Tornoviaa
Silver
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Olm abartma la nereye yaygin okdr degilknk htn bayagı yaygın knk her 3 kişiden biri htn knk..
İmkanı yokknk htn bayagı yaygın knk her 3 kişiden biri htn knk..
Olm abartma la nereye yaygin okdr degil
Ulkede 30 milyon yakisikli mi var amk![]()
knk sakasız ortalama 7-8 kisiden biri htndir büyük ihtimalİmkanı yok
Olm daha once 3 kisiden biri diyordun, tiktoktan mi geliyorsunuz newcell dolmus aqknk sakasız ortalama 7-8 kisiden biri htndir büyük ihtimal
ulan amına kodumun salagı saka yapıyorum amına koyım sen mal mısın mal taklidimi yapıyonOlm daha once 3 kisiden biri diyordun, tiktoktan mi geliyorsunuz newcell dolmus aq
30 milyon yakisikli var senin dedigine gore
ulan allahını sıktıgımın salagı saka yapıyorum amına koyım sen mal mısın mal taklidimi yapıyon
aynen amınakoyım htn 100 kişide 1 hatta hiç yok ülkede htn
Amk otistik delisi.looks inflation amk cl adama htn diyon sonra otobüste htn gördüm amına kodumun malı
knk sana göre kaç kişide biri htn meselaAmk otistik delisi.
Iki cumlesi birbiriyle celisiyor. Ne bu siddet ne bu celal aamk
3 kisiden biri htn diyor. Simdide 100 kisiden biri htn argumanina karsi ciktigimi sanip bana delirip sovuyor![]()
Gül gül öldümknk htn bayagı yaygın knk her 3 kişiden biri htn knk..
3 kisiden biri olmadigi kesin amk. 100 kiside 1 kadarda az degil. Ortalik ltn mtn dolu amk. Eli yuzu duzgun herkes cl chad sfatini takmayin. Orga bak amk ne olmusknk sana göre kaç kişide biri htn mesela
otobüste htn görüp thread açtığına göre bayağı nadir olması lazım aq senin için
olm bak hala 3 kişide bir diyon amk zaten o kadar yaygın değil taşşak geçiyorum3 kisiden biri olmadigi kesin amk. 100 kiside 1 kadarda az degil. Ortalik ltn mtn dolu amk. Eli yuzu duzgun herkes cl chad sfatini takmayin. Orga bak amk ne olmus
Lisede htn olmasinin sansi dahada zor.olm bak hala 3 kişide bir diyon amk zaten o kadar yaygın değil taşşak geçiyorum
ama htn gelip buraya thread açacağın kadar nadir değil yani amk sınıfında bile mesela 20-25 kişiden 2-3 tane htn oluyor fix bizim burda öyle yani
High Mtn falandir onlar. Benim dedigim middle ustu. Millet HTN begenmiyor amkolm bak hala 3 kişide bir diyon amk zaten o kadar yaygın değil taşşak geçiyorum
ama htn gelip buraya thread açacağın kadar nadir değil yani amk sınıfında bile mesela 20-25 kişiden 2-3 tane htn oluyor fix bizim burda öyle yani
turkiye ortalaması hltn ztnHigh Mtn falandir onlar. Benim dedigim middle ustu. Millet HTN begenmiyor amk
Istanbul'da cogunluk MTN LTN kayniyor
Elit yerlerse evet ama HTN lisede cok zor aq.turkiye ortalaması hltn ztn
ama bölgeden bölgeye çok değişiyo bu yani,bide sınıfımdaki elemanları biliyom hmtn değil yani
600 kişilik okulda toplasan 10 htn zar zor çıkar siz nerelerde yaşıyonuz amkolm bak hala 3 kişide bir diyon amk zaten o kadar yaygın değil taşşak geçiyorum
Düşler alemi600 kişilik okulda toplasan 10 htn zar zor çıkar siz nerelerde yaşıyonuz amk
kanka siz htnyi ne sanıyonuz ben anlamıyom amk 600 kişiden 10 htn ne olm taşşak mı geçiyon600 kişilik okulda toplasan 10 htn zar zor çıkar siz nerelerde yaşıyonuz amk
Htn jacob elordi.kanka siz htnyi ne sanıyonuz ben anlamıyom amk 600 kişiden 10 htn ne olm taşşak mı geçiyon
hani 40-50 kişiden biri htn olsun yine 10 tane olmaz
olabilirde htn 600 kişiden 10 kişi çıkacak kadar az değil benceHtn jacob elordi.
En iyi ornek bu
Lisede oyle genellikleolabilirde htn 600 kişiden 10 kişi çıkacak kadar az değil bence
lise son falan ztn genelde bir çok kişi final görünüme ulaşıyokiLisede oyle genellikle
Okulun yarısı aynı fenotip zaten amk çeşitlilik yokki esmer kapkara bişi coloring desen yok kendine bakmıyo kimse. Bakanlarda daha ergenliği bitirmemiş gayet normal htn nadir olmasıolabilirde htn 600 kişiden 10 kişi çıkacak kadar az değil bence
Cope htn overrated kimse senle sikismetw fln calismiyoElit yerlerse evet ama HTN lisede cok zor aq.
UFak bir yerde populasyonlaei cok diye bu onlarin % tr'de fazla demek degil.
Htn olun gidin yerlere kapanin amk.
Manlet olunca öyle ya broootalllCope htn overrated kimse senle sikismetw fln calismiyo

avrupada da o kdr htn yokeu da her 3 kisiden biri htn harbi de tr de 10-20 den biri flndır (16-30 yas araligi)
10 kisiden biri htn degil 3 kisiden biri hic degil ne anlatiyon anlamiyoz ki kankaknk htn bayagı yaygın knk her 3 kişiden biri htn knk..
burda sordugum kisiler htn alti ratelemedi ve almanya da syurekli moglaniyorum aqavrupada da o kdr htn yok
kanka ozguven problemi de olabilir ben de almanyaya gittim htn cl vardi da o kadar yoktu yaburda sordugum kisiler htn alti ratelemedi ve almanya da syurekli moglaniyorum aq
ossurada kizlardan heightmog yerken bizkanka ozguven problemi de olabilir ben de almanyaya gittim htn cl vardi da o kadar yoktu ya
ossurada kizlardan heightmog yerken biz

eu da yasadin mi amkEskiden ne guzel oldceller vardi, biz newceldik. Suan amki Avrupa'da 3 kisiden 1'i htn diyenler turedi. Asmak lazim bunlari
Tr alt basligi birakmanjn zamani gelmis
knk siktir git oldnugununda amına koyacam sımdıEskiden ne guzel oldceller vardi, biz newceldik. Suan amki Avrupa'da 3 kisiden 1'i htn diyenler turedi. Asmak lazim bunlari
Tr alt basligi birakmanjn zamani gelmis
Kusura bakma bromBrutal, yaninda da mtb cuce foid vardi.
Moralimiz bozuldu.
Adamin tam yuzunu gormeye calisip, inceleyip rate vermem surdu baya
Otistik gibi baya inceledik amk, blackpil napti bana amk![]()
True btw vanda baya htn cl varKurdistan chad kaynıyo dimi @ascendantwill