ORTAOKUL ZORBALIĞI H.K

loksmaxxir

loksmaxxir

Bayır domuzu
Ortaokulda çok zorbalığa uğradım sınıfımdaki çocuklardan 1 2 yaş küçük olduğum için kimse benle arkadaşlık kurmadı.derslerimde iyi olmadığı için sınıfın tembeli olduğum için hocalardan bile zorbalığa uğradım.benim yaşadıklarımı illaki yaşayan olmuşmudur kendimi cok yanlız hissediyorum amk bu konuda:unsure:

• +1
Reactions: Thrill and veneficus
1786964891440

• JFL
  • +1
Reactions: blackpillruinedmyli, loksmaxxir, camelblack and 8 others
Orta okulda zorbalığa uğramak iyi bişey bence zorbalamasalar kendimi gelistirmezdim heralde

• +1
Reactions: iwishiwastaller, anangus69, loksmaxxir and 1 other person
Ortaokul zorbam manlet obezin teki olmuş kahkaha atıyorum çoçuğu gördükçe

• +1
Reactions: foidslayer273, ascend394, anangus69 and 4 others
şuan zorbalarından daha iyisindir umarım bende öyleyim ortaokuda beni zorbalayıp duranlar sürekli kekoluk hırtlık peşindeydi yakın arkadaşan haber aldım hala öylelermiş birbirini yesinler iyi oluyor ohhhhhhhhhhhh

• +1
Reactions: loksmaxxir and Thrill
Benim ortaokul zorbam full beard bırakabiliyo 25 gösteriyo kemik yaşının anası sikilmiş obezin teki muhtemelen jfl

• +1
Reactions: loksmaxxir, kullancı1998572619 and Thrill
Ortaokulda çok zorbalığa uğradım sınıfımdaki çocuklardan 1 2 yaş küçük olduğum için kimse benle arkadaşlık kurmadı.derslerimde iyi olmadığı için sınıfın tembeli olduğum için hocalardan bile zorbalığa uğradım.benim yaşadıklarımı illaki yaşayan olmuşmudur kendimi cok yanlız hissediyorum amk bu konuda:unsure:
beni 6 tane 6.sınıf dövüyodu 8.sınıfken birisine bi yumruğu vurdum diğerinin karnına tekmeyi bastım sonra bizim arkadaşlar geldi ayırdılar birisinin dudağı patlamış diğerininde çizgi filmlerdeki dağ gibi kafa şişiği oluşmuş kafasında bana hiçbişey olmadı allahtan

• +1
Reactions: loksmaxxir, Elaffster and Thrill
beni 6 tane 6.sınıf dövüyodu 8.sınıfken birisine bi yumruğu vurdum diğerinin karnına tekmeyi bastım sonra bizim arkadaşlar geldi ayırdılar birisinin dudağı patlamış diğerininde çizgi filmlerdeki dağ gibi kafa şişiği oluşmuş kafasında bana hiçbişey olmadı allahtan
şiddetden hep uzak durmuşumdur bu yüzdende dayağı hep ben yiyip oturmuşumdur hiçbirşey yapamıyordum o zamanlar ama sonrasında kendimi savunmayı öğrendim şimdilerde muay thai yapıyorum

• +1
  • Woah
Reactions: loksmaxxir, ankaranin_adami and Thrill
5. Sınıfta bi cocukla kavga etmistim öğle teneffüsünde futbol oynarken yuzune top firlatip kosup kaçmıştım sonraki dersin son 5 dakikasında 7 ve 8lerin tuvalete kaçtım 4 kişi sınıfa girip beni sormuşlar ben bunu duyunca müdür yardımcısına gittim şikayet ettim:peepoCute:

• JFL
Reactions: loksmaxxir
öldür

• +1
Reactions: Thrill and loksmaxxir
Kavga etmek isteyenin elini sıkıp yere düşürüyordum. :lul:

IMG 20260817 205804

• JFL
Reactions: Thrill and loksmaxxir