ogrenmek istedigim seylere ilgimi nasıl arttırcam

A

auitistsurvior

ddd
bir seye ilgi duyunca 7 saate kadar bir gunde ogrenmeye calısıyorum ama ilgim olmayınca pırtttt

nasıl romantize edicem boyle siktiri boktan ilglienmedigim derslere falan calısırken ritain atıyorum atıyorum nereye kadar

ilaçları alsam direk duzelcekte stoklar gelmiyor adamlada konustum tamam getiririz yavrum dedi gumrukten gecme olayı duzeldi stoklar gelsin alcam direk o zaman kadar copelamam lazım

A

auitistsurvior

ddd
siparis ederken madde falanda alabilirim source buldum sanırım lsd dmt falan baska onerisi olan varmı

D

Deleted member 119439

Bronze
tek cozum noroplastisite arttırmak gibi bide stim kullanmaya devam ritalin cok kullanmaya basladım
High inhibition ve zihinsel yavaşlık yaşıyorum, nöroplastisite için bulup kullanmam gerek kesinlikle bir şeyler, işlemci hızım baya düşük beynimde nörolojik bir sorun olduğunu biliyorum

Auchelius

Auchelius

Banned
stokları yenilesinler direk dihexa cerebloysin baslıyorum buarada burayada sonucları yazarım
Senin için sıkıntı yoksa nereden sipariş ettiğini yada güvenilir satıcıyı nereden bulduğunu söyleyebilir misin eğer dediğim gibi senin için sıkıntı olursa yazmana gerek yok.

atess

atess

6'3
bir seye ilgi duyunca 7 saate kadar bir gunde ogrenmeye calısıyorum ama ilgim olmayınca pırtttt

nasıl romantize edicem boyle siktiri boktan ilglienmedigim derslere falan calısırken ritain atıyorum atıyorum nereye kadar

ilaçları alsam direk duzelcekte stoklar gelmiyor adamlada konustum tamam getiririz yavrum dedi gumrukten gecme olayı duzeldi stoklar gelsin alcam direk o zaman kadar copelamam lazım
pre at bi olcek