over for me

adamın heralde tek vasfı uzun olmasi herkes adama boyu yüzünden sinirleniyo oysa adamın içinde kopan fırtınaları bilmiyorsunuz siz empati yoksunları her şey boy değil her şey boy olsaydı ates kızlarla konuşabilirdi çocuğun başka problemleri olabilir böyle dalga gebmemek gerek ham siz böyle diyince daha çok üzülebilir sadece boyum uzun hayatta başka amacım vasfım özleliğim yok diye köşede üzülebilir yapmayın biraz empati kurun lütfen
empati ne la amk dinde kitapta yeri yok lan

• +1
Reactions: Thrill, Zodiac and atess
  • +1
Reactions: growthplatessss111
suan 170lerde 180lerde olsam ve plaklarım kapalı olmasa direkt gider anneme hgh aldırmaya ikna ettirirdim
para yok ki

• +1
Reactions: atess
ya ben anlamıyorum olm okadar yarrakmaxxing guide yaptım kimsenin sikinde değil bu oc suraya gelip 190 htn haliyle depresyon copeluyo saatte 100 yanıt atıyonuz 2 gün öncede aynı threadi açtı bide amk

• +1
  • JFL
Reactions: meynet, Yagiz8928, Auchelius and 3 others
oyle de yetmiyo
fiyatlaeı bilmşyorumda okul harclıgını harcama 3 4 ayda 10 k biriktir ailendende destek al
ya ben anlamıyorum olm okadar yarrakmaxxing guide yaptım kimsenin sikinde değil bu oc suraya gelip 190 htn haliyle depresyon copeluyo saatte 100 yanıt atıyonuz 2 gün öncede aynı threadi açtı bide amk
evet günün boş yapma threadi de bu arkadaşlar
taglesenize kankaları gelsinler konuşalım

• JFL
  • +1
Reactions: Yagiz8928, Zodiac, jauscope and 2 others
fiyatlaeı bilmşyorumda okul harclıgını harcama 3 4 ayda 10 k biriktir ailendende destek al
ayda 10k az ayrıcanona da yetmito

Attachments

• 5576995_1763857292614.png
    5576995_1763857292614.png
    82.7 KB · Views: 0
  • Love it
Reactions: kurdistan
evet günün boş yapma threadi de bu arkadaşlar
taglesenize kankaları gelsinler konuşalım
tmm bos atalım biraz
clavı yayında brutal moglamam hk
edited

Last edited:
  • JFL
Reactions: Zodiac, Serialsuicide and kurdistan
  • JFL
Reactions: Auchelius, kurdistan and jauscope
yav advice yayını açtıyıd millet geliyodu advice veriyodu falan ben yeminle 2 gün duşa girmemiş don atlet halimle yayına girdim menas söylediydi 2-3 bisi söyledi sonra frameime bisi dedi ayaga kalktım amk don vardı unuttum o an chat gooner fln yazmaya başladı ondan önce yeminle this guy mogs you fln yazıyolardı model olsun boyu uzunsa diyodu biri götüm çok kalkmıştı o gün
moglanınca bizim mızıkçılık

• +1
  • JFL
Reactions: atess and kurdistan
@kurdistan
1764104786165
yarım saattir bakıyom o zamanki mesajlara bi bunu bulabildim

• +1
Reactions: atess and kurdistan
  • +1
yayının tekrarı duruyo mudur
hangi tarihti
9 mayıs 2025 h-ttps://www.twitch.tv/videos/2454399327 linkide bu bulabiliyosan bak bakim

• +1
hergun biseyler deniyom bojack falan olmak istiyorum ya suan o olsam bile hicbirsey degismicek yine kimseyle konusamıcam acilen bisey yapmam lazım yoksa hayatım boyunca iliski yasamicam
tavsiye?
ya mal kardeŞim siz niye sewgili yapim şöyle böyle yapim derdindesiniz benim öyle dertlerım yok kendı hayatıma bakıyom 15 yaşındasın zaten siktir git dersini çalış önce babandan dayak yeme karı kıza sonra gelirsin

• +1
  • JFL
Reactions: Serialsuicide, Resistance. and kurdistan
ya mal kardeŞim siz niye sewgili yapim şöyle böyle yapim derdindesiniz benim öyle dertlerım yok kendı hayatıma bakıyom 15 yaşındasın zaten siktir git dersini çalış önce babandan dayak yeme karı kıza sonra gelirsin
oda yok ki derste calısamıyom tum gun telefon pc bok igib hayat amk

Ates ne mal adamsın olum 31 mı cekiyon replylara bakip

• JFL
Reactions: Yagiz8928, Serialsuicide and kurdistan
@atess'i pashanimair'in ppsine bakıp 31 çekerken hayal edin

• JFL
Reactions: Yagiz8928, Serialsuicide, Zodiac and 1 other person
adamın heralde tek vasfı uzun olmasi herkes adama boyu yüzünden sinirleniyo oysa adamın içinde kopan fırtınaları bilmiyorsunuz siz empati yoksunları her şey boy değil her şey boy olsaydı ates kızlarla konuşabilirdi çocuğun başka problemleri olabilir böyle dalga gebmemek gerek ham siz böyle diyince daha çok üzülebilir sadece boyum uzun hayatta başka amacım vasfım özleliğim yok diye köşede üzülebilir yapmayın biraz empati kurun lütfen
bak güzel kardeşim sana nazik bir dille cevap vereceğim boy konusu çözümü olmayan bir sorundur ama öbür sorunlar çok kolay bir şekilde çözülür adam 190 olduğu için hayata 3-0 önde başlıyor ama potansiyelini boşa harcıyor bu yüzden kızıyoruz anlıyor musun

• +1
Reactions: Serialsuicide, atess, Deleted member 276365 and 1 other person
bak güzel kardeşim sana nazik bir dille cevap vereceğim boy konusu çözümü olmayan bir sorundur ama öbür sorunlar çok kolay bir şekilde çözülür adam 190 olduğu için hayata 3-0 önde başlıyor ama potansiyelini boşa harcıyor bu yüzden kızıyoruz anlıyor musun
bak güzel kardeşim, nijeryada küçük bir kabilenin reisiyim. kabilemin modern çağa ayak uydurması için bir bilgisayar aldım ve bu grubu buldum. her şey çok iyiydi. kabiledeki herkes mutluydu. ta ki senin paylaştığın postlara denk gelene kadar. kabilem dağıldı bu senin komik olmayan mağara mizahların yüzünden. uzun uğraşlar sonucu telefonunu buldum. sabahtan beri arıyorum cevap vermiyorsun. adresin de elimde. ilk uçakla icabina bakmaya geliyorum.

• +1
  • JFL
Reactions: Serialsuicide, atess, Zodiac and 1 other person
ne konusabilirim amk mesela gidip direkt ig mi isteyeyim daha ucubece birsey olamaz
boyun 190 düşündüğün şeye bak beynini sikeyim
"daha ucubece birşey olamaz"

• +1
bak güzel kardeşim, nijeryada küçük bir kabilenin reisiyim. kabilemin modern çağa ayak uydurması için bir bilgisayar aldım ve bu grubu buldum. her şey çok iyiydi. kabiledeki herkes mutluydu. ta ki senin paylaştığın postlara denk gelene kadar. kabilem dağıldı bu senin komik olmayan mağara mizahların yüzünden. uzun uğraşlar sonucu telefonunu buldum. sabahtan beri arıyorum cevap vermiyorsun. adresin de elimde. ilk uçakla icabina bakmaya geliyorum.
@cermentohumu rip 🥀

• So Sad
Reactions: Deleted member 276365
çocuk 15 yaşında boyu 190 depresyon copeluyor vallahi kafayı yersin
cortisol sağlığınız için bu siteye günde en fazla 1 saat ayırın

• +1
  • So Sad
Reactions: growthplatessss111, Yagiz8928, anathema and 4 others
knk bi sekil cozcez suan dena hoslandıgım bi kız var ona normalde igden istek atardım ama kızla 15 20 gundur bakısıyoz ilk gun gordugumde istek atsam normal kacardı pezevenk style ama suan sapık gibi hissederim ve hesabımda 10 kisi falan var sadece erkek yakınlar tambir ucube profiliyim yani
bok gibi goz bolgesi wide hips hafif chin recession short ramus daha bi milyon tane sey zaten hepsi olsa bile kimseyle konusamıcam yinede
kizla 15-20 gundur bakisiyorsan bunlari fark etmeme imkani yok hardmaxxleyip isim degistirip okula don kiz gerizekali orospu cocugu ates oldugunu anlamasin bi sansin olabilir

• JFL
  • +1
Reactions: atess and Serialsuicide
  • +1
Reactions: Serialsuicide and growthplatessss111
Potansiyel boyun neyse o olursun knk hgh ile sorunun yoksa boşa paranı verme kendini sikma
Ben de öyle biliyorum zaten para olsa yine de denerdim ama

• +1
Reactions: reanrao
hergun biseyler deniyom bojack falan olmak istiyorum ya suan o olsam bile hicbirsey degismicek yine kimseyle konusamıcam acilen bisey yapmam lazım yoksa hayatım boyunca iliski yasamicam
tavsiye?
Ya birader özürlü müsünüz anlamıyorum 190sın ve duyduğuma göre htnsin ben bak ltnyim obezim benimle bile konuşmak isteyen insta isteyen kızlar oldu , htnysen bunları sen de yaşarsın çünkü kızlarla bakmıyordum bile belki tarzında sorun vardır konuşma olsun giyinme olsun htnysen ve kızlarla ilgili sorun yaşıyorsan bunları düşün bence

• +1
Ya birader özürlü müsünüz anlamıyorum 190sın ve duyduğuma göre htnsin ben bak ltnyim obezim benimle bile konuşmak isteyen insta isteyen kızlar oldu , htnysen bunları sen de yaşarsın çünkü kızlarla bakmıyordum bile belki tarzında sorun vardır konuşma olsun giyinme olsun htnysen ve kızlarla ilgili sorun yaşıyorsan bunları düşün bence
la sorun o zaten kimseyle konusmutorum kız olarak