okullar açılana kadar kilo verme

K

kucukiskender

Iron
ne önerirsiniz zorluğu absürtlüğü önemli değil yeter ki işe yarasın sağlıklı olmasına da gerek yok

• JFL
Reactions: Aven, kumaddikt, iyibiri and 2 others
reis 1 hafta kalmış neyin kilo vermesi şu elemanların disiplin beni benden alıyor yav

• +1
Reactions: Stardew, jsbera, blackpillruinedmyli and 6 others
ne önerirsiniz zorluğu absürtlüğü önemli değil yeter ki işe yarasın sağlıklı olmasına da gerek yok
hiçbir şey yapamassın bu kadar sürede. anca kas kaybedersin çok zorlarsanda diyeti. yetiştiremeyeceğini kabul et ve daha uzun süreli bir şey yap

hiçbir şey yapamassın bu kadar sürede. anca kas kaybedersin çok zorlarsanda diyeti. yetiştiremeyeceğini kabul et ve daha uzun süreli bir şey yap
ne yapabilirim peki?

• +1
Reactions: EK0
kardeşim boyunu kilonu ve amacını verir misin daha kolay yardımcı olabiliriz
171 84kg. yağın çok büyük kısmı bacaklarımda ama genel olarak vücudumda da hatrı sayılır yağ var

• +1
  • +1
Reactions: kucukiskender
reta tarzı bir ilaç kullanmadan hızlı kilo vermeyi bekleme hem tahminen yaşında 18 den küçük hafif kilolu olmak senin açından daha kârlı sen testesteronunu arttırmaya bak

reta tarzı bir ilaç kullanmadan hızlı kilo vermeyi bekleme hem tahminen yaşında 18 den küçük hafif kilolu olmak senin açından daha kârlı sen testesteronunu arttırmaya bak
reta olmasa da benzer birşeyi evde yapmam mümkün mü? testesteronu fullemeyi de öğrenip yapıcam teşekkürler

• +1
Reactions: -BayHarbourButcher
171 84kg. yağın çok büyük kısmı bacaklarımda ama genel olarak vücudumda da hatrı sayılır yağ var
çok yağlısın işin uzun iyi bir cut lazım sana öyle kısa yol falan arama adam akıllı yap diyetini

• +1
çok yağlısın işin uzun iyi bir cut lazım sana öyle kısa yol falan arama adam akıllı yap diyetini
kısa vaadede elimden geleni yapıp en azından biraz kurtarıp uzun vaadede temelli değiştirmek istiyorum zaten kısa sürede öyle kilo verilmeyeceğini biliyorum

• +1
reta olmasa da benzer birşeyi evde yapmam mümkün mü? testesteronu fullemeyi de öğrenip yapıcam teşekkürler
aga reta dediğin şey evde boraxsiz slime yapımı gibi bişey değil laboratuvar da üretiliyor o ilaçlar testesteronu da fullicem diye kasma gelişim çağındasın zaten güzelce günde 8-9-10 saat uyu sağlıklı beslen günlük vitaminlerini eksik etme gerisini vücudun halleder

• +1
Reactions: -BayHarbourButcher and kucukiskender
kısa vaadede elimden geleni yapıp en azından biraz kurtarıp uzun vaadede temelli değiştirmek istiyorum zaten kısa sürede öyle kilo verilmeyeceğini biliyorum
maalesef kısa vadede çok kurtarıcı birşey yok uzun vadede var ona göre planını yap keşke yazın başında başlasaydın yine aşırı fit olmazdında bi toparlardın en azından öyle son haftaya bırakılır mı proje ödevi gibi

• +1
maalesef kısa vadede çok kurtarıcı birşey yok uzun vadede var ona göre planını yap keşke yazın başında başlasaydın yine aşırı fit olmazdında bi toparlardın en azından öyle son haftaya bırakılır mı proje ödevi gibi
yazın başında pek birşey bilmiyordum kilo falan da umrumda değildi son 3-4 haftadır kendime dikkat etmeye başladım

• +1
starve to death başka çare yok

• +1
Reactions: kucukiskender and pardonriki
Günde 1 öğün zurna ldar methoduyla 10 kilo verdşm ben amk sadece ruh sağlığım sikildi ama en hızlı böyle

• JFL
Reactions: -BayHarbourButcher and Demirs
beslenme dışında 12. sınıf değilsen gyme kaydol.

• +1
Reactions: Demirs
bunu 1 ay oncedende yazabilirdin max 1k kalorie deficit bide 10-15k adim ar ne diyeyim ki

2-3 gun adam qkilli yemek yeme

7 gun 1000 kalori açık 1 kilo yag btw

• +1
Reactions: coax96