orgda bıraktığımız ayak izi çok korkunc

blackpillruinedmyli

blackpillruinedmyli

tytmaxxed mtn
hiç düşündünüz mü
bide burda yazdığımız hiç bir şey tam anlamıyla silinmiyor

• +1
  • So Sad
  • JFL
Reactions: eniyiguresci, ENEFB, Trenmaxx1 and 3 others

Attachments

• IMG_20260908_213456.jpg
    IMG_20260908_213456.jpg
    72.3 KB · Views: 0
  • Ugh..
  • JFL
Reactions: IranicBvll, wendler3939, coax96 and 2 others
yarın bi gün şansa mansa ünlü olsak şurdaki yazdıklarımız ifşa olur falan amk kariyerimiz biter tek günde

• +1
Reactions: ıdkjusthere, coax96, ankaranin_adami and 3 others
yarın bi gün şansa mansa ünlü olsak şurdaki yazdıklarımız ifşa olur falan amk kariyerimiz biter tek günde
Çok abartıyosunuz
Problem çıkarcak bir şey yazan birisi olduğunu düşünmüyorum bu subda

• +1
Reactions: Trenmaxx1, Orcairis and EK0
Çok abartıyosunuz
normal senaryoda çok sıkıntı çıkmazda

benim dediğim gibi ünlü olsan falan çok sıkıntı çıkar geçen bi ünlü kızın eski videosu patlamıştı videoda bazı ünlülere çok çirkinsiniz yok ropelayın falan demiş kız varya 2-3 hafta linçlendi adına video çekmeyen eleştri kanalı kalmadı bide gitti bulunduğu programdan atılmış

• +1
  • Hmm...
Reactions: blackpillruinedmyli, Trenmaxx1 and Topkra
normal senaryoda çok sıkıntı çıkmazda

benim dediğim gibi ünlü olsan falan çok sıkıntı çıkar geçen bi ünlü kızın eski videosu patlamıştı videoda bazı ünlülere çok çirkinsiniz yok ropelayın falan demiş kız varya 2-3 hafta linçlendi adına video çekmeyen eleştri kanalı kalmadı bide gitti bulunduğu programdan atılmış
burası on yirmi kişilik forum yaşanmaz öyle bi şey birde artık bu olaylar önemsenmemeye başlandı yayınlarda yüzleri açık neler neler diyolar

• +1
Reactions: Iranidnordid, blackpillruinedmyli, Trenmaxx1 and 3 others
Çok abartıyosunuz
adam
ANNEMİN MEMELERİNİ DİLLEMEK İSTİYORUM DİYE KONU AÇMIŞ AMK

• JFL
  • +1
Reactions: Me-Mania, ENEFB, EK0 and 1 other person
MAARDA ILE TANISMA HIKAYEMIZ

Lisedeydim tam olarak kaç hatırlamıyom ama 15-16 yaşındaydım. Bi kız vardı ama bi mavi gözler bir sarı saçlar bi de kocaman göt offffffff. Dedim merhaba adın ne dedim rahat bırak beni sapık dedi. O gün eve giderken bile güzelliğini düşünüyodum lan hangi genlerden geldi amk neys işte. Gittim eve tüm gece uyyamadım aşk buysa olsa gerek ertesi gün gittm yine adını sordum ayn cevapı aldım bir süre de konuşmadm. Yazılı dönemi gelince matematikte herkes çok stres oluyodu ve kopya yolları arıyodu. Bi doğru düzgün de ben yapabildiğim için millet bacağama dolanmıştı sonra geldi kız sonunda ben de dedim “tüm dönem görmezden geldin beni zaten adını da biliyom artık rahat bırak” dedim. Kız dedi adımı öğrenmiş olabilrsin ama daha fazla şey var dedi. Bende tmm dedim eee neymiş dedim arkasını dönüp gittm tenefüste koridorda çekti beni kenara elini pantolonumun altına sokup dolandırdı sonra gözünü kırptı. Adresini de verdi ve gitti. Evden izin aldım gittim ona babam evde değil sadece kardeşim ve annem var dedi. Öküz gibi siktik işte neys sonra kardeşi oyun oynuyordu gittim ismini sordum @
maarda
@maarda dedi annesini de siktim Dünyanın en iyi floodu amk

• JFL
  • +1
Reactions: Gordon Freeman, iluvanavar, IranicBvll and 6 others

Lisedeydim tam olarak kaç hatırlamıyom ama 15-16 yaşındaydım. Bi kız vardı ama bi mavi gözler bir sarı saçlar bi de kocaman göt offffffff. Dedim merhaba adın ne dedim rahat bırak beni sapık dedi. O gün eve giderken bile güzelliğini düşünüyodum lan hangi genlerden geldi amk neys işte. Gittim eve tüm gece uyyamadım aşk buysa olsa gerek ertesi gün gittm yine adını sordum ayn cevapı aldım bir süre de konuşmadm. Yazılı dönemi gelince matematikte herkes çok stres oluyodu ve kopya yolları arıyodu. Bi doğru düzgün de ben yapabildiğim için millet bacağama dolanmıştı sonra geldi kız sonunda ben de dedim “tüm dönem görmezden geldin beni zaten adını da biliyom artık rahat bırak” dedim. Kız dedi adımı öğrenmiş olabilrsin ama daha fazla şey var dedi. Bende tmm dedim eee neymiş dedim arkasını dönüp gittm tenefüste koridorda çekti beni kenara elini pantolonumun altına sokup dolandırdı sonra gözünü kırptı. Adresini de verdi ve gitti. Evden izin aldım gittim ona babam evde değil sadece kardeşim ve annem var dedi. Öküz gibi siktik işte neys sonra kardeşi oyun oynuyordu gittim ismini sordum @
maarda
Ciddi okuyordum pezevenk

• JFL
Reactions: Cadvan and Trenmaxx1
burası on yirmi kişilik forum yaşanmaz öyle bi şey birde artık bu olaylar önemsenmemeye başlandı yayınlarda yüzleri açık neler neler diyolar
devlet burayi biliyor ve okuyor adamlar incels.is'i 2018de kapatmis

• Hmm...
Reactions: EK0

maarda
okurken azmam normalmi

• JFL
Reactions: Gordon Freeman, Trenmaxx1, truefoidslayerpqoqo and 1 other person
param olunca nicki değiştiricem her yerde bu nicki kullanıyorum sıkınıtı

param olunca nicki değiştiricem her yerde bu nicki kullanıyorum sıkınıtı
kanka sorun şu, profilne girdiğinde yine o isim gözüküyor
hesabı sildiğinde yine ismine ulaşaibliyolar ve yazdığın her şey yerli yerinde duruyor

• +1
Reactions: eniyiguresci
mesajım açık ama bu şekilde dinemez acım aynadakiyle konuşuyorum onlar acımı bilemez hacım

• +1
Reactions: veneficus and eniyiguresci