divisionpanzerfaust
Kâfirin vatanı göz yaşıyla dolsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
title
@Ratonnn knk su kocluk isini birak cidden yarragi yiceksin bigun iyi bir method satsan neyse adamlarin buyumus halini veya zayiflamis halini koyuyorsuntitle
@Ratonnn knk su kocluk isini birak cidden yarragi yiceksin bigun iyi bir method satsan neyse adamlarin buyumus halini veya zayiflamis halini koyuyorsun
ŞSKGKAŞKCŞSKDŞSJESLLSKStitle
@maarda bravotitle
ratonun daha kendine hayrı yok aqtitle
Ben destekliyorum pazar kim kimi siiktiyse bence sizde katılın birilerini sikersiniz belkititle
istesem yaparım vergiden kaçmayıda hallederim ama bunlar gibi karaktersiz değilim bu avelleri birisi şikayet etse KOM'a, kazandıklarının 10 katını alacak devlet bunlardan haberleri yok aminakoduklarimin salaklariBen destekliyorum pazar kim kimi siiktiyse bence sizde katılın birilerini sikersiniz belki
BPFURKAN (tr glow up editleri izleyerek götünü parmaklıyor)
aga benim buna baslama sebebim tamamen ev gecindirmekten oturu ben daha oncesinde 2 sene boyunca insaatta calistim eve baktim ailedekilere baktim ama bazi hastanelik durumlarim oldu isi birakmak zorunda kaldim benim yaptigim is de kolpa bir is degil digerlerini bilmem ama cidden ben insanlara yardim ediyorum.@Ratonnn knk su kocluk isini birak cidden yarragi yiceksin bigun iyi bir method satsan neyse adamlarin buyumus halini veya zayiflamis halini koyuyorsun
Canlı niye kapadın yaaga benim buna baslama sebebim tamamen ev gecindirmekten oturu ben daha oncesinde 2 sene boyunca insaatta calistim eve baktim ailedekilere baktim ama bazi hastanelik durumlarim oldu isi birakmak zorunda kaldim benim yaptigim is de kolpa bir is degil digerlerini bilmem ama cidden ben insanlara yardim ediyorum.
farketmiyor kanka yazdıkların pek acikcasi her buraya doxx yediginde falan ayni seyleri yaziyon KOM'dan ihbarı yersin yakında bırak bu işleriaga benim buna baslama sebebim tamamen ev gecindirmekten oturu ben daha oncesinde 2 sene boyunca insaatta calistim eve baktim ailedekilere baktim ama bazi hastanelik durumlarim oldu isi birakmak zorunda kaldim benim yaptigim is de kolpa bir is degil digerlerini bilmem ama cidden ben insanlara yardim ediyorum.
ben sadece kendimi aciklamak istedim, diger kocluk satan arkadaslari bilemem.farketmiyor kanka yazdıkların pek acikcasi her buraya doxx yediginde falan ayni seyleri yaziyon KOM'dan ihbarı yersin yakında bırak bu işleri
Hesabına girişlerde falan verebileceğin bir hesapta yok sadece sen değil diğer tüm koçluk satanlar patlayacak yakında haberin olsun seni severim ederim onun için söylüyorumaga benim buna baslama sebebim tamamen ev gecindirmekten oturu ben daha oncesinde 2 sene boyunca insaatta calistim eve baktim ailedekilere baktim ama bazi hastanelik durumlarim oldu isi birakmak zorunda kaldim benim yaptigim is de kolpa bir is degil digerlerini bilmem ama cidden ben insanlara yardim ediyorum.
diğer arkadaşlarında aminakoyicam kanka + olarak girilen paraların hiçbirinde vergi yok memur bey seni karşına alıp hesap girişlerinde bu nedir diyince aldığın tüm koçluklara arkadaşımdan aldım diyemezsin onu söyleyeyim sanaben sadece kendimi aciklamak istedim, diger kocluk satan arkadaslari bilemem.
digerlerini cok tanimiyorum samimiyetim de yok ama isim verebilirim istiyosan hepsinindiğer arkadaşlarında aminakoyicam kanka + olarak girilen paraların hiçbirinde vergi yok memur bey seni karşına alıp hesap girişlerinde bu nedir diyince aldığın tüm koçluklara arkadaşımdan aldım diyemezsin onu söyleyeyim sana
hepsini biliyom kanka hepside patlayacak ama seni seviyom ediyom yani söylüyorum sanadigerlerini cok tanimiyorum samimiyetim de yok ama isim verebilirim istiyosan hepsinin
teşekkür ederim adamsın ben de seni seviom agahepsini biliyom kanka hepside patlayacak ama seni seviyom ediyom yani söylüyorum sana