosun potasyum sodyumu da goturuyo tabi kullanirken bu tuzu tuketmen lazim 4 gr kadar ki kalbine bir sey olmasin potasyum sakaya gelmiyo kramp girdi bana
View attachment 5665430
Billur marka sodyumu %50 azaltilmis tuz diye geciyo potasyumu baya yuksek baya da ucuz zaten eger hali hazirda leansen diuretik kullan sismansan bi ise yaramiyolar bf 10 8 arasi ise kilona bagli tabi de min 40mg max 160mg kullanman gerek bide her gun kullanma date oncesi foto cekimi oncesi vs bi eventten once kullanman gerek ve kullaninca da disariya falan cikma bi 5 saat surekli isemeye gidiceksin soguk suyun icine bu tuzu karistir ic dur ilaci ictikten sonra bu kadar birde bunu kullandiktan sonra eskisi gibi vucudunun su tutma yeri de degisiyo haberin olsun bunu kullanan arkadaslarim suratlarinin eskisi gibi pofuduk olmadiklarini soylediler cheat day yapsalar bile bence ayda 1 yapmaktan zarar gelmez ama off daye denk getir
Eczaneci bana sordu sen napcan bunu kendine mi aliyon ilaci dedi dedemin akcigerinde su toplamasi var ona aliyom dedim sorarsa boyle dersin recete gerektirmiyo satmiyosa baska eczaneye git
Ilac vucuttaki potasyumu sodyumu suyu cok agresif attigi icin kramp yasama veya kalbinde sorun yasama riskin var kramp olayini ben bizzat yasadim o yuzden kullanman faydana olurlasix 40mg tableti alıp suyun içine atıp çözünmesini beklicem galiba ama öncesinde bi billur tuz olayını anlamadım tek kafam karıştı o kısımda şişman değilim bu arada
denicem aga tesekkur ederim degerli bilgin icinIlac vucuttaki potasyumu sodyumu suyu cok agresif attigi icin kramp yasama veya kalbinde sorun yasama riskin var kramp olayini ben bizzat yasadim o yuzden kullanman faydana olur
Ricadenicem aga tesekkur ederim degerli bilgin icin
eplerenone çok niche bi ilaç çoğu doktor ve eczacı adını bile bilmiyo istesen de yazdıramazsın eczaneye direkt gidip al %99.9 ellerinde olmadığından sipariş etçekler.eplerenone 25mg alan var mı? reçeteli mi başlamayı düşünüyorum direkt 25mg olarak mı kullanılıyor yoksa mg düşürüp mü kullanıyorsunuz?
Enjeksiyon mu daha mantıklı yoksa tablet mi.Evzaneye git lasix iste tabletleri 40mg oluyo enjeksiyonlari 20 ser mllik flakon oluyo ben enjeksiyon + 5 tane siringaya 110 tl mi ne odemistim galiba yanlis olmasin da diuretik ilac su atiyosun potasyum sodyumu da goturuyo tabi kullanirken bu tuzu tuketmen lazim 4 gr kadar ki kalbine bir sey olmasin potasyum sakaya gelmiyo kramp girdi bana
View attachment 5665430
Billur marka sodyumu %50 azaltilmis tuz diye geciyo potasyumu baya yuksek baya da ucuz zaten eger hali hazirda leansen diuretik kullan sismansan bi ise yaramiyolar bf 10 8 arasi ise kilona bagli tabi de min 40mg max 160mg kullanman gerek bide her gun kullanma date oncesi foto cekimi oncesi vs bi eventten once kullanman gerek ve kullaninca da disariya falan cikma bi 5 saat surekli isemeye gidiceksin soguk suyun icine bu tuzu karistir ic dur ilaci ictikten sonra bu kadar birde bunu kullandiktan sonra eskisi gibi vucudunun su tutma yeri de degisiyo haberin olsun bunu kullanan arkadaslarim suratlarinin eskisi gibi pofuduk olmadiklarini soylediler cheat day yapsalar bile bence ayda 1 yapmaktan zarar gelmez ama off daye denk getir
Eczaneci bana sordu sen napcan bunu kendine mi aliyon ilaci dedi dedemin akcigerinde su toplamasi var ona aliyom dedim sorarsa boyle dersin recete gerektirmiyo satmiyosa baska eczaneye git
Aga enjeksiyonda yararlanimin yüzde yuz damardan alirsan 5 dkda etkisini gorebilirsin acilse bunu kullanabilirsin tabletin emilimi yuzde 100 degil 75 80 civaridir onu soyluyeyim emilim derken biyoyararlanimdan bahsediyorum tablette de etkisini 45dk 1 saate gosteriyo bence tablet daha mantikliEnjeksiyon mu daha mantıklı yoksa tablet mi.
Bide ne kadar sürede etki ediyor.
Ancillaries olarak ne öneriyorsunAga enjeksiyonda yararlanimin yüzde yuz damardan alirsan 5 dkda etkisini gorebilirsin acilse bunu kullanabilirsin tabletin emilimi yuzde 100 degil 75 80 civaridir onu soyluyeyim emilim derken biyoyararlanimdan bahsediyorum tablette de etkisini 45dk 1 saate gosteriyo bence tablet daha mantikli
Ancillaries olarak ne öneriyorsun