org brainless incels için mi ?

B

blackpilledturk

Iron
beyler bu forumu brainless incellerin birbirlerini avutma platformu olarak görüyorum katılan katılmayan var ise tartışalım.

• Ugh..
  • +1
  • JFL
Reactions: Resistance., Misogynist_Maxxer, Furkan Sarıkaya and 6 others
kesinlike katılmıyorum org incellerden çok hayatını daha iy bir yere getirmeye çalışanlarla dolu. Ayrıca kimse kimseyi avutmuyor intihar et mesajı avutma mesajlarından daha fazladır. Stop coping bile formun terminolojisine yerleşmiş
beyler bu forumu brainless incellerin birbirlerini avutma platformu olarak görüyorum katılan katılmayan var ise tartışalım.

• +1
Reactions: Furkan Sarıkaya
  • JFL
  • +1
Reactions: Misogynist_Maxxer, Furkan Sarıkaya, orbitalover and 5 others
alakasi bile yok, kafaya koyan biri buradaki bilgilerle hayatini degistirir.

• +1
Reactions: Misogynist_Maxxer, Furkan Sarıkaya and swaggy
Forum ascendlemişler, ascendlemeye çalışanlar , sohbet muhabbete gelenler , anası sikik ragebait atan hayatsızlar şeklinde 4 parçada basitçe incelenebilir ancak cope falan yok

• +1
Reactions: Misogynist_Maxxer and swaggy
Forum ascendlemişler, ascendlemeye çalışanlar , sohbet muhabbete gelenler , anası sikik ragebait atan hayatsızlar şeklinde 4 parçada basitçe incelenebilir ancak cope falan yok
forumu aslinda ikiye bolebilirsin.
loser inceller ve narsistler.
turkce kisimda tanidigm cok az kisi incel veya kizlar icin lookmaxliyor, hatta 0.
cogu kisi ya sosyal dominasyon icin, yada sadece aynaya baktiginda gordugunun en iyi olmasini istiyor.

ama global biraz farkli, globalain estetik anlayisi bana baya birsey ogretti bu arada,
estetik baya bir anlayis, yani gunun sonunda mesela ben ogre chin sevmiyorum, loox gibi baya kotu gozukuyor bence, biraz daha recessed chinler ama saglam bir manidbula ve ramusla birlikte coook daha gozul gozukuyor, ama globalde brainrot cok insan var,. sosyal dominasyon icin lookmax mantikli olsada, sadece bir etken.
onemli olan aynaya baktiginda gordugun goruntuyu sevmek. yani genel olarak ogree chin jaw iyi, veya opry tarzinda gur kaşlar iyi olarak gozukuyor, bence ikiside igrenc ozellikler ama forumda bu tarz insanlara direk cl diyen ama harika soft featureslari olan birine direk ltn diyen cok insan var. buda algi ve sub5 mental ile alakli. cogu copeluyor, neden bilmiyorum islamci gerizekali cok var forumda, bu dunyada en nefret ettigim sey batida yasayan simarik islamcilardir, org kullanici olunca hic ugrasilmiyor adam sirf kendisi arap diye bushy eyebrows copeluyor, sirf kendi goz rengi t50 diye eye color onemsiz filan diyor, o sirada amber green eyes biri sub5 olsa bile iyi gozukuyor yani unique gozukuyor filan ama, onlarin mentalinde chin ogree degilse bushy eyebrows degilse over.

org mantikli olsada yeni bir foruma lazim, bahsettigim kitle orga bombos konu aciyor cogu gerizekali. yada vip kismina girmem lazim.

@Gengar if i buy vip, can i see the vip forum?

• +1
Reactions: Misogynist_Maxxer, Furkan Sarıkaya, orbitalover and 2 others
yok abi buradaki herkes asosyal incel biraz gerçek hayatla tanışın amına kodumun pis bunakları

• JFL
Reactions: swaggy
  • JFL
Reactions: orbitalover and swaggy
  • JFL
  • +1
Reactions: Misogynist_Maxxer, orbitalover, yadih and 1 other person