over for me

atess

atess

6'3
hergun biseyler deniyom bojack falan olmak istiyorum ya suan o olsam bile hicbirsey degismicek yine kimseyle konusamıcam acilen bisey yapmam lazım yoksa hayatım boyunca iliski yasamicam
tavsiye?

• JFL
  • +1
Reactions: flows5991, Zodiac, Yagiz8928 and 1 other person
Kardeşim sen zaten anne karnında döllenirken bir problem vardı baban olarak özür dilerim

• JFL
Reactions: jsbera, anathema, cakdripa and 11 others
hergun biseyler deniyom bojack falan olmak istiyorum ya suan o olsam bile hicbirsey degismicek yine kimseyle konusamıcam acilen bisey yapmam lazım yoksa hayatım boyunca iliski yasamicam
tavsiye?
bojak şey mi at olan mı

• JFL
Reactions: Zodiac, why not me? and Auchelius
OGLUM SEN 45 KROMOZOMLU MUSUN YOKSA BIZDEN FAZLA MI ZEKALISIN AQ BI INSAN NASIL BU KADAR LOW T DEPRESIF OLABILIR 190 BOYU DOGUYA VER SEN BOSA KULLANIYON

• JFL
  • +1
Reactions: jsbera, yadih, flows5991 and 8 others
tavsiye?
kanka tavsiyeyi veriyorum sana özel kimseye paylaşma

bu siteye girip şifreni yaz orda bütün methodlar orda

• JFL
Reactions: jsbera, kurdistan, Yagiz8928 and 1 other person
OGLUM SEN 45 KROMOZOMLU MUSUN YOKSA BIZDEN FAZLA MI ZEKALISIN AQ BI INSAN NASIL BU KADAR LOW T DEPRESIF OLABILIR 190 BOYU DOGUYA VER SEN BOSA KULLANIYON
lan anlamiyomusunuz dedigimi amk tavsiye verin iste nasıl atlatcam su aptal seyi

• JFL
Reactions: kurdistan and Yagiz8928
lan anlamiyomusunuz dedigimi amk tavsiye verin iste nasıl atlatcam su aptal seyi
valla kanki bende ayni durumdaydim bastim gotume testoyu rahatladim

• JFL
Reactions: kurdistan and Serialsuicide
valla kanki bende ayni durumdaydim bastim gotume testoyu rahatladim
suan konusabiliyomusun rahatca istedigin kızla utanmadan cekinmeden

• +1
Reactions: kurdistan
  • JFL
Reactions: jsbera and kurdistan
Sempanze orospu evladi

• JFL
  • Love it
Reactions: jsbera, Auchelius, kurdistan and 2 others
  • JFL
Reactions: Auchelius, ascendantwill, kurdistan and 1 other person
6'3 olsam kizla konusurdum.

• JFL
  • +1
Reactions: kurdistan, Zodiac and Yagiz8928

Attachments

• IMG_20251125_222512.jpg
    IMG_20251125_222512.jpg
    221.5 KB · Views: 0
  • JFL
  • +1
Reactions: -BayHarbourButcher and kurdistan
atess
6'3
Joined Aug 25, 2025
Last seen 1 minute ago · Viewing thread over for me

• JFL
Reactions: Auchelius, Serialsuicide, kurdistan and 1 other person
dogu 190 olsa erdoğan gibi bişi olur la

• JFL
Reactions: Zodiac, kurdistan, why not me? and 4 others
  • JFL
Reactions: Zodiac, kurdistan and flows5991
LAN VELET AKŞAM EVİNE GELİR O UZUN BACAKLARINI SÖKERİM AYIK OL

• JFL
  • WTF
Reactions: Deleted member 230330, Zodiac, kurdistan and 3 others
adamın heralde tek vasfı uzun olmasi herkes adama boyu yüzünden sinirleniyo oysa adamın içinde kopan fırtınaları bilmiyorsunuz siz empati yoksunları her şey boy değil her şey boy olsaydı ates kızlarla konuşabilirdi çocuğun başka problemleri olabilir böyle dalga gebmemek gerek ham siz böyle diyince daha çok üzülebilir sadece boyum uzun hayatta başka amacım vasfım özleliğim yok diye köşede üzülebilir yapmayın biraz empati kurun lütfen

• JFL
Reactions: why not me?, Zodiac, kurdistan and 3 others
adamın heralde tek vasfı uzun olmasi herkes adama boyu yüzünden sinirleniyo oysa adamın içinde kopan fırtınaları bilmiyorsunuz siz empati yoksunları her şey boy değil her şey boy olsaydı ates kızlarla konuşabilirdi çocuğun başka problemleri olabilir böyle dalga gebmemek gerek ham siz böyle diyince daha çok üzülebilir sadece boyum uzun hayatta başka amacım vasfım özleliğim yok diye köşede üzülebilir yapmayın biraz empati kurun lütfen
dnr atmayan kaldı mı

• JFL
  • So Sad
Reactions: why not me?, Zodiac, kurdistan and 2 others
amk zorlayacan kendini kaşınacan gidip konışurken strestwn, terleyecen ama 1 olur 2 olur 3. de olmaz git konuş işte eskiden bende de vardı iddia kaybede kaybede adam oldum

• +1
Reactions: Zodiac and atess
amk zorlayacan kendini kaşınacan gidip konışurken strestwn, terleyecen ama 1 olur 2 olur 3. de olmaz git konuş işte eskiden bende de vardı iddia kaybede kaybede adam oldum
ne konusabilirim amk mesela gidip direkt ig mi isteyeyim daha ucubece birsey olamaz

• JFL
Reactions: Zodiac
transformers gibi çocuk aq allah god tier genetik vermiş ugrastıgı seylere bak

• +1
Reactions: Zodiac and flows5991
ne konusabilirim amk mesela gidip direkt ig mi isteyeyim daha ucubece birsey olamaz
once kız arkadaslarından basla insallah vardır aq normal arkadasın sınıfta falan naber falan de aq mormal insanca konus kızlardan korkmamaya alıs iste sana iletisim fersi mi vereyim burada

• JFL
  • So Sad
Reactions: Zodiac, atess and retawillfixme
sil forum hesabını hobi edin bu kadar vahimse amk

• +1
Reactions: Serialsuicide
transformers gibi çocuk aq allah god tier genetik vermiş ugrastıgı seylere bak
bok gibi goz bolgesi wide hips hafif chin recession short ramus daha bi milyon tane sey zaten hepsi olsa bile kimseyle konusamıcam yinede

bok gibi goz bolgesi wide hips hafif chin recession short ramus daha bi milyon tane sey zaten hepsi olsa bile kimseyle konusamıcam yinede
tt bp editlerini kes

• +1
once kız arkadaslarından basla insallah vardır aq normal arkadasın sınıfta falan naber falan de aq mormal insanca konus kızlardan korkmamaya alıs iste sana iletisim fersi mi vereyim burada
ben şaka maka kasiyer öğretmen falan o tarz şeyler ve akrabalar falan harici hayatımda kızlarla konuştuğum kelime sayısı belki 20'yi geçmiyor napcam ya

• JFL
kızlarla konuşmak için mmtn-hmtn yetiyo amk kimse sana chad ol demiyo

• +1
olm dalga gecmicem cidden uzuldum sana aq normal arkadas edin sadece hobi falan yapmaya calıs su depresif durumun bi ustesinden gel once duzeltilemeyecke bir sey yok akil sagligi disinda

• +1
Reactions: Zodiac and flows5991
ben şaka maka kasiyer öğretmen falan o tarz şeyler ve akrabalar falan harici hayatımda kızlarla konuştuğum kelime sayısı belki 20'yi geçmiyor napcam ya
konuşacan amk sihirli değnek yok

• +1
kral tamamda anladiyonuz ki gorunuste degil problem kisilikte
tamam abi anladık zaten görünüşte olsa git ameliyat ol falan derdik gidip konuşacan konum yoksa hobi edinecen

• +1
olm dalga gecmicem cidden uzuldum sana aq normal arkadas edin sadece hobi falan yapmaya calıs su depresif durumun bi ustesinden gel once duzeltilemeyecke bir sey yok akil sagligi disinda
arkadasım var zaten barıstım taaa 2 yıl once bahsettiklerimle kizlarin hepsi beni ucube olarak biliyo ama cirkinmisim gibide davranmıyolar

arkadasım var zaten barıstım taaa 2 yıl once bahsettiklerimle kizlarin hepsi beni ucube olarak biliyo ama cirkinmisim gibide davranmıyolar
bana pm at abilik yapcam sana

• JFL
  • +1
Reactions: Zodiac, flows5991 and atess
@atess sen cok iyi birisin bence ama benim boyum da kisa orda bi tik sorun var da bisi olmaz ayni durumu yasiyoz napalim

• So Sad
Reactions: atess
@atess yaş kaçtı

@atess sen cok iyi birisin bence ama benim boyum da kisa orda bi tik sorun var da bisi olmaz ayni durumu yasiyoz napalim
knk bi sekil cozcez suan dena hoslandıgım bi kız var ona normalde igden istek atardım ama kızla 15 20 gundur bakısıyoz ilk gun gordugumde istek atsam normal kacardı pezevenk style ama suan sapık gibi hissederim ve hesabımda 10 kisi falan var sadece erkek yakınlar tambir ucube profiliyim yani

knk bi sekil cozcez suan dena hoslandıgım bi kız var ona normalde igden istek atardım ama kızla 15 20 gundur bakısıyoz ilk gun gordugumde istek atsam normal kacardı pezevenk style ama suan sapık gibi hissederim ve hesabımda 10 kisi falan var sadece erkek yakınlar tambir ucube profiliyim yani
su annistek atmazsan baskasi sikicek ve sen kronik mani olup intihat ediceksin bıyuk ihtinal

• +1
  • JFL
seni etrafindakiler falan cok taniyo mu ben de 15'im ayni durum var ekstradan bi de boyum kisa da neyse iste bi de beni herkes ozurlu biliyo o daha buyuk bi sorun bi kizin yanina gitsem ozurlu serrrefsiz benim yanima geldi falan derler kendi iclerinde dalga gecsrler of ya of

seni etrafindakiler falan cok taniyo mu ben de 15'im ayni durum var ekstradan bi de boyum kisa da neyse iste bi de beni herkes ozurlu biliyo o daha buyuk bi sorun bi kizin yanina gitsem ozurlu serrrefsiz benim yanima geldi falan derler kendi iclerinde dalga gecsrler of ya of
oha amk boyun kac ki