jauscope
bonemass carries me
olm özele gitsen bile kırmızı recete siciline isler ehliyet alamazsin dedi bana doktor cap mi atiyo bu almiyim diye bi yeşillendirin bakim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
yeşillendirin ne amınaoyim looksmaxsözlük.orgolm özele gitsen bile kırmızı recete siciline isler ehliyet alamazsin dedi bana doktor cap mi atiyo bu almiyim diye bi yeşillendirin bakim
cap değilolm özele gitsen bile kırmızı recete siciline isler ehliyet alamazsin dedi bana doktor cap mi atiyo bu almiyim diye bi yeşillendirin bakim
Niye bilmeden konuşuyosun zodiaccap değil
bilerek konuşuyorum maardacımNiye bilmeden konuşuyosun zodiac
eczanede öyle dedi reçetesiz alsam eczanenin karınacap değil
reçetesiz nasıl alacaksın amkeczanede öyle dedi reçetesiz alsam eczanenin karına
bide ehliyet olayı doğru herhalde idk bana verilen şeyin üzerindede araç kullanmayın diye işaret var bu bide daha hafif bişi
adhdden genelde sorun olmuyorehliyeti bilmiyorum da siciline işler kırımızı reçete
ritalinden bisi olmazbide ehliyet olayı doğru herhalde idk bana verilen şeyin üzerindede araç kullanmayın diye işaret var bu bide daha hafif bişi
concertadan oluyo muadhdden genelde sorun olmuyor
ritalinden bisi olmaz
![]()
Sürücü Adayları ve Sürücülerde Aranacak Sağlık Şartları İle Muayenelerine Dair Yönetmelik
Sürücü Adayları ve Sürücülerde Aranacak Sağlık Şartları İle Muayenelerine Dair Yönetmelikwww.aile.gov.tr
yav alamıycamda sordum işte yinereçetesiz nasıl alacaksın amk
yav alamıycamda sordum işte yine
3) Dikkat bilinci, duygu ve heyecanı düşünceyi bozan sürekli bir hastalığın ya da ilaç kullanımının olması,adhdden genelde sorun olmuyor
ritalinden bisi olmaz
![]()
Sürücü Adayları ve Sürücülerde Aranacak Sağlık Şartları İle Muayenelerine Dair Yönetmelik
Sürücü Adayları ve Sürücülerde Aranacak Sağlık Şartları İle Muayenelerine Dair Yönetmelikwww.aile.gov.tr
bu o an kullanırken alamıyosak sikimde değil aq kullanmayı bırakır alırım kalıcı etkisi yoksa3) Dikkat bilinci, duygu ve heyecanı düşünceyi bozan sürekli bir hastalığın ya da ilaç kullanımının olması,
ss atacaktım atılmıyordu
bilmiyorumbu o an kullanırken alamıyosak sikimde değil aq kullanmayı bırakır alırım kalıcı etkisi yoksa
redditte birini okudum bunları bıraktıktan sonrada etki devam ediyomuş arabayı düz süremiyom falan diyodu belki düzelmiştirde idk araba sürememek biraz brutalbilmiyorum
lan chatgptye sordum ss atamıyorum amk sitede mi sorun varredditte birini okudum bunları bıraktıktan sonrada etki devam ediyomuş arabayı düz süremiyom falan diyodu belki düzelmiştirde idk araba sürememek biraz brutal
la bu mogeater orosbusu nası elini kolunu sallaya sallaya almış @MogEater sen martı tag yapmıyon mu kimse demedi mi bunu alınca araba kullanma fln diye amkbence kırmızı reçeteye hiç bulaşma nolur nolmaz
ghost rider gibi takiliyo iş başında atıncala bu mogeater orosbusu nası elini kolunu sallaya sallaya almış @MogEater sen martı tag yapmıyon mu kimse demedi mi bunu alınca araba kullanma fln diye amk
o piçin hayatı yalanla bu mogeater orosbusu nası elini kolunu sallaya sallaya almış @MogEater sen martı tag yapmıyon mu kimse demedi mi bunu alınca araba kullanma fln diye amk
İyide ritalin anlık ve kısa süreli etki eden birşey, çoğu zaman günlük bile alınmıyor bu kategoriye girmediğine eminim okbden bahsediyor burda3) Dikkat bilinci, duygu ve heyecanı düşünceyi bozan sürekli bir hastalığın ya da ilaç kullanımının olması,
ss atacaktım atılmıyordu
O daha problemlidir büyük ihtimalle çünkü etkisi neredeyse 24 saate yayılıyorconcertadan oluyo mu