kumaddikt
Iron
Öncesi sonrası belli zaten de ne kadar fayda etti bilmiyorum , zaten angle fraud var bi fotoda anyway looks dope amk yara olunca napıcam bilmiyom XD
Video:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Yüksel ve unut abiolm yapmayın şunu amk
Yok la değilsenin kollarda façadır şimdi![]()

Hangisini pişiriyim nextpişircek daha büyük balığın var kanka

Kör olurumDaha derin kes olmamış
Thien stoppppppkaybol
yanlış demişsinDaha derin kes olmamış
Over mıyanlış demişsin View attachment 5543267 burdaki sarı kısımları kesin +2 piesel geliyor

acıtmıyormirin the low inhib
Kendisini paylaşması direkt low inhib trait amkacıtmıyor
orası doğruKendisini paylaşması direkt low inhib trait amk
ben lens bile takamiyom aq gozume yaklastiramiyom ellerimi siksen kesememacıtmıyor
No limit to the larp
O kadar mı kötüyüm amk yemin ederim kafaya takmaktan kafayı yicemKendisini paylaşması direkt low inhib trait amk
gerard way e benziyonO kadar mı kötüyüm amk yemin ederim kafaya takmaktan kafayı yicem
Top tier advice Allah kuran çarpsın ama sanırım artık daha sağlıklı bi zihniyete kendimi copelicamşu gencin elinden telefonu alın
Şizosun amk kötü falan değil beynin erimiş kötü olan bu spora git dışarı çık olay bitti gözünü kesmene gerek bil3 yokO kadar mı kötüyüm amk yemin ederim kafaya takmaktan kafayı yicem
Sence şu tipler ne kadar sağlıklı büyümüş olabilir amk tabiiki şizoyum tabiiki onay bekliyorum amına koyim bi zahmet ya bi zahmet 9da 164tüm kızlar benden uzundu benden kısa bi öğretmen bile bana yer elması diyordu ailem eldivenle bile sevmicek noktaya geldi amk. Babamın yeni karısı iğrenirdi bizden ?? Ne yapayım bi şekilde "gelişmeye" çalışıyorum ama videoyu attıktan 1 saat sonra falan dank etti bu mindsetin sağlıksız olduğu. Bi insan rüyasında , en kontrolu ele alması gereken yerde bile kendini zayıf görüyor amk rüyamda bile dayak yiyorum rüyamda bile güvensizim neyse ne ağladım amk XDDDŞizosun amk kötü falan değil beynin erimiş kötü olan bu spora git dışarı çık olay bitti gözünü kesmene gerek bil3 yok
Kanka tamam zor bir geçmişin olmuş kendini geliştirme isteğini anlıyorum ama bu göz pınarı kesme olayını yapmana gerçekten hiç gerek yok. Yukarıda yüksel ve unut demişsin ya, yükselmişsin kanka unut bunlarıSence şu tipler ne kadar sağlıklı büyümüş olabilir amk tabiiki şizoyum tabiiki onay bekliyorum amına koyim bi zahmet ya bi zahmet 9da 164tüm kızlar benden uzundu benden kısa bi öğretmen bile bana yer elması diyordu ailem eldivenle bile sevmicek noktaya geldi amk. Babamın yeni karısı iğrenirdi bizden ?? Ne yapayım bi şekilde "gelişmeye" çalışıyorum ama videoyu attıktan 1 saat sonra falan dank etti bu mindsetin sağlıksız olduğu. Bi insan rüyasında , en kontrolu ele alması gereken yerde bile kendini zayıf görüyor amk rüyamda bile dayak yiyorum rüyamda bile güvensizim neyse ne ağladım amk XDDD
Canımsın gerçekten çok teşekkür ederimKanka tamam zor bir geçmişin olmuş kendini geliştirme isteğini anlıyorum ama bu göz pınarı kesme olayını yapmana gerçekten hiç gerek yok. Yukarıda yüksel ve unut demişsin ya, yükselmişsin kanka unut bunları
Yaşa hayatını böyle riskli/gereksiz şeylerle uğraşma iyiliğini düşündüğüm için diyorum. Yüzün çok iyi kanka gerçekten mükemmel görünüyorsun boşver bu tarz şeyleri cidden
Zaman geçtikçe alışacaksın kimse kusursuz büyümüyor bu bok çukurunda ülke ayrı sorun geri kafalı ebeveynler ayrı sorun gecmisgelecek zartzurt... kafanda buyutmemeye çalis sub5 yada sakat biri değilsin herkes onay bekler sevilmek sevmek ister ama bu forumdan bunları beklememen lazım dışarı çık sosyalleş kizlarla konus gerisi gelir kafanda büyütme sorun yokSence şu tipler ne kadar sağlıklı büyümüş olabilir amk tabiiki şizoyum tabiiki onay bekliyorum amına koyim bi zahmet ya bi zahmet 9da 164tüm kızlar benden uzundu benden kısa bi öğretmen bile bana yer elması diyordu ailem eldivenle bile sevmicek noktaya geldi amk. Babamın yeni karısı iğrenirdi bizden ?? Ne yapayım bi şekilde "gelişmeye" çalışıyorum ama videoyu attıktan 1 saat sonra falan dank etti bu mindsetin sağlıksız olduğu. Bi insan rüyasında , en kontrolu ele alması gereken yerde bile kendini zayıf görüyor amk rüyamda bile dayak yiyorum rüyamda bile güvensizim neyse ne ağladım amk XDDD
Sağol teşekkür ederimZaman geçtikçe alışacaksın kimse kusursuz büyümüyor bu bok çukurunda ülke ayrı sorun geri kafalı ebeveynler ayrı sorun gecmisgelecek zartzurt... kafanda buyutmemeye çalis sub5 yada sakat biri değilsin herkes onay bekler sevilmek sevmek ister ama bu forumdan bunları beklememen lazım dışarı çık sosyalleş kizlarla konus gerisi gelir kafanda büyütme sorun yok
gerçekten teşekkür ederimaktif olarak boyun kaçSence şu tipler ne kadar sağlıklı büyümüş olabilir amk tabiiki şizoyum tabiiki onay bekliyorum amına koyim bi zahmet ya bi zahmet 9da 164tüm kızlar benden uzundu benden kısa bi öğretmen bile bana yer elması diyordu ailem eldivenle bile sevmicek noktaya geldi amk. Babamın yeni karısı iğrenirdi bizden ?? Ne yapayım bi şekilde "gelişmeye" çalışıyorum ama videoyu attıktan 1 saat sonra falan dank etti bu mindsetin sağlıksız olduğu. Bi insan rüyasında , en kontrolu ele alması gereken yerde bile kendini zayıf görüyor amk rüyamda bile dayak yiyorum rüyamda bile güvensizim neyse ne ağladım amk XDDD
184 ayakkabıyla da fraudlarsam 186 187aktif olarak boyun kaç
O anlamda demedimki kankaO kadar mı kötüyüm amk yemin ederim kafaya takmaktan kafayı yicem
Metadatayı falan kastediyosan valla ss falan aldım fotolarda video zaten ilk tt sonra 3 kere ccden importladım kalitwyi düşüriyim diueO anlamda demedimki kanka
psikolojik sorunları romantize eden bir yanın olduğuna eminim geçmişte yaşadığın kötü deneyimleri dramatize ediyor ve mağdur psikolojisiyle onay arayışı içindesin 10 seans bilişsel davranışçı terapi yazıyorum yüksek ihtimalle bunu bile “abi psikolojim bozuk ya” deyip romantize edeceksin184 ayakkabıyla da fraudlarsam 186 187
Geçmişi bırakıp gidemiyorum desek daha doğru olur (en azından ben kendimi öyle teşhisledim) ama bunu da ihtimale katmak lazım.psikolojik sorunları romantize eden bir yanın olduğuna eminim geçmişte yaşadığın kötü deneyimleri dramatize ediyor ve mağdur psikolojisiyle onay arayışı içindesin 10 seans bilişsel davranışçı terapi yazıyorum yüksek ihtimalle bunu bile “abi psikolojim bozuk ya” deyip romantize edeceksin
geçmişi bırakıp gidemezsin zaten yaşadıklarının alt benliğinde bıraktığı kalıntılar daima olacaktır ama önemli olan benliğinin bu yaşantıları daha sağlıklı ve gerçekçi bir şekilde değerlendirmesi ve alt benlik ile üst benlik arasındaki dengeyi sağlamasıGeçmişi bırakıp gidemiyorum desek daha doğru olur (en azından ben kendimi öyle teşhisledim) ama bunu da ihtimale katmak lazım.
Yavrum 9. Sınıftan bahsediyorsun zaten erkekler 8-9 arası kızları geçiyor kızlardan kısa olman gayet normaldi daha erken ergenliğe giriyorlar bizden bende öyleydim takman saçma olmuşSence şu tipler ne kadar sağlıklı büyümüş olabilir amk tabiiki şizoyum tabiiki onay bekliyorum amına koyim bi zahmet ya bi zahmet 9da 164tüm kızlar benden uzundu benden kısa bi öğretmen bile bana yer elması diyordu ailem eldivenle bile sevmicek noktaya geldi amk. Babamın yeni karısı iğrenirdi bizden ?? Ne yapayım bi şekilde "gelişmeye" çalışıyorum ama videoyu attıktan 1 saat sonra falan dank etti bu mindsetin sağlıksız olduğu. Bi insan rüyasında , en kontrolu ele alması gereken yerde bile kendini zayıf görüyor amk rüyamda bile dayak yiyorum rüyamda bile güvensizim neyse ne ağladım amk XDDD
boyun uzun, tipin iyi, its time to forget, forumdan quiti çak git dışarda beğendiğin bi kızla konuş reddederse diğerine geçSence şu tipler ne kadar sağlıklı büyümüş olabilir amk tabiiki şizoyum tabiiki onay bekliyorum amına koyim bi zahmet ya bi zahmet 9da 164tüm kızlar benden uzundu benden kısa bi öğretmen bile bana yer elması diyordu ailem eldivenle bile sevmicek noktaya geldi amk. Babamın yeni karısı iğrenirdi bizden ?? Ne yapayım bi şekilde "gelişmeye" çalışıyorum ama videoyu attıktan 1 saat sonra falan dank etti bu mindsetin sağlıksız olduğu. Bi insan rüyasında , en kontrolu ele alması gereken yerde bile kendini zayıf görüyor amk rüyamda bile dayak yiyorum rüyamda bile güvensizim neyse ne ağladım amk XDDD
Her şey ilgi içinkardesim forumun yeni lolcowu olarak cok fena potansiyel görüyorum sende umarım muradın bıraktığı boşluğu doldurabilirsin,kolay gelsin

yüzüne şükret aptal orospu cocugu gözünü kesiyor bideView attachment 5542977View attachment 5542979View attachment 5542980
Öncesi sonrası belli zaten de ne kadar fayda etti bilmiyorum , zaten angle fraud var bi fotoda anyway looks dope amk yara olunca napıcam bilmiyom XD
Video:
View attachment 5542995
Anama niye sövdün amkyüzüne şükret aptal orospu cocugu gözünü kesiyor bide
View attachment 5542977View attachment 5542979View attachment 5542980
Video:
View attachment 5542995