K
kucukiskender
Iron
ne önerirsiniz zorluğu absürtlüğü önemli değil yeter ki işe yarasın sağlıklı olmasına da gerek yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
hiçbir şey yapamassın bu kadar sürede. anca kas kaybedersin çok zorlarsanda diyeti. yetiştiremeyeceğini kabul et ve daha uzun süreli bir şey yapne önerirsiniz zorluğu absürtlüğü önemli değil yeter ki işe yarasın sağlıklı olmasına da gerek yok
ne yapabilirim peki?hiçbir şey yapamassın bu kadar sürede. anca kas kaybedersin çok zorlarsanda diyeti. yetiştiremeyeceğini kabul et ve daha uzun süreli bir şey yap
kardeşim boyunu kilonu ve amacını verir misin daha kolay yardımcı olabilirizne yapabilirim peki?
reta bas 2 ay da 15-20 kilo kas da dahil olmak üzere verirsinne önerirsiniz zorluğu absürtlüğü önemli değil yeter ki işe yarasın sağlıklı olmasına da gerek yok
171 84kg. yağın çok büyük kısmı bacaklarımda ama genel olarak vücudumda da hatrı sayılır yağ varkardeşim boyunu kilonu ve amacını verir misin daha kolay yardımcı olabiliriz
çok pahalıreta bas 2 ay da 15-20 kilo kas da dahil olmak üzere verirsin
pay to winçok pahalı

aile evinde mi kalıyorsun171 84kg. yağın çok büyük kısmı bacaklarımda ama genel olarak vücudumda da hatrı sayılır yağ var
evetaile evinde mi kalıyorsun
annen yaptığı yapraksarmalarını yemediğinde dövüyorsa kilo vermen biraz zor kendi öğününü hazirlayabilmeli ve az da olsa kalori hesabı yapabilmelisin bazal metabolizmanın ne kadar kalori harcadığını hesapla ve hızlı vermek istiyorsan 500-600 kalori aşağısında al en etkili yöntem buevet
reta olmasa da benzer birşeyi evde yapmam mümkün mü? testesteronu fullemeyi de öğrenip yapıcam teşekkürlerreta tarzı bir ilaç kullanmadan hızlı kilo vermeyi bekleme hem tahminen yaşında 18 den küçük hafif kilolu olmak senin açından daha kârlı sen testesteronunu arttırmaya bak
çok yağlısın işin uzun iyi bir cut lazım sana öyle kısa yol falan arama adam akıllı yap diyetini171 84kg. yağın çok büyük kısmı bacaklarımda ama genel olarak vücudumda da hatrı sayılır yağ var
kısa vaadede elimden geleni yapıp en azından biraz kurtarıp uzun vaadede temelli değiştirmek istiyorum zaten kısa sürede öyle kilo verilmeyeceğini biliyorumçok yağlısın işin uzun iyi bir cut lazım sana öyle kısa yol falan arama adam akıllı yap diyetini
aga reta dediğin şey evde boraxsiz slime yapımı gibi bişey değil laboratuvar da üretiliyor o ilaçlar testesteronu da fullicem diye kasma gelişim çağındasın zaten güzelce günde 8-9-10 saat uyu sağlıklı beslen günlük vitaminlerini eksik etme gerisini vücudun hallederreta olmasa da benzer birşeyi evde yapmam mümkün mü? testesteronu fullemeyi de öğrenip yapıcam teşekkürler
maalesef kısa vadede çok kurtarıcı birşey yok uzun vadede var ona göre planını yap keşke yazın başında başlasaydın yine aşırı fit olmazdında bi toparlardın en azından öyle son haftaya bırakılır mı proje ödevi gibikısa vaadede elimden geleni yapıp en azından biraz kurtarıp uzun vaadede temelli değiştirmek istiyorum zaten kısa sürede öyle kilo verilmeyeceğini biliyorum
yazın başında pek birşey bilmiyordum kilo falan da umrumda değildi son 3-4 haftadır kendime dikkat etmeye başladımmaalesef kısa vadede çok kurtarıcı birşey yok uzun vadede var ona göre planını yap keşke yazın başında başlasaydın yine aşırı fit olmazdında bi toparlardın en azından öyle son haftaya bırakılır mı proje ödevi gibi
bunu 1 ay oncedende yazabilirdin max 1k kalorie deficit bide 10-15k adim ar ne diyeyim kine önerirsiniz zorluğu absürtlüğü önemli değil yeter ki işe yarasın sağlıklı olmasına da gerek yok
7 gun 1000 kalori açık 1 kilo yag btwhiçbir şey yapamassın bu kadar sürede. anca kas kaybedersin çok zorlarsanda diyeti. yetiştiremeyeceğini kabul et ve daha uzun süreli bir şey yap
adamın yaşı az çok belli, yapılacak iş değil bu yaşta. ayrıca böyle bile yetişmiyorki aq7 gun 1000 kalori açık 1 kilo yag btw