D
Deleted member 103276
Eat Clen, Tren Hard
bu meretleri hic sevmiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Anti sosyallik Kaygı bozukluğu Oyun bağımlılığı üçlüsüde berbatbu meretleri hic sevmiyorum
sosyal ankastre var bende carpinti yapiyo bazen nereye kadar gidecek boyleAnti sosyallik Kaygı bozukluğu Oyun bağımlılığı üçlüsüde berbat
neydikine gardas pmden citlat onusenin bi plan vardi ara tatilden once yaptin mi onu gardas
Bendede vardı çok rahat şekilde çözdüm suan kaygı bozukluğu anlamında sadece okb ve pa varsosyal ankastre var bende carpinti yapiyo bazen nereye kadar gidecek boyle
doktorlar bile tanimlamiyor bende ne oldugunu boyle hayatinda bu genetiginde allahinda amina koyimBendede vardı çok rahat şekilde çözdüm suan kaygı bozukluğu anlamında sadece okb ve pk var
nasil cozdun citoles falan miBendede vardı çok rahat şekilde çözdüm suan kaygı bozukluğu anlamında sadece okb ve pk var
Sadece citoles değil kanka citoles temeldir temelin olmadan yenemezsin zaten olay şu kendini en çok zorlayacak aktiviteleri yapacaksın aşama aşama benim hala yapamadıklarım var mesela metroda bağıramam yada sokak ortası 31 çekemem ama gidipte sınıfın ortasında tiktok çekebilirim sende kendi iradeni zorlayarak ve temel olması için az dozaj citol alarak çözebilirsin kanki bende şuan anksiyete yok ama sosyalleşme isteğide yok amknasil cozdun citoles falan mi
ya sike sike ya sike sike yaniBu zorlanacağın aktivitileri yapmak en yarar sağlayan şey amk buna psikoterapi deniyor
yapamadigin seyleri yapma zaten amk mali onlar ayri delilik belritisi ben bagirma isini cok yapiyom okulda falanSadece citoles değil kanka citoles temeldir temelin olmadan yenemezsin zaten olay şu kendini en çok zorlayacak aktiviteleri yapacaksın aşama aşama benim hala yapamadıklarım var mesela metroda bağıramam yada sokak ortası 31 çekemem ama gidipte sınıfın ortasında tiktok çekebilirim sende kendi iradeni zorlayarak ve temel olması için az dozaj citol alarak çözebilirsin kanki bende şuan anksiyete yok ama sosyalleşme isteğide yok amk
barda izle kankaya sike sike ya sike sike yani
Daha kotu bir sey yapiyon özsaygini yikmak dunyanin en sacma seyi ilerde anlicanSınıfın ortasında agalarıma yazdığım faggot aşk şiirlerine okuyorum hocalar ve tüm dınıf bana gülüyor öz saygımdan oluyorum ama en azından bu illeti yeniyorum şaklabanlık yaparak
neybarda izle kanka
Ve bunu duzeltmek icin ya birini canindan ediyon yada sen canindan oluyonDaha kotu bir sey yapiyon özsaygini yikmak dunyanin en sacma seyi ilerde anlican
Barda (2007) film varya nejat jobs oynuyo
Emin ol senin bildiğin kadar iyi biliyorum kral depresyonda olma sebebimde bu zaten kimsenin bana saygı duymaması ağzına geleni söylemesi taşşak geçmesi ama yakında ortam değiştiriyorum taşınıyorum yeni sayfa açacağım ordaDaha kotu bir sey yapiyon özsaygini yikmak dunyanin en sacma seyi ilerde anlican
Sevmedigin biri varsa agzini yuzunu kir hem icin rahatlar hem arkanda travma birakirsin arkandan dalga gecmek yerine saygi duyarlarEmin ol senin bildiğin kadar iyi biliyorum kral depresyonda olma sebebimde bu zaten kimsenin bana saygı duymaması ağzına geleni söylemesi taşşak geçmesi ama yakında ortam değiştiriyorum taşınıyorum yeni sayfa açacağım orda
Babamla beraber izledim ikimizde zevk aldık amuna goyumBarda (2007) film varya nejat jobs oynuyo
Kanka Benle taşşak geçenlerin biri cılız fakat beni dostu olarak görüyor o yüzden dokunmuyorum bana taşşak geçmesi dışında iyi davranıyor diğeri ise Devasa birşey amkkkkkkk dövemem onu benden 6-7 cm kısa ama 2 senelik gymcel 170 75 kg 21 inch bideltSevmedigin biri varsa agzini yuzunu kir hem icin rahatlar hem arkanda travma birakirsin arkandan dalga gecmek yerine saygi duyarlar
kavga silah rape bunun neyinden zevk aldiniz pisko orospu occuklariBabamla beraber izledim ikimizde zevk aldık amuna goyum
yav zaten tasincan birini dövKanka Benle taşşak geçenlerin biri cılız fakat beni dostu olarak görüyor o yüzden dokunmuyorum bana taşşak geçmesi dışında iyi davranıyor diğeri ise Devasa birşey amkkkkkkk dövemem onu benden 6-7 cm kısa ama 2 senelik gymcel 170 75 kg 21 inch bidelt
Babam ayrı psikopat zaten amuna goyum diyoki bana film berbattı hiç sevmedim filmi izlerken sırıtıyp falan amkkkkavga silah rape bunun neyinden zevk aldiniz pisko orospu occuklari
hayatim boyle aqqqq oglu napabulirim napabilirim ha gymcel konusu mu acim buraya sence bilmedigimiz bir sey mi kaldi la bi otur dusun bizim bilmedigimiz bisey kalmadi mentalcel olarak hayatimi idame ettiriyorum suan onumde 3 tane tuborg shot 2 tane mancia var %15 lik volim gibi bisi bunlari iciyom arksdasla sohbet muhabetMoral bozmaya mı giriyoz buraya acmasana su konuları amkcocuyu
Kanka benim girdiğim her tekel bana siktiri çekiyo geçen abi 50lik filtresiz bomonti verirmisin dedim abi siktiri çekti amk(sırtımda çanta vardı)hayatim boyle aqqqq oglu napabulirim napabilirim ha gymcel konusu mu acim buraya sence bilmedigimiz bir sey mi kaldi la bi otur dusun bizim bilmedigimiz bisey kalmadi mentalcel olarak hayatimi idame ettiriyorum suan onumde 3 tane tuborg shot 2 tane mancia var %15 lik volim gibi bisi bunlari iciyom arksdasla sohbet muhabet
amk cantali falan her yere giriyom bi tekel bulcan ergenlere satan full ordan alcan ben oyle yapiyodum sakal yokken simdi her yer aliyoKanka benim girdiğim her tekel bana siktiri çekiyo geçen abi 50lik filtresiz bomonti verirmisin dedim abi siktiri çekti amk(sırtımda çanta vardı)![]()
Orospu evlatları bana vermiyorlar 18 den küçük olduğu belli kız arkadaşıma veriyorlar dediğin gibi sakal çıkana kadar o tarz bir yer bulmak lazım arkadaşlara sorupamk cantali falan her yere giriyom bi tekel bulcan ergenlere satan full ordan alcan ben oyle yapiyodum sakal yokken simdi her yer aliyo
Birtane vardı amk en son arkadaşla 14 yaşındayken ilk bira deneyimi için gitmişti kendisi almıştı benim kıçım tırsaktı ozamanlar bir kutu carlsberg luna almış oç yarı kutuyu zar zor bitirdik yılbaşındada o naletten içtim bukadar bok gibi tadı olam içki olamaz amkamk cantali falan her yere giriyom bi tekel bulcan ergenlere satan full ordan alcan ben oyle yapiyodum sakal yokken simdi her yer aliyo
Bide karı ayrıcalığı var dimi amk ergen tüm karılara veriyorlar bizim gibi maskğlen high dimorphic chad teenlere vermiyorlarOrospu evlatları bana vermiyorlar 18 den küçük olduğu belli kız arkadaşıma veriyorlar dediğin gibi sakal çıkana kadar o tarz bir yer bulmak lazım arkadaşlara sorup
Piçliğine yapıyor ibnelerBide karı ayrıcalığı var dimi amk ergen tüm karılara veriyorlar bizim gibi maskğlen high dimorphic chad teenlere vermiyorlar![]()
bira tadi su gibiBirtane vardı amk en son arkadaşla 14 yaşındayken ilk bira deneyimi için gitmişti kendisi almıştı benim kıçım tırsaktı ozamanlar bir kutu carlsberg luna almış oç yarı kutuyu zar zor bitirdik yılbaşındada o naletten içtim bukadar bok gibi tadı olam içki olamaz amk
Viski mogs amk Jack daniels ballıbira tadi su gibi
bellentinesViski mogs amk Jack daniels ballı
Eve daha yeni almış babam içsemmi bi duble amkbellentines
Eve daha yeni almış babam içsemmi bi duble amk
aga biramı dahacok odem tutar sarapmıhayatim boyle aqqqq oglu napabulirim napabilirim ha gymcel konusu mu acim buraya sence bilmedigimiz bir sey mi kaldi la bi otur dusun bizim bilmedigimiz bisey kalmadi mentalcel olarak hayatimi idame ettiriyorum suan onumde 3 tane tuborg shot 2 tane mancia var %15 lik volim gibi bisi bunlari iciyom arksdasla sohbet muhabet
biraaga biramı dahacok odem tutar sarapmı
7/24 org rottero degilde amcık sen beni ne ara postta yakaladın
favori biranneaga7/24 org rotter
kirmizi tuborg yada efes malt bazen param olmadiginda bremen aliyorum 6 tane su gibi zaten yada tuborg shot aliyormfavori biranneaga
benden size abi tavsiyesialkol içmeyin bağımlılığının tedavisi yok
Katiliyorumalkol içmeyin bağımlılığının tedavisi yok