orbital fat

atess

atess

6'3
gozumde nerdeyse 0 yag tabakssı var nasi duzeltcez onu ya ameliyat falan degil baska cozum yok mu

• +1
Reactions: Kayra139
Etkisi fat-transfer kadar yok ve fazla overrated.
ben 1 aydır göz altına kullanıyorum baya etkisini gördüm yada önceden sahip olduğum aegyo salı yeni farkediyorum

• +1
Reactions: yadih and Auchelius
ben 1 aydır göz altına kullanıyorum baya etkisini gördüm yada önceden sahip olduğum aegyo salı yeni farkediyorum
Nereden tedarik ettin volufiline’yi amk

• +1
Reactions: Kayra139, why not me?, yadih and 1 other person
Nereden tedarik ettin volufiline’yi amk
fransada tanıdıklarım var onlar getirdi annem de bu isteğimden doalyı gay olduğumu düşünüyor

Last edited:
  • +1
  • JFL
Reactions: Kayra139, ascendantwill, yadih and 2 others
xd

• JFL
  • +1
Reactions: Kayra139 and yadih
şimdi tüm gerçekleri anlatıyorum moruk sana tek sıkıntı sana ürün öneremeyeceğim,
-akşam göz altına yatay şerit çekerek sürüyorsun elmacık kemiğine damlayanları ıslak mendille siliyorsun
-upper eyelid için de parmağına bir damla damlatıyorsun o parmağınla ikisine de olduğunca eşit şekilde sürüyorsun çok sürme göz kapağınla her türlü temasa gireceği için gözün yanar uyuyamazsın.
Sabah kalktığında olduğunca yüzünde tutmaya çalış volufiline'i sakın buz değdirme göz altına göz altı torbanın amına koyarsın
sonuç: uee için net bişey söyleyemeyeceğim ama aegyo sal için işe yaradığını söyleyebilirim.

• +1
Reactions: Kayra139, atess and yadih
şimdi tüm gerçekleri anlatıyorum moruk sana tek sıkıntı sana ürün öneremeyeceğim,
-akşam göz altına yatay şerit çekerek sürüyorsun elmacık kemiğine damlayanları ıslak mendille siliyorsun
-upper eyelid için de parmağına bir damla damlatıyorsun o parmağınla ikisine de olduğunca eşit şekilde sürüyorsun çok sürme göz kapağınla her türlü temasa gireceği için gözün yanar uyuyamazsın.
Sabah kalktığında olduğunca yüzünde tutmaya çalış volufiline'i sakın buz değdirme göz altına göz altı torbanın amına koyarsın
sonuç: uee için net bişey söyleyemeyeceğim ama aegyo sal için işe yaradığını söyleyebilirim.
kral eyvallahda nerden bulcam o sıkıntı

nerde yasion
İstanbul ama şakasına dedim benim ateş isimden tanırdı yine de konuşma tarzı ve diğer herşeyde aynısınız

• +1
Reactions: atess