Fridx
Exotic Ethnic
Zario
Archie
Marlon
Clav
Archie
Marlon
Clav
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Marlon iyiZario
Archie
Marlon
Clav
htn carried by height and frame.Marlon iyi
Tom welling bideZario
Archie
Marlon
Clav
Bisi dicekseniz diyin aq tamam diye gecistirmeyintamamdırr
Zario
Archie
Marlon
Clav
Tom welling dünyanın en yakısıklı adamı benceTom welling bide
Brachycel domuz kafa,burnuda kotu bayaTom welling dünyanın en yakısıklı adamı bence
Olsun cok iyi adam sırf onun icin hayatımda ilk defa dizi bitirdimBrachycel domuz kafa,burnuda kotu baya
ya sen çok tatlısın ya
Eyvallahda bu nerden cikti bi alakaya sen bitanesin ya
Tamamdır dememin sebebi marlon htn değil max m mtn archie de max h mtn derimBisi dicekseniz diyin aq tamam diye gecistirmeyin
He ben dalga gecion sandimTamamdır dememin sebebi marlon htn değil max m mtn archie de max h mtn derim
acikla cevap vermessem pustumhangi kafayla yazdın bunları bikaçi belki okeyde diger dediklerin asiri sacma
Git kurtlar vadisi izleOlsun cok iyi adam sırf onun icin hayatımda ilk defa dizi bitirdim
Hangisine katilmiyorsan acikla bende cevap vermeye calisiyimnever enough theory mağduru bir kardeşimiz
Supermodel olabilmis birine overrated derken ne dusunuyon acabaOrb
De poot
Modellik icin striking ve unik olmak lazim ltn bile modeller var.Supermodel olabilmis birine overrated derken ne dusunuyon acaba
Top tier olamiyor hicbirisi ama elias top1 eye area tek rakibi ates salih zatenModellik icin striking ve unik olmak lazim ltn bile modeller var.
De poot cidden acayip overratedSupermodel olabilmis birine overrated derken ne dusunuyon acaba
HAYIRTop tier olamiyor hicbirisi ama elias top1 eye area tek rakibi ates salih zaten
Burun ve göz olarak asiri iyi biraz twink duruyor orasi dogru overrated asla degil ama bence
En iyi burun de poot ta bence zaten gozleride iyi baya ama school shooter,emo,asosyal,ensesine vur parasini al tipi varBurun ve göz olarak asiri iyi biraz twink duruyor orasi dogru overrated asla degil ama bence
elias degil ama orb overratedOrb
De poot
hayvan gibi appeali varTom welling bide
Aktor oldugu icin.hayvan gibi appeali var
Gozleri ltn, bide cenesi recessed.zario tt de 1 milyon like alıyodu

Sen ve ben underratedoverrated tiplerin cok fazla olmasi aslinda bizim isimize geliyo, iyi ki varsin gay-vicular![]()
gozleri kotu degilGozleri ltn, bide cenesi recessed.
Bence nekadar kari siktigini looks scale olarak kullanmamak lazim.
Aciklarim isterseniz
Yok beya bende overratedim sanirimSen ve ben underrated![]()

Bu attigin birey kadinmi erkekmi anlamadim kardescan
Hooding kotuView attachment 4709474
bu forumun ortalama bi kuanicisi hooding olmadigini gorunce hemen "kotu goz bolgesi"
adamin gozlerinin uzakligi iyi buyuklugu iyi canthal tilti iyi sirf bi hooding yok diye ltn eye area oluyo demi
disarida hoodinge sahip bir cok kisi var ve bana soracak olursan bu elemanin gozleri o cogu kisiden iyi
Hooding kotu
Eyebrow setness kotu
Goz rengi kotu
Kirpikler kotu
Kas uzunlugu ve sekli ideal degil / yogunluk da daha iyi olabilirdi
Canthal tilt 4 derece, optimal degil
Bu fotografta ipd de unideal
Medial canthus'u yok direkt
PFL / Eye aspect ratio ideal degil
Sclera ideal degil
Frontal kemigi broad degil
Naso orbital kontur mid