Oral only cycleların aşırı kötülenmesi hk.

susisesi

susisesi

Turkish Subforum Pharmacist
oral only cycleların, özellikle gymden çok dimo amaçlı olanların abartıldığı kadar kötü olduğunu düşünmüyorum kendim enjeksiyon yapıyo olsam bile. Gym unc lar yüzünden abartılan bişey sadece her zaman DYOR ama araştırırsanız tam olarak optimal olmamakla beraber o kadar da kötü olmadığı apaçık

sadece yaşlı roidcelgym unclara rage atmak istedim threadin tek amacı bu

• +1
  • JFL
Reactions: Me-Mania, Iranidnordid, Stardew and 4 others
oral only cycleların, özellikle gymden çok dimo amaçlı olanların abartıldığı kadar kötü olduğunu düşünmüyorum kendim enjeksiyon yapıyo olsam bile. Gym unc lar yüzünden abartılan bişey sadece her zaman DYOR ama araştırırsanız tam olarak optimal olmamakla beraber o kadar da kötü olmadığı apaçık

bizim salondaki roidcel herife anavar hakkında soru sordum ve öldürür dedi:lul:

• JFL
Reactions: SunEroktay, susisesi and syringee
  • JFL
  • +1
Reactions: mtn_dude_193, iluvanavar, veneficus and 1 other person

Sadece roidler icin gecerli degil bu genel olarak oral alinan tum ilaclar etkisizmis gibi lanse ediliyor

• +1
Reactions: veneficus and susisesi
kanka oral only cycle neden yapasın ki. hani only anavar yapıp nasıl bi beklentin olabilir teston baskılancak sonuç olarak, anlamsız saçma sapan gereksiz bi şey. ha diyosan ki oral test base de alırım, neden amk? git enjeksiyon test yap neden karaciğerine yük bindiresin boşu boşuna malmısın amk?

• +1
Reactions: veneficus
hani only anavar
only anavar ne alaka amk halo mtren proviron runlıyorum şu an enjeksiyon yaparken bi yandan ama yapmasam da olurdu
teston baskılancak
gymcel değilsen amaç o ki teston baskılansa o kadar büyük bişey de değil

hatta bone growth stacklerinde 0test olmak literally daha optimal
ha diyosan ki oral test base de alırım, neden amk?
1 tane postumda bile oral test baseden bahsetmedim
git enjeksiyon test yap neden karaciğerine yük bindiresin boşu boşuna malmısın amk?
emin ol forumdaki en çok enjeksiyon yapmış 2-3 kişiden biriyimdir bi sik bilmeden konuşuyosun amk

• +1
Reactions: blackpillruinedmyli and Iranidnordid
only anavar ne alaka amk halo mtren proviron runlıyorum şu an enjeksiyon yaparken bi yandan ama yapmasam da olurdu

gymcel değilsen amaç o ki teston baskılansa o kadar büyük bişey de değil

hatta bone growth stacklerinde 0test olmak literally daha optimal

1 tane postumda bile oral test baseden bahsetmedim

emin ol forumdaki en çok enjeksiyon yapmış 2-3 kişiden biriyimdir bi sik bilmeden konuşuyosun amk
enjeksiyon yapmayı bırak o zaman amk bak neler oluyor

• JFL
Reactions: susisesi
enjeksiyon yapmayı bırak o zaman amk bak neler oluyor
ne olucak amk gymcel mindsetinde birinin asla kullanmayacağı farklı dozajlar kullanıuorum zaten kanımda ne testo var ne östrojen var

• +1
Reactions: blackpillruinedmyli
ne olucak amk gymcel mindsetinde birinin asla kullanmayacağı farklı dozajlar kullanıuorum zaten kanımda ne testo var ne östrojen var
söylesene kanka o zaman neden enjeksiyon yapıyon

söylesene kanka o zaman neden enjeksiyon yapıyon
tren ve masteronu enjeksiyon olarak alıyom bro ilerde denemek istediğim enjeksiyon only ilaçlar da var

ki oral enjeksiyondan iyi yazmadım hiçbir yerde millet sadece halo kullanınca karaciğerin patlicak gibi davranıyo

tudca pahalı brom ya olmasa kullanırdım oral birşeyler

• JFL
Reactions: susisesi and blackpillruinedmyli