atess
6'3
gozumde nerdeyse 0 yag tabakssı var nasi duzeltcez onu ya ameliyat falan degil baska cozum yok mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Volfulinegozumde nerdeyse 0 yag tabakssı var nasi duzeltcez onu ya ameliyat falan degil baska cozum yok mu
Etkisi fat-transfer kadar yok ve fazla overrated.Volfuline
ben 1 aydır göz altına kullanıyorum baya etkisini gördüm yada önceden sahip olduğum aegyo salı yeni farkediyorumEtkisi fat-transfer kadar yok ve fazla overrated.
Nereden tedarik ettin volufiline’yi amkben 1 aydır göz altına kullanıyorum baya etkisini gördüm yada önceden sahip olduğum aegyo salı yeni farkediyorum
fransada tanıdıklarım var onlar getirdi annem de bu isteğimden doalyı gay olduğumu düşünüyorNereden tedarik ettin volufiline’yi amk
xdben 1 aydır göz altına kullanıyorum baya etkisini gördüm yada önceden sahip olduğum aegyo salı yeni farkediyorum
biz nasıl getircezfransada tanıdıklarım var onlar getirdi annem de bu isteğimden doalyı gay olduğumu düşünüyor
sen tam olarak ne için istiyorsun onu aegyo sal mı uee mi yoksa dudaklar için mibiz nasıl getircez
ilk 2sisen tam olarak ne için istiyorsun onu aegyo sal mı uee mi yoksa dudaklar için mi
şimdi tüm gerçekleri anlatıyorum moruk sana tek sıkıntı sana ürün öneremeyeceğim,ilk 2si
ilk 2si
kral eyvallahda nerden bulcam o sıkıntışimdi tüm gerçekleri anlatıyorum moruk sana tek sıkıntı sana ürün öneremeyeceğim,
-akşam göz altına yatay şerit çekerek sürüyorsun elmacık kemiğine damlayanları ıslak mendille siliyorsun
-upper eyelid için de parmağına bir damla damlatıyorsun o parmağınla ikisine de olduğunca eşit şekilde sürüyorsun çok sürme göz kapağınla her türlü temasa gireceği için gözün yanar uyuyamazsın.
Sabah kalktığında olduğunca yüzünde tutmaya çalış volufiline'i sakın buz değdirme göz altına göz altı torbanın amına koyarsın
sonuç: uee için net bişey söyleyemeyeceğim ama aegyo sal için işe yaradığını söyleyebilirim.
nerde yasionates benim bir arkadasim var yas boy herseyiniz ayni o sen misin dogruyu soyle amk
İstanbul ama şakasına dedim benim ateş isimden tanırdı yine de konuşma tarzı ve diğer herşeyde aynısınıznerde yasion
Kral bütçen varsa her türlü bulursunkral eyvallahda nerden bulcam o sıkıntı