szolliontaraelis
Solum In Mortem Finiat Officium
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
300 ng olan testonu sikerim senin
ohh kudur oğluşum baya yakısıklıyım baska fotolarımı da atsana
evet çok tatlısın boydan fotoğrafın var mı hayatımohh kudur oğluşum baya yakısıklıyım baska fotolarımı da atsana
var aşkım dm gelevet çok tatlısın boydan fotoğrafın var mı hayatım
my mom is kinda boneless
bu kadar aşağıladığın ve incel olarak gördüğün insanlarla kavga edip götünü yırtacağına kalk tatile git bir iki gün nefes al olm zaten zengin üstün hhtnsin yavalla üstünüm zaten tüm gün evde oturup bi sike balta olamamış kişilersiniz
gitmediğimi kim söyledi bu havada tatile mi gidilir aqbu kadar aşağıladığın ve incel olarak gördüğün insanlarla kavga edip götünü yırtacağına kalk tatile git bir iki gün nefes al olm zaten zengin üstün hhtnsin ya
true hhtn btw
kimse seni underratelemedi threadin başında farkında mısın sadece gerizekalı olmanla dalga geçtilergayet iyisin dostum sizin gibi boş hate atacak halim yok
Lan orospunun sıçtığı bi yandan yanak emip dudak büzüp göt sıkıp tiktok çekip sik sik şeyler yazıyorsun diğer yandan orgdakilere laf yetiştiriyorsun senin ben o özgüvenini simitçi bıyıklarını çüküm kadar bileklerini sikeyimgayet iyisin dostum sizin gibi boş hate atacak halim yok
tmmLan orospunun sıçtığı bi yandan yanak emip dudak büzüp göt sıkıp tiktok çekip sik sik şeyler yazıyorsun diğer yandan orgdakilere laf yetiştiriyorsun senin ben o özgüvenini simitçi bıyıklarını çüküm kadar bileklerini sikeyim![]()
oy oy oy mamiş mamiş mamiş yenir lan bu pinçohanginiz rateledi bunu amk![]()
heteroyum maalesef karı sikiyorumBunu götürün Brezilya’daki techno kokainli gay partilerine akar
@sladekiliceski org olsa fişi çekilirdi coktan
Ben degilimgayet iyisin dostum sizin gibi boş hate atacak halim yok
Yarram iyi bi hayatın olsa vaktini harcamazsin burada BAOQOQPQLW ananı ters çevirir sikerim sil hesabını hayatından memnunsan uncanny mtnincele incel demekte suc olmus ya yagizim sana ciddi cevap bile vermiyorum sen trollsun zaten direkt
teşhisi koyduErkek orospusu,
Kadın gibi ilgi istiyor, tüm gözlerin kendisinde olmasını arzuluyor.
Böyle eşcinsellerin tüm deliklerini doldurmadığınız sürece size diş çıkarmaya devam ederler.
Bu anası izmir tepecikte orospuluk yapan babası türkiye petrollerinde ırgatlık yapan ite ilgi vermeyin.
yapma diyoz yapma amk LŞFWŞLFDFWEPEWPFFŞDLSDSŞLFFLŞSDDFBöyle eşcinsellerin tüm deliklerini doldurmadığınız sürece size diş çıkarmaya devam ederler.
en ufak adamlığın varsa l4d2 vs geltamam cüce + incelbro punished by god for twice
yok valla karı sikiyorum dikkat et yakında ablanın da amına koyacamErkek orospusu,
Kadın gibi ilgi istiyor, tüm gözlerin kendisinde olmasını arzuluyor.
Böyle eşcinsellerin tüm deliklerini doldurmadığınız sürece size diş çıkarmaya devam ederler.
Bu anası izmir tepecikte orospuluk yapan babası türkiye petrollerinde ırgatlık yapan ite ilgi vermeyin.
yok valla karı sikiyorum dikkat et yakında ablanın da amına koyacam![]()
oğlum daha dün açtım hesabı salak orospu evladıYarram iyi bi hayatın olsa vaktini harcamazsin burada BAOQOQPQLW ananı ters çevirir sikerim sil hesabını hayatından memnunsan uncanny mtn
l4d2 ne alaka oglumen ufak adamlığın varsa l4d2 vs gel
l4d2 namustur ondan knk (take white pill btw)l4d2 ne alaka oglum
Yarram emin ol benim hayatim seninkinden daha iyi gidiyo, ilgi meraklisi pezevenk internette gordugu birkac kisilige incel diyerek kendisini avutuyo. Git as kendini amin feryadioğlum daha dün açtım hesabı salak orospu evladısence hayatımı burada mı geçireceğim az daha ucubeliğinize bakıp zevkten ölüp bir daha girmeyecem
bak ne demişsin iyi bi hayatın olsa vaktini harcamazsın burda
ne doğru dedin hayatsız incel orospuevlatları sizi
kendinizi bilmeniz iyi bir şey
QWERĞPWQKERĞPWQKERĞÜ,WLERÜĞ,WLRÜĞ,RĞÜ,WÜQYarram emin ol benim hayatim seninkinden daha iyi gidiyo
bunu yazan adam uk de yaşıyor hayatı maxxlamış gibi triplere girmen yarıyor biladerQWERĞPWQKERĞPWQKERĞÜ,WLERÜĞ,WLRÜĞ,RĞÜ,WÜQ
AHAHAHHAHAHHAHAHAHAynen bayıltırsın hacı birine yumruk atsan ellerin kırılır lan senin![]()
![]()
PUAHDSAHSHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAgenis valla genetik sagolsun
Arjantin çok güzel valla tam bu zamanlardagitmediğimi kim söyledi bu havada tatile mi gidilir aq
yazın daha iyi degil mi amkArjantin çok güzel valla tam bu zamanlarda
Yarram zaten hemen yarın atlayacak değil ya, bı plan yapsan anca bir aya gidersin o zamana da havalar 30 derece falan oluyoyazın daha iyi degil mi amk
adam yarildi sabahtan beri emote atmaktanAHAHAHHAHAHHAHAHAH
PUAHDSAHSHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHA
omzunu yukarı çektiğin o kadar belli ki xD
gitsen az sakinlersin karnın orga gelip milleti tehdit edecek kadar şişik olmazgitmediğimi kim söyledi bu havada tatile mi gidilir aq
evet hmm tamamdır evetdışarı çıkmıyonuz tamam hava nasıl falan bilmiyonuz da bari camdan falan bakın
oha lütfen yapmayın öyle bir şeysu threadi mert27 threadınden daha uzun yapın lutfen su hateı mert27 gibi tacizmaxxer chudlar değil böyle narsist ibneler hak ediyor

oha lütfen yapmayın öyle bir şey![]()