Yahudi nose h.k

loksmaxxir

loksmaxxir

Bayır domuzu
Bu burnun ben amk kanatlar kocaman uzun deformasyon sayılır bu benim yüzde amk cok pis nerfliyo bende seneye rhino dusunuyom bu burnuda uzun sacla hallediyozda ne yapcam amk bide deride kalın he yaglanıyor sürekli amk burnu:feelswhy:

Bu burnun ben amk kanatlar kocaman uzun deformasyon sayılır bu benim yüzde amk cok pis nerfliyo bende seneye rhino dusunuyom bu burnuda uzun sacla hallediyozda ne yapcam amk bide deride kalın he yaglanıyor sürekli amk burnu:feelswhy:
GG thread oku ya da copelamak yerine surgery

• +1
Reactions: veneficus and loksmaxxir
heryeri sansürleyip atsana

kankam bazen erkekte yüze uygun burun büyük burun oluyor yani yüzüne uyan o oluyor estetik yapınca komik duruyor belkide sorun burun değildir iyi bir incele ona göre rhino yaptır dönüşü yok

• +1
Reactions: -BayHarbourButcher and veneficus

Attachments

• Screenshot_20260821_235304_Sketchbook.jpg
    Screenshot_20260821_235304_Sketchbook.jpg
    34 KB · Views: 0
kankam bazen erkekte yüze uygun burun büyük burun oluyor yani yüzüne uyan o oluyor estetik yapınca komik duruyor belkide sorun burun değildir iyi bir incele ona göre rhino yaptır dönüşü yok
Kanka cutecellim akyazım gözler kirpik falan fistan burun uyumlu değil

rhino çok ucuz surgery keşke başka flawlar yerine burnum kötü olsaydı

rhino çok ucuz surgery keşke başka flawlar yerine burnum kötü olsaydı
Kanka 17 yaşındayım bu zamana kadar bu burundan neler çektim bi bilsen amk geniz eti problemleri okullarda tiple dalga gecilmeler falan fistan 18de devlette rhino Olcam amk ohh

• So Sad
Reactions: eniyiguresci
burnumuza yumruk atıp burnumuzu kırsak kıkırdağı çıkarmazlarmı benimde burnum uzun aq

Kanka 17 yaşındayım bu zamana kadar bu burundan neler çektim bi bilsen amk geniz eti problemleri okullarda tiple dalga gecilmeler falan fistan 18de devlette rhino Olcam amk ohh
knk ozelde bile 150k fln max biriktir guzel guzel yaptir

• +1
Reactions: loksmaxxir