marlonteixeira
cl to subhuman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
bi kere bile org'a girdiyse oç'umhanginiz rateledi bunu amk![]()
hhtn degil ama cirkinde degil elemanhanginiz rateledi bunu amk![]()
rate istedigimde senle tartısmıstık bilader mid mtn diyordun htn falan sanıyordum kendimi so sad 1 yıl önce falan yasandi buhhtn degil ama cirkinde degil eleman
eski hesabının nicki ney mogeater degilsin zatenrate istedigimde senle tartısmıstık bilader mid mtn diyordun htn falan sanıyordum kendimi so sad 1 yıl önce falan yasandi bu
allah allah sen kimdin kirate istedigimde senle tartısmıstık bilader mid mtn diyordun htn falan sanıyordum kendimi so sad 1 yıl önce falan yasandi bu
Cheekbite uncanny final bosshanginiz rateledi bunu amk![]()
take whitepill btw yazmıshanginiz rateledi bunu amk![]()
bilader su yakısıklı arkadasının fotosunu kaldırsanayakısıklı amuna goym
Salak AQ JFL Max HMTNhanginiz rateledi bunu amk![]()
Silmiş videoyu aqhanginiz rateledi bunu amk![]()
ne snapchat efekti la ananın amından mı geliyor bu infosnapchat efekt kullanmış karı kılıklı topuş bide incel diyor
aewt4ıop90ğıhğjenB98AĞW309PLUOVEJ6*AY8PW90ESK4OŞ7I6ELUKRBAGVHPJLTW9CZ8Ş3SOKEUI5LGprhjtkw9omoggbattle
paraya ihtiyacim oldugunu dusunmen cok tatlibu tiktok looksmax camiasındaki gençlerin %70i özel genetiklere sahip olduğunu gelecekte güzelliği ile para kazanabileceğini zanneden delüzyonel vasıfsız kişilerden oluşması
Ayn vardırparaya ihtiyacim oldugunu dusunmen cok tatli19 yasindayim kendi sirketim var elhamdulillah
tersanemi layav ne anlatiyorsun dostum neden yalan soyleme ihtiyaci duyayim siz bir sike balta olamadiniz tum gun pc basinda cips yiyerek orgda takiliyorsunuz diye herkesi oyle mi saniyorsunuz
Vardır dedim aqyav ne anlatiyorsun dostum neden yalan soyleme ihtiyaci duyayim siz bir sike balta olamadiniz tum gun pc basinda cips yiyerek orgda takiliyorsunuz diye herkesi oyle mi saniyorsunuz
knk tiktoğunuza dönsenize ( fotosu atılan eleman bu arada)paraya ihtiyacim oldugunu dusunmen cok tatli19 yasindayim kendi sirketim var elhamdulillah
Niye bu kadar kudurdun la italayinizi moggluyom la incel oewlatlariorgun dcde verified raterlar hhtn verdi cokta skmde degil gerci allah gibi appealim var boy 198cm dream lifeinizi yasiyom looksmaxxi biraktigim icin org hesabimi kapattirdim threadi arkadas atti geri hesap actim posta da bakarsiniz insanlar rateler birazdan tekrar aglayabilirsiniz
insecure orospu evlatlari sizi hala daha kuduran varsa moggbattle bekliyorum evde elinizi sikip why not me diye aglamaya devam
kuduran ben miyim siz misiniz salak oewladiNiye bu kadar kudurdun la it
VERIFIED RATER NOWFRLJBSFPMQRPJGWRJPGJWRPGJPTWHPJWTPJGWTPJGKPETBPKWRBPKWRPKGWTKPBKPWRGPKTWGPKWTPKBWTPKHPKSTBKPHTWPKWTBPKKLGRWLJWGTKLalayinizi moggluyom la incel oewlatlariorgun dcde verified raterlar hhtn verdi cokta skmde degil gerci allah gibi appealim var boy 198cm dream lifeinizi yasiyom looksmaxxi biraktigim icin org hesabimi kapattirdim threadi arkadas atti geri hesap actim posta da bakarsiniz insanlar rateler birazdan tekrar aglayabilirsiniz
insecure orospu evlatlari sizi hala daha kuduran varsa moggbattle bekliyorum evde elinizi sikip why not me diye aglamaya devam
Tmm sakinkuduran ben miyim siz misiniz salak oewladigülerek okuyorum postlari
Hayatında görmediğin ilgiyi alıyosan burda işin ne knk tam olarak amaç nedir yani bize sövmek için sırf çar açtın aq fotonun buraya atılmasıyla çar açman bir olmuş KLSDFKLFSLDKLKSFD.sözüm pc basindan haterlik yapan ucube oewlatlarina blackpille o kadar birlesmisler ki dis dunyadan bir haberler nefret kusuyorlar assagilik kompleks final bosslar 2 kisi hate atinca skmde olmuyor neyin ne oldugu belli hele su dogu mu ne topuş falan yazmış reelde görse tek yumrukta bayıltacam lavuğuhayatında gormedigin ilgiyi alıyorum tum gun pc basında cips yiyerek yagli parmaklariyla millete salliyor allahın ucubesi
Lucifer michelsonmaxxingtum gun pc basında cips yiyerek yagli parmaklariyla millete salliyor allahın ucubesi
iqn yetiyor mu dostum yazdıklarımı anlayabiliyor musun burda işim var mı sence hesabı yeni açtım eskiden takılıyordum kendimi geliştirdiğim dönem sonra hesabı kapattırdım arkadaş threadi atti geri hesap açtım ağlayan 2-3 insecure incele reply atip geri gidecemHayatında görmediğin ilgiyi alıyosan burda işin ne knk
her gördüğünüz hollow cheekse cheekbite demeyin bağırtıyor valla ya uncanny demiş bir de karar verin la hate atacam diye klavyeye random basıyorsunuzCheekbite uncanny final boss
Bence buradaki tek iqless sensin knk.iqn yetiyor mu dostum yazdıklarımı anlayabiliyor musun burda işim var mı sence hesabı yeni açtım eskiden takılıyordum kendimi geliştirdiğim dönem sonra hesabı kapattırdım arkadaş threadi atti geri hesap açtım ağlayan 2-3 insecure incele reply atip geri gidecem
tamamdır hocam haber edersinBence buradaki tek iqless sensin knk.
Ne bu her sene 1 tiktokcel geliyo amına bir sene chalom geliyo diğer sene raton bu sene de bu arkadaş geldi milletle sövüşüyonuz. Olum her sana denilen söze böyle hır gür edeceksen atma kendini tiktoğa falan madem bu kadar high inhibsin atma kendini pazarlama aq? Sosyal medyanın daha nasıl bir yer olduğunu bilmeden içerik üretiyon sonra 2 3 tane ragebait yiyince umursamıyom ble ble diye zırvalayıp 10 ment diziyon buraya mk.
Geri falanda gitmicen bu arada rahat birkaç ay hatta 1 sene falan buralarda takılcağından adım gibi eminim yerim senin o imaj takıntını![]()
@dogu ne diyor olm bu sik kırığı şunu mafiamaxxing le halletsözüm pc basindan haterlik yapan ucube oewlatlarina blackpille o kadar birlesmisler ki dis dunyadan bir haberler nefret kusuyorlar assagilik kompleks final bosslar 2-3 kisi hate atinca skmde olmuyor neyin ne oldugu belli hele su dogu mu ne topuş falan yazmış snapchat efekti sanmış bide çillerimi iqless reelde görse tek yumrukta bayıltacam lavuğuhayatında gormedigin ilgiyi alıyorum tum gun pc basında cips yiyerek yagli parmaklariyla millete salliyor allahın ucubesi beyler get a life amk hayat bunlardan ibaret değil gidin bi baltaya sap olun ailenizle vakit geçirin hayat kısa bu kadar kasmayın
Olum cok tuhaf biseysin amına koyım guven demırden farkın yok uncanny shit seniher gördüğünüz hollow cheekse cheekbite demeyin bağırtıyor valla ya uncanny demiş bir de karar verin la hate atacam diye klavyeye random basıyorsunuz![]()
Uyandım, orgdaki incellerden hhtn rate aldım sonra benim hhtn olmadığımı düşünen incellere savaş açıp 50 tane yanıt atıp kudurmaya başlayıp money flexlemeye çalıştım çünkü ben aslında ezik özgüvensiz orospu çocuğunun tekiyim anamıda tüpçü fırfırlıyortamamdır hocam haber edersin
kanka mesajlarına bakayım dedim kendini sevmiyorsun boyundan falan nefret ediyorsun cüce bir şeysin hak verdim şimdi sana senden kat kat daha iyi birilerini görünce hate saçman gayet doğal anlıyorum seni atlatacaksın bu dönemi merak etme ben yanındayım, dogu salagi da ayni sekil incel oldugunu kanitladi attigi mesajlardan onun da mesajları checkledim bağırtıyor vallaha ya her dediğimin tutmasıOlum cok tuhaf biseysin amına koyım guven demırden farkın yok uncanny shit seni
İşin gücün yok mu hacı senin hani para mara özel şirket hani ceo falansınya amk tek işin milletin mesajlarını stalklayıp özgüven mastürbasyonu yapmak mı burdakanka mesajlarına bakayım dedim kendini sevmiyorsun boyundan falan nefret ediyorsun cüce bir şeysin hak verdim şimdi sana senden kat kat daha iyi birilerini görünce hate saçman gayet doğal anlıyorum seni atlatacaksın bu dönemi merak etme ben yanındayım, dogu salagi da ayni sekil incel oldugunu kanitladi attigi mesajlardan onun da mesajları checkledim bağırtıyor vallaha ya her dediğimin tutması
money flexlemeye niye calisayim ablasini siktigim salagiUyandım, orgdaki incellerden hhtn rate aldım sonra benim hhtn olmadığımı düşünen incellere savaş açıp 50 tane yanıt atıp kudurmaya başlayıp money flexlemeye çalıştım çünkü ben aslında ezik özgüvensiz orospu çocuğunun tekiyim anamıda tüpçü fırfırlıyor
evet sizin gibi incelleri gördükçe özgüven tavan yapıyor biliyor musunİşin gücün yok mu hacı senin hani para mara özel şirket hani ceo falansınya amk tek işin milletin mesajlarını stalklayıp özgüven mastürbasyonu yapmak mı burda
IOJSWRGBVHIKLOJWBRVGOIKHJGWIOWJGWRIJGRWEJIkanka mesajlarına bakayım dedim kendini sevmiyorsun boyundan falan nefret ediyorsun cüce bir şeysin hak verdim şimdi sana senden kat kat daha iyi birilerini görünce hate saçman gayet doğal anlıyorum seni atlatacaksın bu dönemi merak etme ben yanındayım, dogu salagi da ayni sekil incel oldugunu kanitladi attigi mesajlardan onun da mesajları checkledim bağırtıyor vallaha ya her dediğimin tutması
ah ali ah ah enayim ahevet sizin gibi incelleri gördükçe özgüven tavan yapıyor biliyor musun
tamam cüce + incelah ali ah ah enayim ah
inceller diye bahsettiğin her mesajında laf ettiğin kişilerle özgüven kazanıyorsan sana üzüldüm bunu ben bile yapmıyorum be oglum