ogrenmek istedigim seylere ilgimi nasıl arttırcam

A

auitistsurvior

ddd
bir seye ilgi duyunca 7 saate kadar bir gunde ogrenmeye calısıyorum ama ilgim olmayınca pırtttt

nasıl romantize edicem boyle siktiri boktan ilglienmedigim derslere falan calısırken ritain atıyorum atıyorum nereye kadar

ilaçları alsam direk duzelcekte stoklar gelmiyor adamlada konustum tamam getiririz yavrum dedi gumrukten gecme olayı duzeldi stoklar gelsin alcam direk o zaman kadar copelamam lazım

• +1
Reactions: Auchelius, Ashoimex, Dathomirian Zabrak and 2 others
tek cozum noroplastisite arttırmak gibi bide stim kullanmaya devam ritalin cok kullanmaya basladım

• +1
Reactions: Auchelius, why not me? and Serialsuicide
tek cozum noroplastisite arttırmak gibi bide stim kullanmaya devam ritalin cok kullanmaya basladım
stokları yenilesinler direk dihexa cerebloysin baslıyorum buarada burayada sonucları yazarım

• +1
Reactions: Auchelius, why not me? and Serialsuicide
adderalin

• +1
Reactions: Auchelius and auitistsurvior
siparis ederken madde falanda alabilirim source buldum sanırım lsd dmt falan baska onerisi olan varmı

• +1
Reactions: Auchelius
High inhibition ve zihinsel yavaşlık yaşıyorum, nöroplastisite için bulup kullanmam gerek kesinlikle bir şeyler, işlemci hızım baya düşük beynimde nörolojik bir sorun olduğunu biliyorum

• +1
Reactions: Auchelius
stokları yenilesinler direk dihexa cerebloysin baslıyorum buarada burayada sonucları yazarım
Senin için sıkıntı yoksa nereden sipariş ettiğini yada güvenilir satıcıyı nereden bulduğunu söyleyebilir misin eğer dediğim gibi senin için sıkıntı olursa yazmana gerek yok.

siparis ederken madde falanda alabilirim source buldum sanırım lsd dmt falan baska onerisi olan varmı
dmt alırsan bi çilehaneye çık 40 gecede mevlana gibi dönersin

• JFL
Reactions: Serialsuicide
bir seye ilgi duyunca 7 saate kadar bir gunde ogrenmeye calısıyorum ama ilgim olmayınca pırtttt

nasıl romantize edicem boyle siktiri boktan ilglienmedigim derslere falan calısırken ritain atıyorum atıyorum nereye kadar

ilaçları alsam direk duzelcekte stoklar gelmiyor adamlada konustum tamam getiririz yavrum dedi gumrukten gecme olayı duzeldi stoklar gelsin alcam direk o zaman kadar copelamam lazım
pre at bi olcek

Users who are viewing this thread

Back