onu gördügümde gelen his

Turanmethod

Turanmethod

Gold
gecen sene hoslandigim bir kiz vardi tabi o zamanlar baya bloted ltn civariydim neyse bu kizla baya yakindik sinif arkadasim oldugundan surekli grup aktivifesi(sinif ici oyunlar)sayesinde baya samimilestik neyse sonra bi anda bu grup aktiviteleri bitti bizimde samimilik azaldi derken bende ascendledim mmtn civarina bi zamandan sonra ne zaman o kizla goz temasi kursam (sinif dışında) bir anda kalbim çarpılıyor beynim error veriyor sanki o derece bu arada low inhib sosyal bir cocuk olmama ragmen yasaniyor bu diger hicbir kizda boyle bir olay yok neyse o sene bitti 12 olduk siniflar degisti suan ve hâlâ ayni sey gecerli ne zaman kizi gorsem beynim error veriyo istemsiz, ondan daha guzel kizlar olmasina ragmen ve onu arkadas olarak kaydetmeme ragmen bu yasaniyor ne yapabilirim

• +1
Reactions: stacyworshipper, Hanife, pardonriki and 2 others
dayı error vermek ne demek amk

• +1
Reactions: Turanmethod
dayı error vermek ne demek amk
kalbim bi anda carpmaya başlıyo gozlerim ardina kadar acilip alev aliyormus gibi oluyo mesela bicakla yanlislikla elini kestigini sanarsin da kesmezsin ya ina benzer

• +1
Reactions: Hanife and coax96
kızla ilişkisel taktik mi istiyon kızı unutmak mı istiyon anlamadım istediğin yardımı

• +1
Reactions: coax96, veneficus and Turanmethod
Kız saldıysa yapcak bişeyin yok

• +1
Reactions: veneficus and Turanmethod
Git konuş

• +1
Reactions: Hanife and Turanmethod
kızla ilişkisel taktik mi istiyon kızı unutmak mı istiyon anlamadım istediğin yardımı
kanka kizi tavlama kolay kısımda bu kalbin bir anda carpilma durumunu cozmem lazim zaten bu hafta sinif degisikligi yapicam eski sinifima gecicem bide gecicegim sıra onun yanı ama dedigim gibi onu gorunce ki kalp carpintisini cozmem lazim

• +1
Reactions: Hanife and EK0
Kız saldıysa yapcak bişeyin yok
foruma kaydolduğun günden beri hesabına bakıyorum sonunda post atmaya karar verdin. polis olduğunu düşünüyordum yalan yok.

• JFL
Reactions: emreborn
12. sınıfsan bence böyle işlerle uğraşma. lise bittiğinde büyük ihtimal ikiniz ayrı yollara gideceksiniz.

• +1
Reactions: veneficus and Turanmethod
kanka kizi tavlama kolay kısımda bu kalbin bir anda carpilma durumunu cozmem lazim zaten bu hafta sinif degisikligi yapicam eski sinifima gecicem bide gecicegim sıra onun yanı ama dedigim gibi onu gorunce ki kalp carpintisini cozmem lazim
çözülücek pek birşey değil kıza anlam yüklemişin çok böylede kalıcak kızdan bi kötülük görmeden pek kurtulmanın yolu yok

eğer tavlamayı okadar basit buluyorsan yap gitsin ama sınıfındaki biriyle ilişki denemek yada direk başlatmak çok zordur

• +1
12 de kız işleri olmaz bide o kalp şeyi geçmiyo bende hergün yaşıyorum ama ben kızlı konuşuyom mk mankta falan konuşuyom ama konuşcak konu yok mk bu gün 10 dakka falan oturduk sadece konuşmadan

• +1
benimde öyle olduğum bir kız vardı paramı sikip sikip atıyordu arkadastık sozde en sonda seven kalpte vazgeçermiş olmayınca olmazmış onu nasıl unuturum nasıl ayrı kalırım diye bir gün bile düşünemezdim ama öyle olmuyormuş herşey geçiypr zaman herşeyin ilacı

• +1
Reactions: Turanmethod and iyibiri
12. sınıfsan bence böyle işlerle uğraşma. lise bittiğinde büyük ihtimal ikiniz ayrı yollara gideceksiniz.
evet o korkutuyo biraz beni arkadaslarim falanda hep sevgili yapma biz yaptik 1 senemiz bosa gitti falan diyolarda bilemiyorum
çözülücek pek birşey değil kıza anlam yüklemişin çok böylede kalıcak kızdan bi kötülük görmeden pek kurtulmanın yolu yok

eğer tavlamayı okadar basit buluyorsan yap gitsin ama sınıfındaki biriyle ilişki denemek yada direk başlatmak çok zordur
harbi cozulmezmi ya sevgili isinede bakicam duruma gore

• +1
Reactions: EK0
12 de kız işleri olmaz bide o kalp şeyi geçmiyo bende hergün yaşıyorum ama ben kızlı konuşuyom mk mankta falan konuşuyom ama konuşcak konu yok mk bu gün 10 dakka falan oturduk sadece konuşmadan
harbi bende bazen dusunuyorum bu sevgililer hergün ne konusuyo acaba diye

• +1
Reactions: EK0