Resistance.
@maarda chattan bişi attım 2dk seriden yoklasana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
true shitÇok fena aşağılık kompleksin var no offense
reelde görse tek yumrukta bayıltacam lavuğu![]()
valla 2.yi vurmam sanaView attachment 4252463buradaki kimsenin boyle birşeyden dayak yiyeceğini sanmıyorum güzel özgüven sahibi bi arkadaşımız
o bileklerle zor bilader yavalla 2.yi vurmam sanayolla bakayım fotonu özgüvensiz incel
![]()
niye ignore atiyon la yazdigima subhumano bileklerle zor bilader ya![]()
o bileklerle zor bilader ya![]()
insanlardan onay beklemiyorum so sadniye ignore atiyon la yazdigima subhumanmaymun tipli orospu evladi seni
![]()
senden fazla ilişki deneyimim vardır karşındakini bilmeden random konuşman soo sadsadece elim senden fazla kız düşürmüştür diyecem de sen hayatında herhangi bi kızla iletişime geçtin mi amk![]()
maymuna benziyorum boyum 170 annem bile bana yakısıklı diyemiyor so sad* olacak yanlış yazmışsıninsanlardan onay beklemiyorum so sad
boyum 190 senin gibi erkek oruspusu değilim malesef ,bidakine internette kendini postlarken iki kez düşünmaymuna benziyorum boyum 170 annem bile bana yakısıklı diyemiyor so sad* olacak yanlış yazmışsın
şirket dediği şahıs şirketi az para kazanan insanlar şahıs şirketi kullanıyor bide burada iş insanı gibi davranma seni doğrun anayın amına sokaırm snapchat efektini inkar ediyor bide amk incel ne demek onuda siktir git bir öğren ilk önce bi kelime öğrenmiş ağzından düşmüyor ha kızları elde edermisin evet oda kızlar gay görünümlü erkekleri sevdiği için ahahah amına kodumun topuparaya ihtiyacim oldugunu dusunmen cok tatli19 yasindayim kendi sirketim var elhamdulillah
View attachment 4252463buradaki kimsenin boyle birşeyden dayak yiyeceğini sanmıyorum güzel özgüven sahibi bi arkadaşımız
View attachment 4252463buradaki kimsenin boyle birşeyden dayak yiyeceğini sanmıyorum güzel özgüven sahibi bi arkadaşımız
yav 175 cüce orospu evladı mesajlarını inceledim yürüyen incelsin incelin tanımısın amk bağırtma ya SKŞADMŞLASKDLSAK BIR DE HALA SNAPCHAT EFEKTI DIYOR VALLA KOPUYORUM IQLESS OROSPU EVLADI KENDİ ÇİLLERİM DAHA BUNU AYIRT EDEMIYORSUN LA SEN BUNCA SENEDIR NASIL YAŞIYORSUN HEM CÜCESİN HEM IQLESSIN NASIL HALA INTIHAR ETMEDIN AMKşirket dediği şahıs şirketi az para kazanan insanlar şahıs şirketi kullanıyor bide burada iş insanı gibi davranma seni doğrun anayın amına sokaırm snapchat efektini inkar ediyor bide amk incel ne demek onuda siktir git bir öğren ilk önce bi kelime öğrenmiş ağzından düşmüyor ha kızları elde edermisin evet oda kızlar gay görünümlü erkekleri sevdiği için ahahah amına kodumun topu
yav 175 cüce orospu evladı mesajlarını inceledim yürüyen incelsin incelin tanımısın amk bağırtma ya SKŞADMŞLASKDLSAK BIR DE HALA SNAPCHAT EFEKTI DIYOR VALLA KOPUYORUM IQLESS OROSPU EVLADI KENDİ ÇİLLERİM DAHA BUNU AYIRT EDEMIYORSUN LA SEN BUNCA SENEDIR NASIL YAŞIYORSUN HEM CÜCESİN HEM IQLESSIN NASIL HALA INTIHAR ETMEDIN AMK
tr de şirket sahibiyim esnafım diye rollenmeyen eleman kalmadı bunların %3 ü profitable sadece bunun gibi oruspuevlatlarıda kağıt fatura alsam kdv yi ordan düşsemle falan uğraşıyor fukara oruspuevladının matrahında sadece açılış yazıyor şirketim var diye rolllenmeler falanşirket dediği şahıs şirketi az para kazanan insanlar şahıs şirketi kullanıyor bide burada iş insanı gibi davranma seni doğrun anayın amına sokaırm snapchat efektini inkar ediyor bide amk incel ne demek onuda siktir git bir öğren ilk önce bi kelime öğrenmiş ağzından düşmüyor ha kızları elde edermisin evet oda kızlar gay görünümlü erkekleri sevdiği için ahahah amına kodumun topu
Sabahtan beri aktifsin her saniye millete cevap veriyon bide şirket yönetcen anorexic orospu evladı sikim kadar bileğin var hala 2.yi vurmam ayağı yapıyosun siktir git köylü ananın yaptığı ayçicek yağlı pilavı yede az kilo al çaya petibör banan gariban seni fraudsuz direkt dümdüz kameraya bakarak fotoğraf çek at ışık oyunu falan yapmadan bakalım aslında neymişsin. Ek olarak o framele 185 üstü değilsin larplama o ince ruhunu sikerim seninvalla 2.yi vurmam sanayolla bakayım fotonu özgüvensiz incel
![]()
wide frame final bossView attachment 4252647 omuzlar çok geniş senin onun hakkında konuşalım
genis valla genetik sagolsunomuzlar çok geniş senin onun hakkında konuşalım
trendyol kolyeni sikeyim senin fukara oruspuevladıgenis valla genetik sagolsun
bide tiktok a atarlar hep ticaretle ilgili konuları yok şu bankanı şu katına çıktınmı felan filan boş iş zaten para kazanan insan para kazanıyorum demez hava atmaztr de şirket sahibiyim esnafım diye rollenmeyen eleman kalmadı bunların %3 ü profitable sadece bunun gibi oruspuevlatlarıda kağıt fatura alsam kdv yi ordan düşsemle falan uğraşıyor fukara oruspuevladının matrahında sadece açılış yazıyor şirketim var diye rolllenmeler falan![]()
IAJSNSISNSNSJZNZWIZNSJWJSNSNSNSSNSNNSNSNSNSSBSJAJWBSBJJJJWJSJSJSNWNSNSNSNNSNSNSNSNSNSNSNSNSSJNZNNZNSNSNSNSNSNSNSNSNSNSNSNSgenis valla genetik sagolsun
aylık verdigim gelir vergisi hayatında hayalini kurduğun para falan ya kasma coktr de şirket sahibiyim esnafım diye rollenmeyen eleman kalmadı bunların %3 ü profitable sadece bunun gibi oruspuevlatlarıda kağıt fatura alsam kdv yi ordan düşsemle falan uğraşıyor fukara oruspuevladının matrahında sadece açılış yazıyor şirketim var diye rolllenmeler falan![]()
vay be!aylık verdigim gelir vergisi hayatında hayalini kurduğun para falan ya kasma cok
oğlum ben durduk yere para kazanıyorum mu dedim salak mısınız siz la adam iyi gorunuyor diye para kazanacagını sanıyor tarzı bir sey yazmıs ona cevap vermisim ne anlatıyorsunuz cevap verince bile bir sey buluyorsunuz sizin kafadan lazim bana dabide tiktok a atarlar hep ticaretle ilgili konuları yok şu bankanı şu katına çıktınmı felan filan boş iş zaten para kazanan insan para kazanıyorum demez hava atmaz
ya göstersene bi amına çaktığımın evladı neyden bahsediyon adam akıllı göster anlarım zatenaylık verdigim gelir vergisi hayatında hayalini kurduğun para falan ya kasma cok
puff ticareti ne ya falan boş karşılıksız banka çekleri flexleme banka üst katına cıkmaca babasının sikik ofisindeki makam takımıyla st atmacabide tiktok a atarlar hep ticaretle ilgili konuları yok şu bankanı şu katına çıktınmı felan filan boş iş zaten para kazanan insan para kazanıyorum demez hava atmaz
dogu subforumun true esnafı ne yaptıgını nekadara yaptıgını falan soyluyorya göstersene bi amına çaktığımın evladı neyden bahsediyon adam akıllı göster anlarım zaten
357k ciro ne amınakoydumun salağı ve bunla flexmi atıyorsun net kaar 10k falan herhaldeekranda yaziyor ama forumda iqless orospu evlatlari oldugu icin soyleyeyim ayın 1'inden itibaren olan siparislerdaha atayim mi yoksa ağlamanız durdu mu
Ögeyi denetleekranda yaziyor ama forumda iqless orospu evlatlari oldugu icin soyleyeyim ayın 1'inden itibaren olan siparislerdaha atayim mi yoksa ağlamanız durdu mu
bilader surekli kendini kanıtlamaya çalışma dürtün beni yarıyor yaekranda yaziyor ama forumda iqless orospu evlatlari oldugu icin soyleyeyim ayın 1'inden itibaren olan siparislerdaha atayim mi yoksa ağlamanız durdu mu
aylık verdigim gelir vergisi hayatında hayalini kurduğun para falan ya kasma cok
SALOKJDPAOSŞLDASPŞLJ LAVUK NAPTIĞIMI SORDU ONU ATTIM HALA KENDINI KANITLAMAYA ÇALIŞMA DÜRTÜN DİYOR ALLAH ÇARPSIN DURDUĞUM HER SANIYE IQUM DÜŞÜYORbilader surekli kendini kanıtlamaya çalışma dürtün beni yarıyor ya
yarramıda yicen mialayinizi moggluyom la incel oewlatlariorgun dcde verified raterlar hhtn verdi cokta skmde degil gerci allah gibi appealim var boy 198cm dream lifeinizi yasiyom looksmaxxi biraktigim icin org hesabimi kapattirdim threadi arkadas atti geri hesap actim posta da bakarsiniz insanlar rateler birazdan tekrar aglayabilirsiniz
insecure orospu evlatlari sizi hala daha kuduran varsa moggbattle bekliyorum evde elinizi sikip why not me diye aglamaya devam
sen hayatında 100k bir arada gördün mü la357k ciro ne amınakoydumun salağı ve bunla flexmi atıyorsun net kaar 10k falan herhalde![]()
özürlü oruspuevladı seni o saydığın platformlardaki bütün buybox loreal paris ürünleri benim bide 100k gördünmü diyor gel ben göstereyim sanasen hayatında 100k bir arada gördün mü lasadece trendyol tarafı bu bunun nakidi diğer platformları saymıyorum bile
evde oturup yağlı ellerinle pcde takılmaya devam edebilirsin
pc başında salyan akıyor şuan görebiliyorum sen de bir gün benim gibi olacaksın güveniyorum sana agam arkandayım
atılan lafa cevap veriyorum diye fraud oldumolum her lafa bu kadar içerledigine gore fraud bir ibnesin siktirip git forumdan son uyarım yoksa çok kötü olcak
aynen aynen neler yapıyo piçlerözürlü oruspuevladı seni o saydığın platformlardaki bütün buybox loreal paris ürünleri benim bide 100k gördünmü diyor gel ben göstereyim sanahala sidik yarıştırma peşindesin so sad
170 degilimki hayalmi kuruyon ibineeeee karsıma cıkma istanbuldaatılan lafa cevap veriyorum diye fraud oldumağlamaya devam et bir de o 170 boyunla hiç bir sikim yapamazsın atanın amına koyarım
nası cıkacam ki oglum tek yaptıgın sey 170 boyunla gym gidip tum gun evde anime izlemek bir de arada org a giriyorsun zor karsılasmamız170 degilimki hayalmi kuruyon ibineeeee karsıma cıkma istanbulda
nası cıkacam ki oglum tek yaptıgın sey 170 boyunla gym gidip tum gun evde anime izlemek bir de arada org a giriyorsun zor karsılasmamız
anime pfpli elemanlar benle dalga geciyor lutfen durun cok kotu hissediyorumkendimi kanitlamaya caba gosterecegim biri oldugunu mu dusunuyon sabahtan beri 20 adam senle tassak geciyoz az utanman olsun
Anime düşmanı sigma boyanime pfpli elemanlar benle dalga geciyor lutfen durun cok kotu hissediyorum