ogrencimin 14 saatlik degisimi

divisionpanzerfaust

divisionpanzerfaust

Kâfirin vatanı göz yaşıyla dolsun
title

Attachments

• IMG_20250627_210026.jpg
    IMG_20250627_210026.jpg
    353.5 KB · Views: 0
  • JFL
Reactions: Resistance., Furkan Sarıkaya, Aven and 10 others
1000006064

• JFL
  • +1
Reactions: Thief, Resistance., Furkan Sarıkaya and 9 others
1750364939966

bu adamı da allah gibi yapar mi :LOL:

• JFL
Reactions: Aven, recai iskender and pashanimair
1000006082

• JFL
  • +1
Reactions: Thief, angrywhiteboy, Resistance. and 5 others
  • +1
  • Ugh..
Reactions: Aven, Epochs and recai iskender
  • +1
Reactions: Epochs
RATon

• Woah
  • JFL
Reactions: Furkan Sarıkaya and recai iskender
Ben destekliyorum pazar kim kimi siiktiyse bence sizde katılın birilerini sikersiniz belki
istesem yaparım vergiden kaçmayıda hallederim ama bunlar gibi karaktersiz değilim bu avelleri birisi şikayet etse KOM'a, kazandıklarının 10 katını alacak devlet bunlardan haberleri yok aminakoduklarimin salaklari

• +1
@Ratonnn knk su kocluk isini birak cidden yarragi yiceksin bigun iyi bir method satsan neyse adamlarin buyumus halini veya zayiflamis halini koyuyorsun
aga benim buna baslama sebebim tamamen ev gecindirmekten oturu ben daha oncesinde 2 sene boyunca insaatta calistim eve baktim ailedekilere baktim ama bazi hastanelik durumlarim oldu isi birakmak zorunda kaldim benim yaptigim is de kolpa bir is degil digerlerini bilmem ama cidden ben insanlara yardim ediyorum.

• +1
aga benim buna baslama sebebim tamamen ev gecindirmekten oturu ben daha oncesinde 2 sene boyunca insaatta calistim eve baktim ailedekilere baktim ama bazi hastanelik durumlarim oldu isi birakmak zorunda kaldim benim yaptigim is de kolpa bir is degil digerlerini bilmem ama cidden ben insanlara yardim ediyorum.
Canlı niye kapadın ya

farketmiyor kanka yazdıkların pek acikcasi her buraya doxx yediginde falan ayni seyleri yaziyon KOM'dan ihbarı yersin yakında bırak bu işleri

• +1
farketmiyor kanka yazdıkların pek acikcasi her buraya doxx yediginde falan ayni seyleri yaziyon KOM'dan ihbarı yersin yakında bırak bu işleri
ben sadece kendimi aciklamak istedim, diger kocluk satan arkadaslari bilemem.

• +1
Hesabına girişlerde falan verebileceğin bir hesapta yok sadece sen değil diğer tüm koçluk satanlar patlayacak yakında haberin olsun seni severim ederim onun için söylüyorum

• +1
ben sadece kendimi aciklamak istedim, diger kocluk satan arkadaslari bilemem.
diğer arkadaşlarında aminakoyicam kanka + olarak girilen paraların hiçbirinde vergi yok memur bey seni karşına alıp hesap girişlerinde bu nedir diyince aldığın tüm koçluklara arkadaşımdan aldım diyemezsin onu söyleyeyim sana

diğer arkadaşlarında aminakoyicam kanka + olarak girilen paraların hiçbirinde vergi yok memur bey seni karşına alıp hesap girişlerinde bu nedir diyince aldığın tüm koçluklara arkadaşımdan aldım diyemezsin onu söyleyeyim sana
digerlerini cok tanimiyorum samimiyetim de yok ama isim verebilirim istiyosan hepsinin

digerlerini cok tanimiyorum samimiyetim de yok ama isim verebilirim istiyosan hepsinin
hepsini biliyom kanka hepside patlayacak ama seni seviyom ediyom yani söylüyorum sana

• Love it
Reactions: Ratonnn