Oglu icin endiselenen anneler için

jsbera

jsbera

High-Tier Human
İnsanların muhabbet edip tired açtığı Türkçe alt-forumumuzun yetkilisi sorumlusu ve yöneticisi @szenn 'dir oglunuzla ilgili bir endişeniz varsa onla konuşabilirsiniz.

• JFL
  • +1
Reactions: nikolata, IranicBvll, kumaddikt and 16 others
İnsanların muhabbet edip tired açtığı Türkçe alt-forumumuzun yetkilisi sorumlusu ve yöneticisi @szenn 'dir oglunuzla ilgili bir endişeniz varsa onla konuşabilirsiniz.
FMDASKDFASMFDKSMAA OĞLUM SENİ SİKERİM

• JFL
  • +1
Reactions: evexoria, pardonriki, erlang and 4 others
ablalar yemin ederim herşeyi bu orospu cocugu yaptı sokakta çevirdi beni foruma üye etti o günden beri hayatımda iyi bir gün yaşamadım

• JFL
  • +1
Reactions: veneficus, pardonriki, erlang and 8 others
YAZILAN HİÇ BİR ŞEYDEN SORUMLU DEĞİLİM TÜRKÇE ALT FORUM NE DEMEK ANLAMADIM DA AÇIKCASI.

• JFL
  • +1
Reactions: pardonriki, jsbera, eniyiguresci and 6 others
Yoldan geçen insanlara kardeşim orga katalım seni beni moderatör olarak destekle diyorlar bende mağdurum buraya ondan geldim zorla post attırılıyorum

• JFL
  • +1
Reactions: pardonriki, erlang, jsbera and 7 others
ablalar yemin ederim herşeyi bu orospu cocugu yaptı sokakta çevirdi beni foruma üye etti o günden beri hayatımda iyi bir gün yaşamadım
Beni de sokakta çevirdi ama gucu yetemediği için tehdit edemedi döner ismarladi vebalin boynuna diye zorla üye yaptırdı hakkımı haram ederim dediğinden beridir zorla post attırıyor @Trenmaxx1 @bokyiyici şahit

• JFL
Reactions: erlang, Trenmaxx1 and coax96
Anneler
Sertim

• JFL
Reactions: erlang