![maarda](/data/avatars/l/45/45615.jpg?1737849324)
maarda
Kraken
Mse yapan çok az doktor var ve çok fail alan bi işlem,damagin ne kadar dar gülünce kaç diş gösteriyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
asimetrik maxilla genişlemesi okudum bir threadde o doğrumuMse yapan çok az doktor var ve çok fail alan bi işlem,damagin ne kadar dar gülünce kaç diş gösteriyor
Sarpe mirin işlem tüm yüz genişliyor+ orbitaller genişlediği için pfl artıyorEvet,o yüzden bence SARPE daha iyi alternatif
Bide burnu birazcık genişletme sorunu var mse'nin
View attachment 3266405
Bide çok pahali sanırımMse yapan çok az doktor var ve çok fail alan bi işlem,damagin ne kadar dar gülünce kaç diş gösteriyor
Mse sarpe gibi koni şeklinde genişleme yapan işlemlerle 12 diş elde edemezsinElmacık kemiklerine ne kadar etkiler 7-8 dişim gözüküyor 12-14 gozukene kadar genisletcem yurt disindanda alt takimlaro genişlettiren alsammi diyomda narrow jaw yok zaten
Dişinin boyutlarini bilmeden bence asla yaptirma ilerde cok pisman olabilirsinsanırım diş teli takıcam ve palate expander takıcam, çenem dar dişlerim hafif çarpık sanırım damağım da darmış
palate expander zygoların hafif daha belirgin olmasını, dudak genişlemesini, çene genişlemesini sağlar mı?
baksana ne kadar dar damağım, resmen bu adamın damağından daha dar amkMse yapan çok az doktor var ve çok fail alan bi işlem,damagin ne kadar dar gülünce kaç diş gösteriyor
Doğal olarak 12si olan benMse sarpe gibi koni şeklinde genişleme yapan işlemlerle 12 diş elde edemezsin
View attachment 3266424
Fotoğraftaki kırmızı şekil gibi genişleme yapılıyor.Maksillanın arka kısmı, arka burun omurgası ve ön burun omurgası kadar genişlemiyor
Yani ön dişlerde arka dişlerden fazla genişleme gerceklesiyor
Daha kötülerin gördüm o kadar da kötü değilmiş bubaksana ne kadar dar damağım, resmen bu adamın damağından daha dar amk
arda adamın burnu genişlemiş cidden, benim burnum zaten geniş dahada genişlermi amk? dudağım genişlermi bide
yok abi benim takmam şart ya, en azından fwrh ve biognical width oranlarım düzelir ha burnum dahada genişler orda sıçabilirim biraz ama dudağı genişletcem genişletme aparatıyla uyucam gece bide yoga yapcam burna benim için mouth to nose oranı 1.4 olsa bile yeter ya hayırlısı bakalımDaha kötülerin gördüm o kadar da kötü değilmiş bu
@Angutoid bir dudak genişletme aparatı tasarlamış iletisime geçip bilgi alabilirsin istersenyok abi benim takmam şart ya, en azından fwrh ve biognical width oranlarım düzelir ha burnum dahada genişler orda sıçabilirim biraz ama dudağı genişletcem genişletme aparatıyla uyucam gece bide yoga yapcam burna benim için mouth to nose oranı 1.4 olsa bile yeter ya hayırlısı bakalım
Ama malesef yaşın geçmiş palate expender damak genişliğin harici bir şey degistirmeyecekyok abi benim takmam şart ya, en azından fwrh ve biognical width oranlarım düzelir ha burnum dahada genişler orda sıçabilirim biraz ama dudağı genişletcem genişletme aparatıyla uyucam gece bide yoga yapcam burna benim için mouth to nose oranı 1.4 olsa bile yeter ya hayırlısı bakalım
3 ay sonra 19 olcam geçmemiştir bence, ergenliğim bitmedi diye düşünüyorumAma malesef yaşın geçmiş palate expender damak genişliğin harici bir şey degistirmeyecek
SATİLİK DEGİL TİRADDA LİNKİ VAR BEDAVA@Angutoid
kaça bırakıyosun aparatı ?
atabilirmisin linkiSATİLİK DEGİL TİRADDA LİNKİ VAR BEDAVA
BABA BENIM AĞIZ AMCIK GİBİ BANA KARGOLARSIN OKSATİLİK DEGİL TİRADDA LİNKİ VAR BEDAVA
Yav siz printliceniz adam kendisi üretmiyorBABA BENIM AĞIZ AMCIK GİBİ BANA KARGOLARSIN OK
Evet kullandım oluyorsanırım diş teli takıcam ve palate expander takıcam, çenem dar dişlerim hafif çarpık sanırım damağım da darmış
palate expander zygoların hafif daha belirgin olmasını, dudak genişlemesini, çene genişlemesini sağlar mı?
KANAK BURNUNDA BUYUYECEK BU ALETTE RHINO REVIZE YAPICANMECBURciddimisin? ben rino oldum burnumdaki dikişleri anestesisiz adam kopartıp çıkarttı hayatım boyunca öyle acı çekmedim, öyle bir acı çektim ki kahkaha atmaya başladım benim peder delirdiğimi sandı.
dikişleri alacağı zaman sadece tamponları çıkarır sanmıştım bana "baban yanına gelsinmi" dedi ne alaka dedim kalsın dedim, sonra tamponu çıkardı adam bittimi dedim dedi bekle dikişleride alacaz ok dedim
ve o acıyla kriz geçirmeye başladım 3 kişi beni tuttu aq dlfyhkfşdlkyfdşlykdy
anestesisiz aldıkları için o acıya dayanamayıp bayılıyorlarmış doktor öyle söyledi onun ben geçmişini sikeyim
acaba bu nekadar acıtır
Anaskm acaba benim doktor kabul ederim revizeKANAK BURNUNDA BUYUYECEK BU ALETTE RHINO REVIZE YAPICANMECBUR
Burun şişliği 6 ay sonra gitmei lazım degil mi mqAnaskm acaba benim doktor kabul ederim revize
6 Aydan sonra gittim kontrole dedi yok senin burnun güzel yok senin yuz hatlarin dengeli ve güzel revize yapıyorum normalde ama sana gerek yok dedi
derim kalınmış benim, 1.5 seneye kadar gidecekmiş ancaBurun şişliği 6 ay sonra gitmei lazım degil mi mq
Bsso cekecen mecbur ya da bimax. 2.5 mm geride ısırıs yan profiline de etki ederBana doktor 2.5 mm geride isirisin var dedi tam rakamı hatırlamıyorum ama bu bir sorun olur mu diş teline gerek olur mu
Kanka çenem geride değil overbite de yok ama bı şüpheye düşürdü amk doktoruBsso cekecen mecbur ya da bimax. 2.5 mm geride ısırıs yan profiline de etki eder
Çeneyi gönderKanka çenem geride değil overbite de yok ama bı şüpheye düşürdü amk doktoru
DmÇeneyi gönder
Burnu nekadar genişletebilirki ayrıca daha küçük bile gösterebilir etrafındaki kemikler genişlediği içinEvet,o yüzden bence SARPE daha iyi alternatif
Bide burnu birazcık genişletme sorunu var mse'nin
View attachment 3266405
Palate expander taktırdınmı sonuçlar nasılderim kalınmış benim, 1.5 seneye kadar gidecekmiş anca
dudak genişlemesini, maxilla genişlemesini falan sağlar. zygolarda da ufak fark yaratır belki ama aşırı bir değişim olacağını sanmıyorum.sanırım diş teli takıcam ve palate expander takıcam, çenem dar dişlerim hafif çarpık sanırım damağım da darmış
ilk expander sonra tel olması lazım yanılmıyorsam bana direkt diş teli takılmıştısanırım diş teli takıcam ve palate expander takıcam, çenem dar dişlerim hafif çarpık sanırım damağım da darmış
arkaya v seklinde takılanlar var ama bizim bu skik ulkede onu takan yoktur eger olsaydı direk alırdım fiyatı onemli degil damagın onunu degil arkasını genisleterek cidden natural wide palate yapıp hem burnu hem dudagı cok zedelemiyor bide zygolarını gelistiyor mirin bir alet ama tr boklugunda yokSARPE
takmadım, bu ay sonu inşallah taktırcamPalate expander taktırdınmı sonuçlar nasıl
annem yakışıklısın dedi kankahigh subdan low ltn olursun belki
annen yanık kurbanı mıannem yakışıklısın dedi kanka
olay bitmiştir.
dostum sen "ben senle küfürlü konuşmamama rağmen neden benle küfürlü konuşuyorsun?" diye soru sorunca bende adam akıllı bir insansın diyip hatayı kendimde aradım, haklısınız kusura bakmayın diye cevap verdim.annen yanık kurbanı mı
dostum sen "ben senle küfürlü konuşmamama rağmen neden benle küfürlü konuşuyorsun?" diye soru sorunca bende adam akıllı bir insansın diyip hatayı kendimde aradım, haklısınız kusura bakmayın diye cevap verdim.
şimdi bu yaptığın ne oluyor anlamadım
o yaptığım akılsızcaydı gizli sekmeden yan çar açıp tipini doxxlamam lazımdıdostum sen "ben senle küfürlü konuşmamama rağmen neden benle küfürlü konuşuyorsun?" diye soru sorunca bende adam akıllı bir insansın diyip hatayı kendimde aradım, haklısınız kusura bakmayın diye cevap verdim.
şimdi bu yaptığın ne oluyor anlamadım
sen nasıl bir muamele bekliyosun çözemedim
nekadar istediler mse için bende düşünüyorumdatakmadım, bu ay sonu inşallah taktırcam
çok acıtıyormuş çok, o biraz düşündürüyo beni ama dayanırım sorun yok
arkadaşlarım dedi "sen takarsan piskolojin fln bozulur" amk ne alaka ben zaten gülünce dişimi göstermiyorum. o beni meraklandırdı biraz,
dudağım çok dar takmam şart o yüzden
mse dudağı genişletmiyor sadece palate genişliyor dudak için angutoidin threadi vardı bitane aparat 3d yazıcıdan bastırıyorsuntakmadım, bu ay sonu inşallah taktırcam
çok acıtıyormuş çok, o biraz düşündürüyo beni ama dayanırım sorun yok
arkadaşlarım dedi "sen takarsan piskolojin fln bozulur" amk ne alaka ben zaten gülünce dişimi göstermiyorum. o beni meraklandırdı biraz,
dudağım çok dar takmam şart o yüzden
palate expander tanesi 5k kankanekadar istediler mse için bende düşünüyorumda
maxilla genişlese dudakda genişicek normal olarak dimi?mse dudağı genişletmiyor sadece palate genişliyor dudak için angutoidin threadi vardı bitane aparat 3d yazıcıdan bastırıyorsun
forumda dudak aynı kalıyor diye okudummaxilla genişlese dudakda genişicek normal olarak dimi?
palate expandr dudagı cok genisletiyor bide burnuda genisletiyor gfenislemesin istiyorsan onun ozel olanı var ama tr de oldugunu sanmammaxilla genişlese dudakda genişicek normal olarak dimi?
genisliyor cunku paletenin arkasını degil onunu genisletiyor takanlar o V seklini vermiyor mse ile genisleyinceforumda dudak aynı kalıyor diye okudum
herkez farklı bişey diyoforumda dudak aynı kalıyor diye okudum