Ostarine

F

fefep

Iron
Günlük 20mg yapıp 4-5 hafta devam etmek mi yoksa 10mg 8 hafta yapmak mı daha mantıklı

• Love it
Reactions: keder
Günlük 20mg yapıp 4-5 hafta devam etmek mi yoksa 10mg 8 hafta yapmak mı daha mantıklı
mk677 harici sarms kullanma only testo yap kısa süreli sonra pct yap sonra tekrar only testo yap para varsa yanına gh ekleyebilirsin

ek olaraktan bu soruyu sorma nedeninin cebinde pek para olmadiği için tek kutu alıp onu kullanmayi duşunduğunu duşunuyorum paran azsa boyle pct gerektiren şeylere bulaşma köşede birikmiş paran olsun her ihtimali goze alarak kullan

• +1
Reactions: fefep
trden peptid alıp kullanmak mantıklı değil ama bulk içinse 15-20 definasyon içinse 10-15 kullan

• +1
Reactions: menas
boyle pct gerektiren şeylere bulaşma köşede birikmiş paran olsun her ihtimali goze alarak kullan
ostarine pct gerektirmiyor la

• +1
Reactions: menas and fefep
ostarine pct gerektirmiyor la
kanka ben mk677 kullanmaya başladım 13. gündeyim daha yeni yeni açılmaya başladı sen ona 2 hafta yaz diğer sarmslarda gebelde +2 hafta kullanımda açılıyor 4-5 hafta gibi bi süre hedefinde sarms cart curt tam ilaç acılcak herif kullanmayı bırakacak

mk677 harici sarms kullanma only testo yap kısa süreli sonra pct yap sonra tekrar only testo yap para varsa yanına gh ekleyebilirsin
testo hem normal değerlerim iyi olduğu icin hemde yaşım küçük oldugu için girmek istemedim ayrıca tr de iyi kaynak yok fazla

• JFL
Reactions: keder
testo hem normal değerlerim iyi olduğu icin hemde yaşım küçük oldugu için girmek istemedim ayrıca tr de iyi kaynak yok fazla
ostarine ne abicim?

kanka ben mk677 kullanmaya başladım 13. gündeyim daha yeni yeni açılmaya başladı sen ona 2 hafta yaz diğer sarmslarda gebelde +2 hafta kullanımda açılıyor 4-5 hafta gibi bi süre hedefinde sarms cart curt tam ilaç acılcak herif kullanmayı bırakacak
iyide pct ile alakası yok bunun

iyide pct ile alakası yok bunun
ostarine pct gerektirebiliyor 8 haftadan sonra bu kişinin kullanmadan önceki değerleriyle alakalı bi durum

ostarine pct gerektirebiliyor 8 haftadan sonra bu kişinin kullanmadan önceki değerleriyle alakalı bi durum
zaten değerlerine bakar ona göre alırsın amk
8 hafta ideal kullanım dışına çıkarsan tabi gerekir

• +1
Reactions: keder and menas