orgda hhtn dediler

marlonteixeira

marlonteixeira

cl to subhuman
hanginiz rateledi bunu amk :lul:

Attachments

• 1761477594413.png
    1761477594413.png
    1.9 MB · Views: 0
  • JFL
  • +1
Reactions: htn666, Kayra139, Auchelius and 6 others
bu tiktok looksmax camiasındaki gençlerin %70i özel genetiklere sahip olduğunu gelecekte güzelliği ile para kazanabileceğini zanneden delüzyonel vasıfsız kişilerden oluşması

• +1
  • JFL
  • Love it
Reactions: jsbera, Atsizz, Ashoimex and 11 others
hhtn degil ama cirkinde degil eleman
rate istedigimde senle tartısmıstık bilader mid mtn diyordun htn falan sanıyordum kendimi so sad 1 yıl önce falan yasandi bu

• +1
Reactions: dogu and pashanimair
rate istedigimde senle tartısmıstık bilader mid mtn diyordun htn falan sanıyordum kendimi so sad 1 yıl önce falan yasandi bu
eski hesabının nicki ney mogeater degilsin zaten

• +1
Reactions: Duck Eats Bagel, dogu, marlonteixeira and 1 other person
allah allah sen kimdin ki

• +1
Reactions: Duck Eats Bagel, Kayra139, dogu and 3 others
snapchat efekt kullanmış karı kılıklı topuş bide incel diyor

• JFL
  • +1
Reactions: Atsizz, Duck Eats Bagel, sentrix and 6 others
yakısıklı amuna goym

• +1
  • JFL
Reactions: Duck Eats Bagel, pashanimair, marlonteixeira and 1 other person
ama ibne

• +1
Reactions: jsbera, Duck Eats Bagel, pashanimair and 3 others
adam yakışıklı

• +1
  • JFL
Reactions: Duck Eats Bagel, pashanimair and Yagiz8928
ya bu kim amına koyim

• +1
  • JFL
Reactions: Duck Eats Bagel, Auchelius, Kayra139 and 1 other person
Lhtn

• +1
  • JFL
Reactions: Duck Eats Bagel, pashanimair and Auchelius
Mal oç orgdakileri aşağılamış kendince bi de amk ratingse bi girse psikolojisi bozulur anasını sktigimin o random chad var ki

• +1
Reactions: Duck Eats Bagel, pashanimair, why not me? and 2 others
alayinizi moggluyom la incel oewlatlari:lul: orgun dcde verified raterlar hhtn verdi cokta skmde degil gerci allah gibi appealim var boy 198cm dream lifeinizi yasiyom looksmaxxi biraktigim icin org hesabimi kapattirdim threadi arkadas atti geri hesap actim posta da bakarsiniz insanlar rateler birazdan tekrar aglayabilirsiniz:lul::lul: insecure orospu evlatlari sizi hala daha kuduran varsa moggbattle bekliyorum evde elinizi sikip why not me diye aglamaya devam

• +1
  • JFL
  • Ugh..
Reactions: jsbera, Duck Eats Bagel, pashanimair and 1 other person
snapchat efekt kullanmış karı kılıklı topuş bide incel diyor
ne snapchat efekti la ananın amından mı geliyor bu info:ROFLMAO::ROFLMAO: incel oe

• +1
  • Ugh..
Reactions: Duck Eats Bagel and pashanimair
çillerden diyor herhalde çillerin efekt mi gerçek mi olduğunu anlayamıyorsun daha ya valla camdan falan atla iqless orospu evladı seni

• +1
  • Ugh..
  • JFL
  • +1
Reactions: jsbera, Duck Eats Bagel, ZerefDragnee1l and 10 others
bu tiktok looksmax camiasındaki gençlerin %70i özel genetiklere sahip olduğunu gelecekte güzelliği ile para kazanabileceğini zanneden delüzyonel vasıfsız kişilerden oluşması
paraya ihtiyacim oldugunu dusunmen cok tatli:heart:19 yasindayim kendi sirketim var elhamdulillah

• JFL
  • Woah
Reactions: Duck Eats Bagel and Resistance.
yav ne anlatiyorsun dostum neden yalan soyleme ihtiyaci duyayim siz bir sike balta olamadiniz tum gun pc basinda cips yiyerek orgda takiliyorsunuz diye herkesi oyle mi saniyorsunuz

Attachments

• 1761562017362.png
    1761562017362.png
    950.2 KB · Views: 0
  • +1
  • JFL
yav ne anlatiyorsun dostum neden yalan soyleme ihtiyaci duyayim siz bir sike balta olamadiniz tum gun pc basinda cips yiyerek orgda takiliyorsunuz diye herkesi oyle mi saniyorsunuz
tersanemi la

Vardır dedim aq

• JFL
  • +1
Reactions: jsbera, Duck Eats Bagel, temelyeterliliktest and 4 others
paraya ihtiyacim oldugunu dusunmen cok tatli:heart:19 yasindayim kendi sirketim var elhamdulillah
knk tiktoğunuza dönsenize ( fotosu atılan eleman bu arada)

• +1
  • Love it
Reactions: Duck Eats Bagel, Atsizz, pashanimair and 3 others
alayinizi moggluyom la incel oewlatlari:lul: orgun dcde verified raterlar hhtn verdi cokta skmde degil gerci allah gibi appealim var boy 198cm dream lifeinizi yasiyom looksmaxxi biraktigim icin org hesabimi kapattirdim threadi arkadas atti geri hesap actim posta da bakarsiniz insanlar rateler birazdan tekrar aglayabilirsiniz:lul::lul: insecure orospu evlatlari sizi hala daha kuduran varsa moggbattle bekliyorum evde elinizi sikip why not me diye aglamaya devam
Niye bu kadar kudurdun la it

• +1
Reactions: Duck Eats Bagel, pashanimair and why not me?
sözüm pc basindan haterlik yapan ucube oewlatlarina blackpille o kadar birlesmisler ki dis dunyadan bir haberler nefret kusuyorlar assagilik kompleks final bosslar 2-3 kisi hate atinca skmde olmuyor neyin ne oldugu belli hele su dogu mu ne topuş falan yazmış snapchat efekti sanmış bide çillerimi iqless reelde görse tek yumrukta bayıltacam lavuğu:lul: hayatında gormedigin ilgiyi alıyorum tum gun pc basında cips yiyerek yagli parmaklariyla millete salliyor allahın ucubesi beyler get a life amk hayat bunlardan ibaret değil gidin bi baltaya sap olun ailenizle vakit geçirin hayat kısa bu kadar kasmayın

Last edited:
  • JFL
  • So Sad
Reactions: jsbera, Duck Eats Bagel, pashanimair and 1 other person
VERIFIED RATER NOWFRLJBSFPMQRPJGWRJPGJWRPGJPTWHPJWTPJGWTPJGKPETBPKWRBPKWRPKGWTKPBKPWRGPKTWGPKWTPKBWTPKHPKSTBKPHTWPKWTBPKKLGRWLJWGTKL

• JFL
  • +1
Reactions: Duck Eats Bagel, ZerefDragnee1l, Yagiz8928 and 7 others
sözüm pc basindan haterlik yapan ucube oewlatlarina blackpille o kadar birlesmisler ki dis dunyadan bir haberler nefret kusuyorlar assagilik kompleks final bosslar 2 kisi hate atinca skmde olmuyor neyin ne oldugu belli hele su dogu mu ne topuş falan yazmış reelde görse tek yumrukta bayıltacam lavuğu:lul: hayatında gormedigin ilgiyi alıyorum tum gun pc basında cips yiyerek yagli parmaklariyla millete salliyor allahın ucubesi
Hayatında görmediğin ilgiyi alıyosan burda işin ne knk tam olarak amaç nedir yani bize sövmek için sırf çar açtın aq fotonun buraya atılmasıyla çar açman bir olmuş KLSDFKLFSLDKLKSFD.

Birde şirketinin başına dön knk org bence vakit kaybı senin için

• JFL
  • Love it
Reactions: jsbera, Duck Eats Bagel, ZerefDragnee1l and 6 others
  • +1
  • JFL
Reactions: jsbera, Duck Eats Bagel, pashanimair and 2 others
Hayatında görmediğin ilgiyi alıyosan burda işin ne knk
iqn yetiyor mu dostum yazdıklarımı anlayabiliyor musun burda işim var mı sence hesabı yeni açtım eskiden takılıyordum kendimi geliştirdiğim dönem sonra hesabı kapattırdım arkadaş threadi atti geri hesap açtım ağlayan 2-3 insecure incele reply atip geri gidecem

Cheekbite uncanny final boss
her gördüğünüz hollow cheekse cheekbite demeyin bağırtıyor valla ya uncanny demiş bir de karar verin la hate atacam diye klavyeye random basıyorsunuz:lul:

• +1
Reactions: sexisdeath
iqn yetiyor mu dostum yazdıklarımı anlayabiliyor musun burda işim var mı sence hesabı yeni açtım eskiden takılıyordum kendimi geliştirdiğim dönem sonra hesabı kapattırdım arkadaş threadi atti geri hesap açtım ağlayan 2-3 insecure incele reply atip geri gidecem
Bence buradaki tek iqless sensin knk.

Ne bu her sene 1 tiktokcel geliyo amına bir sene chalom geliyo diğer sene raton bu sene de bu arkadaş geldi milletle sövüşüyonuz. Olum her sana denilen söze böyle hır gür edeceksen atma kendini tiktoğa falan madem bu kadar high inhibsin atma kendini pazarlama aq:D? Sosyal medyanın daha nasıl bir yer olduğunu bilmeden içerik üretiyon sonra 2 3 tane ragebait yiyince umursamıyom ble ble diye zırvalayıp 10 ment diziyon buraya mk.

Geri falanda gitmicen bu arada rahat birkaç ay hatta 1 sene falan buralarda takılcağından adım gibi eminim yerim senin o imaj takıntını:love:

• +1
  • Love it
Reactions: jsbera, Duck Eats Bagel, Auchelius and 6 others
Bence buradaki tek iqless sensin knk.

Ne bu her sene 1 tiktokcel geliyo amına bir sene chalom geliyo diğer sene raton bu sene de bu arkadaş geldi milletle sövüşüyonuz. Olum her sana denilen söze böyle hır gür edeceksen atma kendini tiktoğa falan madem bu kadar high inhibsin atma kendini pazarlama aq:D? Sosyal medyanın daha nasıl bir yer olduğunu bilmeden içerik üretiyon sonra 2 3 tane ragebait yiyince umursamıyom ble ble diye zırvalayıp 10 ment diziyon buraya mk.

Geri falanda gitmicen bu arada rahat birkaç ay hatta 1 sene falan buralarda takılcağından adım gibi eminim yerim senin o imaj takıntını:love:
tamamdır hocam haber edersin

• WTF
  • Love it
Reactions: jsbera, Duck Eats Bagel and Resistance.
sözüm pc basindan haterlik yapan ucube oewlatlarina blackpille o kadar birlesmisler ki dis dunyadan bir haberler nefret kusuyorlar assagilik kompleks final bosslar 2-3 kisi hate atinca skmde olmuyor neyin ne oldugu belli hele su dogu mu ne topuş falan yazmış snapchat efekti sanmış bide çillerimi iqless reelde görse tek yumrukta bayıltacam lavuğu:lul: hayatında gormedigin ilgiyi alıyorum tum gun pc basında cips yiyerek yagli parmaklariyla millete salliyor allahın ucubesi beyler get a life amk hayat bunlardan ibaret değil gidin bi baltaya sap olun ailenizle vakit geçirin hayat kısa bu kadar kasmayın
@dogu ne diyor olm bu sik kırığı şunu mafiamaxxing le hallet

• JFL
Reactions: Duck Eats Bagel, ZerefDragnee1l, Auchelius and 4 others
her gördüğünüz hollow cheekse cheekbite demeyin bağırtıyor valla ya uncanny demiş bir de karar verin la hate atacam diye klavyeye random basıyorsunuz:lul:
Olum cok tuhaf biseysin amına koyım guven demırden farkın yok uncanny shit seni

• JFL
  • +1
  • Love it
Reactions: Duck Eats Bagel, Auchelius, pashanimair and 1 other person
tamamdır hocam haber edersin
Uyandım, orgdaki incellerden hhtn rate aldım sonra benim hhtn olmadığımı düşünen incellere savaş açıp 50 tane yanıt atıp kudurmaya başlayıp money flexlemeye çalıştım çünkü ben aslında ezik özgüvensiz orospu çocuğunun tekiyim anamıda tüpçü fırfırlıyor

• JFL
  • +1
Reactions: stacyworshipper, Duck Eats Bagel, ZerefDragnee1l and 5 others
Olum cok tuhaf biseysin amına koyım guven demırden farkın yok uncanny shit seni
kanka mesajlarına bakayım dedim kendini sevmiyorsun boyundan falan nefret ediyorsun cüce bir şeysin hak verdim şimdi sana senden kat kat daha iyi birilerini görünce hate saçman gayet doğal anlıyorum seni atlatacaksın bu dönemi merak etme ben yanındayım, dogu salagi da ayni sekil incel oldugunu kanitladi attigi mesajlardan onun da mesajları checkledim bağırtıyor vallaha ya her dediğimin tutması

kanka mesajlarına bakayım dedim kendini sevmiyorsun boyundan falan nefret ediyorsun cüce bir şeysin hak verdim şimdi sana senden kat kat daha iyi birilerini görünce hate saçman gayet doğal anlıyorum seni atlatacaksın bu dönemi merak etme ben yanındayım, dogu salagi da ayni sekil incel oldugunu kanitladi attigi mesajlardan onun da mesajları checkledim bağırtıyor vallaha ya her dediğimin tutması
İşin gücün yok mu hacı senin hani para mara özel şirket hani ceo falansınya amk tek işin milletin mesajlarını stalklayıp özgüven mastürbasyonu yapmak mı burda

• +1
Reactions: Duck Eats Bagel, ZerefDragnee1l, Auchelius and 3 others
Uyandım, orgdaki incellerden hhtn rate aldım sonra benim hhtn olmadığımı düşünen incellere savaş açıp 50 tane yanıt atıp kudurmaya başlayıp money flexlemeye çalıştım çünkü ben aslında ezik özgüvensiz orospu çocuğunun tekiyim anamıda tüpçü fırfırlıyor
money flexlemeye niye calisayim ablasini siktigim salagi:lul: ne anlatıyorsun adam tipi sayesinde para kazanacagini falan saniyor demis ben de paraya ihtiyacim olmadigini belirttim valla bağırtma ya

İşin gücün yok mu hacı senin hani para mara özel şirket hani ceo falansınya amk tek işin milletin mesajlarını stalklayıp özgüven mastürbasyonu yapmak mı burda
evet sizin gibi incelleri gördükçe özgüven tavan yapıyor biliyor musun

IOJSWRGBVHIKLOJWBRVGOIKHJGWIOWJGWRIJGRWEJI
boyum harici iyiyim knk emin ol iltifat alıyorum kendimi sevmemem benim tercihim çevremde sorun olmuyor

• +1
Reactions: jsbera, Duck Eats Bagel, Auchelius and 1 other person
evet sizin gibi incelleri gördükçe özgüven tavan yapıyor biliyor musun
ah ali ah ah enayim ah
inceller diye bahsettiğin her mesajında laf ettiğin kişilerle özgüven kazanıyorsan sana üzüldüm bunu ben bile yapmıyorum be oglum

• +1
Reactions: Duck Eats Bagel, Auchelius and pashanimair
ah ali ah ah enayim ah
inceller diye bahsettiğin her mesajında laf ettiğin kişilerle özgüven kazanıyorsan sana üzüldüm bunu ben bile yapmıyorum be oglum
tamam cüce + incel :ROFLMAO: bro punished by god for twice