özeldede ritalin concerta alınmıyor

jauscope

jauscope

bonemass carries me
olm özele gitsen bile kırmızı recete siciline isler ehliyet alamazsin dedi bana doktor cap mi atiyo bu almiyim diye bi yeşillendirin bakim

• +1
Reactions: Zodiac, temelyeterliliktest and kurdistan
bide test cozdurdu adhd tanisi tanimlanacak duzeydesin düsündürür bu test sonuclari dedi over olmus haberimiz yok jfl

• +1
Reactions: temelyeterliliktest and kurdistan
olm özele gitsen bile kırmızı recete siciline isler ehliyet alamazsin dedi bana doktor cap mi atiyo bu almiyim diye bi yeşillendirin bakim
yeşillendirin ne amınaoyim looksmaxsözlük.org

• JFL
  • +1
Reactions: Zodiac, growthplatessss111, susisesi and 3 others
Ehliyet alamaz mısın. Bu türk doktorların allahının amına ekmek banayım. Ülkede her genç yarış çinde. Yarışta kaybedersin ömür boyu ızdırap hamamböceğinden farksız bir yaşam yaşayacaksın hala daha kırmızı reçete yazmaktan korkuyorlar

• +1
Reactions: senualF, jauscope, temelyeterliliktest and 1 other person
cap değil

• Hmm...
Reactions: Serialsuicide
Niye bilmeden konuşuyosun zodiac
bilerek konuşuyorum maardacım
ehliyeti bilmiyorum da siciline işler kırımızı reçete

cap değil
eczanede öyle dedi reçetesiz alsam eczanenin karına
bide ehliyet olayı doğru herhalde idk bana verilen şeyin üzerindede araç kullanmayın diye işaret var bu bide daha hafif bişi

• +1
Reactions: temelyeterliliktest and Zodiac
ceek iic hayatini sqm

• JFL
Reactions: jauscope
eczanede öyle dedi reçetesiz alsam eczanenin karına
bide ehliyet olayı doğru herhalde idk bana verilen şeyin üzerindede araç kullanmayın diye işaret var bu bide daha hafif bişi
reçetesiz nasıl alacaksın amk

• +1
Reactions: jauscope and senualF
ehliyeti bilmiyorum da siciline işler kırımızı reçete
adhdden genelde sorun olmuyor
ritalinden bisi olmaz

• +1
  • Hmm...
Reactions: Ashoimex, jauscope and Zodiac
  • +1
Reactions: maarda and jauscope
3) Dikkat bilinci, duygu ve heyecanı düşünceyi bozan sürekli bir hastalığın ya da ilaç kullanımının olması,

ss atacaktım atılmıyordu
bu o an kullanırken alamıyosak sikimde değil aq kullanmayı bırakır alırım kalıcı etkisi yoksa

• Hmm...
Reactions: Zodiac
  • +1
bilmiyorum
redditte birini okudum bunları bıraktıktan sonrada etki devam ediyomuş arabayı düz süremiyom falan diyodu belki düzelmiştirde idk araba sürememek biraz brutal

• +1
Reactions: Zodiac and temelyeterliliktest
redditte birini okudum bunları bıraktıktan sonrada etki devam ediyomuş arabayı düz süremiyom falan diyodu belki düzelmiştirde idk araba sürememek biraz brutal
lan chatgptye sordum ss atamıyorum amk sitede mi sorun var

• +1
bence kırmızı reçeteye hiç bulaşma nolur nolmaz

• +1
he yine de çok çok deneyimlemek istiyorsan git torbacıdan al

• JFL
bence kırmızı reçeteye hiç bulaşma nolur nolmaz
la bu mogeater orosbusu nası elini kolunu sallaya sallaya almış @MogEater sen martı tag yapmıyon mu kimse demedi mi bunu alınca araba kullanma fln diye amk

• JFL
Reactions: Zodiac
la bu mogeater orosbusu nası elini kolunu sallaya sallaya almış @MogEater sen martı tag yapmıyon mu kimse demedi mi bunu alınca araba kullanma fln diye amk
ghost rider gibi takiliyo iş başında atınca

• JFL
Reactions: Serialsuicide and jauscope
o piçin hayatı yalan

• JFL
Reactions: Serialsuicide and jauscope
3) Dikkat bilinci, duygu ve heyecanı düşünceyi bozan sürekli bir hastalığın ya da ilaç kullanımının olması,

ss atacaktım atılmıyordu
İyide ritalin anlık ve kısa süreli etki eden birşey, çoğu zaman günlük bile alınmıyor bu kategoriye girmediğine eminim okbden bahsediyor burda
concertadan oluyo mu
O daha problemlidir büyük ihtimalle çünkü etkisi neredeyse 24 saate yayılıyor

• +1
  • Hmm...
Reactions: Zodiac, jauscope and Serialsuicide