jsbera
High-Tier Human
İnsanların muhabbet edip tired açtığı Türkçe alt-forumumuzun yetkilisi sorumlusu ve yöneticisi @szenn 'dir oglunuzla ilgili bir endişeniz varsa onla konuşabilirsiniz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
FMDASKDFASMFDKSMAA OĞLUM SENİ SİKERİMİnsanların muhabbet edip tired açtığı Türkçe alt-forumumuzun yetkilisi sorumlusu ve yöneticisi @szenn 'dir oglunuzla ilgili bir endişeniz varsa onla konuşabilirsiniz.
ablalar yemin ederim herşeyi bu orospu cocugu yaptı sokakta çevirdi beni foruma üye etti o günden beri hayatımda iyi bir gün yaşamadımİnsanların muhabbet edip tired açtığı Türkçe alt-forumumuzun yetkilisi sorumlusu ve yöneticisi @szenn 'dir oglunuzla ilgili bir endişeniz varsa onla konuşabilirsiniz.
Beni de sokakta çevirdi ama gucu yetemediği için tehdit edemedi döner ismarladi vebalin boynuna diye zorla üye yaptırdı hakkımı haram ederim dediğinden beridir zorla post attırıyor @Trenmaxx1 @bokyiyici şahitablalar yemin ederim herşeyi bu orospu cocugu yaptı sokakta çevirdi beni foruma üye etti o günden beri hayatımda iyi bir gün yaşamadım