overthinking major depresyon ve alkol bagimliligi

D

Deleted member 103276

Eat Clen, Tren Hard
bu meretleri hic sevmiyorum

• JFL
  • So Sad
Reactions: Deleted member 93990 and Deleted member 103276
senin bi plan vardi ara tatilden once yaptin mi onu gardas

• Hmm...
Reactions: Deleted member 103276
Anti sosyallik Kaygı bozukluğu Oyun bağımlılığı üçlüsüde berbat
sosyal ankastre var bende carpinti yapiyo bazen nereye kadar gidecek boyle

• So Sad
  • +1
Reactions: orhanhic
sosyal ankastre var bende carpinti yapiyo bazen nereye kadar gidecek boyle
Bendede vardı çok rahat şekilde çözdüm suan kaygı bozukluğu anlamında sadece okb ve pa var

• Woah
Bendede vardı çok rahat şekilde çözdüm suan kaygı bozukluğu anlamında sadece okb ve pk var
doktorlar bile tanimlamiyor bende ne oldugunu boyle hayatinda bu genetiginde allahinda amina koyim

• So Sad
Reactions: Dathomirian Zabrak
nasil cozdun citoles falan mi
Sadece citoles değil kanka citoles temeldir temelin olmadan yenemezsin zaten olay şu kendini en çok zorlayacak aktiviteleri yapacaksın aşama aşama benim hala yapamadıklarım var mesela metroda bağıramam yada sokak ortası 31 çekemem ama gidipte sınıfın ortasında tiktok çekebilirim sende kendi iradeni zorlayarak ve temel olması için az dozaj citol alarak çözebilirsin kanki bende şuan anksiyete yok ama sosyalleşme isteğide yok amk

• JFL
Bu zorlanacağın aktivitileri yapmak en yarar sağlayan şey amk buna psikoterapi deniyor

Sadece citoles değil kanka citoles temeldir temelin olmadan yenemezsin zaten olay şu kendini en çok zorlayacak aktiviteleri yapacaksın aşama aşama benim hala yapamadıklarım var mesela metroda bağıramam yada sokak ortası 31 çekemem ama gidipte sınıfın ortasında tiktok çekebilirim sende kendi iradeni zorlayarak ve temel olması için az dozaj citol alarak çözebilirsin kanki bende şuan anksiyete yok ama sosyalleşme isteğide yok amk
yapamadigin seyleri yapma zaten amk mali onlar ayri delilik belritisi ben bagirma isini cok yapiyom okulda falan

Sınıfın ortasında agalarıma yazdığım faggot aşk şiirlerine okuyorum hocalar ve tüm dınıf bana gülüyor öz saygımdan oluyorum ama en azından bu illeti yeniyorum şaklabanlık yaparak

• JFL
  • So Sad
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1 and Deleted member 103276
Sınıfın ortasında agalarıma yazdığım faggot aşk şiirlerine okuyorum hocalar ve tüm dınıf bana gülüyor öz saygımdan oluyorum ama en azından bu illeti yeniyorum şaklabanlık yaparak
Daha kotu bir sey yapiyon özsaygini yikmak dunyanin en sacma seyi ilerde anlican

• +1
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1
Daha kotu bir sey yapiyon özsaygini yikmak dunyanin en sacma seyi ilerde anlican
Ve bunu duzeltmek icin ya birini canindan ediyon yada sen canindan oluyon

• +1
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1
Eskiden otobüse binemezdim yanlış durağa bırakır diye şimdi biniyorum yanlış durağa bırakıyo oc müsai yerde inebilirmiyim diyorum siktir git diyo şöfor ama neyse ordan taxiye biniyom falan yeniyom korkuları

Emin ol senin bildiğin kadar iyi biliyorum kral depresyonda olma sebebimde bu zaten kimsenin bana saygı duymaması ağzına geleni söylemesi taşşak geçmesi ama yakında ortam değiştiriyorum taşınıyorum yeni sayfa açacağım orda

• +1
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1 and Deleted member 103276
Emin ol senin bildiğin kadar iyi biliyorum kral depresyonda olma sebebimde bu zaten kimsenin bana saygı duymaması ağzına geleni söylemesi taşşak geçmesi ama yakında ortam değiştiriyorum taşınıyorum yeni sayfa açacağım orda
Sevmedigin biri varsa agzini yuzunu kir hem icin rahatlar hem arkanda travma birakirsin arkandan dalga gecmek yerine saygi duyarlar

• JFL
Sevmedigin biri varsa agzini yuzunu kir hem icin rahatlar hem arkanda travma birakirsin arkandan dalga gecmek yerine saygi duyarlar
Kanka Benle taşşak geçenlerin biri cılız fakat beni dostu olarak görüyor o yüzden dokunmuyorum bana taşşak geçmesi dışında iyi davranıyor diğeri ise Devasa birşey amkkkkkkk dövemem onu benden 6-7 cm kısa ama 2 senelik gymcel 170 75 kg 21 inch bidelt

• +1
  • JFL
Reactions: ER enjoyer
Kanka Benle taşşak geçenlerin biri cılız fakat beni dostu olarak görüyor o yüzden dokunmuyorum bana taşşak geçmesi dışında iyi davranıyor diğeri ise Devasa birşey amkkkkkkk dövemem onu benden 6-7 cm kısa ama 2 senelik gymcel 170 75 kg 21 inch bidelt
yav zaten tasincan birini döv

kavga silah rape bunun neyinden zevk aldiniz pisko orospu occuklari
Babam ayrı psikopat zaten amuna goyum diyoki bana film berbattı hiç sevmedim filmi izlerken sırıtıyp falan amkkk:forcedsmile:

• JFL
Moral bozmaya mı giriyoz buraya acmasana su konuları amkcocuyu

• So Sad
  • +1
  • JFL
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1, Deleted member 51789, Ashoimex and 1 other person
Moral bozmaya mı giriyoz buraya acmasana su konuları amkcocuyu
hayatim boyle aqqqq oglu napabulirim napabilirim ha gymcel konusu mu acim buraya sence bilmedigimiz bir sey mi kaldi la bi otur dusun bizim bilmedigimiz bisey kalmadi mentalcel olarak hayatimi idame ettiriyorum suan onumde 3 tane tuborg shot 2 tane mancia var %15 lik volim gibi bisi bunlari iciyom arksdasla sohbet muhabet

• +1
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1 and maarda
hayatim boyle aqqqq oglu napabulirim napabilirim ha gymcel konusu mu acim buraya sence bilmedigimiz bir sey mi kaldi la bi otur dusun bizim bilmedigimiz bisey kalmadi mentalcel olarak hayatimi idame ettiriyorum suan onumde 3 tane tuborg shot 2 tane mancia var %15 lik volim gibi bisi bunlari iciyom arksdasla sohbet muhabet
Kanka benim girdiğim her tekel bana siktiri çekiyo geçen abi 50lik filtresiz bomonti verirmisin dedim abi siktiri çekti amk(sırtımda çanta vardı):lul:

• JFL
Kanka benim girdiğim her tekel bana siktiri çekiyo geçen abi 50lik filtresiz bomonti verirmisin dedim abi siktiri çekti amk(sırtımda çanta vardı):lul:
amk cantali falan her yere giriyom bi tekel bulcan ergenlere satan full ordan alcan ben oyle yapiyodum sakal yokken simdi her yer aliyo

amk cantali falan her yere giriyom bi tekel bulcan ergenlere satan full ordan alcan ben oyle yapiyodum sakal yokken simdi her yer aliyo
Orospu evlatları bana vermiyorlar 18 den küçük olduğu belli kız arkadaşıma veriyorlar dediğin gibi sakal çıkana kadar o tarz bir yer bulmak lazım arkadaşlara sorup

Birtane vardı amk en son arkadaşla 14 yaşındayken ilk bira deneyimi için gitmişti kendisi almıştı benim kıçım tırsaktı ozamanlar bir kutu carlsberg luna almış oç yarı kutuyu zar zor bitirdik yılbaşındada o naletten içtim bukadar bok gibi tadı olam içki olamaz amk

• +1
Orospu evlatları bana vermiyorlar 18 den küçük olduğu belli kız arkadaşıma veriyorlar dediğin gibi sakal çıkana kadar o tarz bir yer bulmak lazım arkadaşlara sorup
Bide karı ayrıcalığı var dimi amk ergen tüm karılara veriyorlar bizim gibi maskğlen high dimorphic chad teenlere vermiyorlar 😡

Bide karı ayrıcalığı var dimi amk ergen tüm karılara veriyorlar bizim gibi maskğlen high dimorphic chad teenlere vermiyorlar 😡
Piçliğine yapıyor ibneler

beyler o duruma tek cozum valla bi tane tekel bulucaniz alan

Birtane vardı amk en son arkadaşla 14 yaşındayken ilk bira deneyimi için gitmişti kendisi almıştı benim kıçım tırsaktı ozamanlar bir kutu carlsberg luna almış oç yarı kutuyu zar zor bitirdik yılbaşındada o naletten içtim bukadar bok gibi tadı olam içki olamaz amk
bira tadi su gibi

• +1
Reactions: Arif

Attachments

• indir (7).jpeg
    indir (7).jpeg
    7.8 KB · Views: 0
  • So Sad
Reactions: ER enjoyer
aga biramı dahacok odem tutar sarapmı

• +1
o degilde amcık sen beni ne ara postta yakaladın

• JFL
Reactions: Deleted member 103276 and Ashoimex
favori biranneaga
kirmizi tuborg yada efes malt bazen param olmadiginda bremen aliyorum 6 tane su gibi zaten yada tuborg shot aliyorm

alkol içmeyin bağımlılığının tedavisi yok

• So Sad
  • +1
Reactions: Deleted member 103276 and Arif
Bipolar bozukluk da cok kotu. Ve alkol igrenc.

• +1