palate expander

Mse yapan çok az doktor var ve çok fail alan bi işlem,damagin ne kadar dar gülünce kaç diş gösteriyor

Mse yapan çok az doktor var ve çok fail alan bi işlem,damagin ne kadar dar gülünce kaç diş gösteriyor
asimetrik maxilla genişlemesi okudum bir threadde o doğrumu

asimetrik maxilla genişlemesi okudum bir threadde o doğrumu
Evet,o yüzden bence SARPE daha iyi alternatif

Bide burnu birazcık genişletme sorunu var mse'nin
3032793 3020 1

• +1
Reactions: Ashoimex
Bide çok pahali sanırım

• +1
Reactions: maarda
Elmacık kemiklerine ne kadar etkiler 7-8 dişim gözüküyor 12-14 gozukene kadar genisletcem yurt disindanda alt takimlaro genişlettiren alsammi diyomda narrow jaw yok zaten
Mse sarpe gibi koni şeklinde genişleme yapan işlemlerle 12 diş elde edemezsin

2973561 1657133889986

Fotoğraftaki kırmızı şekil gibi genişleme yapılıyor.Maksillanın arka kısmı, arka burun omurgası ve ön burun omurgası kadar genişlemiyor

Yani ön dişlerde arka dişlerden fazla genişleme gerceklesiyor

• +1
Reactions: menas
sanırım diş teli takıcam ve palate expander takıcam, çenem dar dişlerim hafif çarpık sanırım damağım da darmış

palate expander zygoların hafif daha belirgin olmasını, dudak genişlemesini, çene genişlemesini sağlar mı?
Dişinin boyutlarini bilmeden bence asla yaptirma ilerde cok pisman olabilirsin

baksana ne kadar dar damağım, resmen bu adamın damağından daha dar amk

arda adamın burnu genişlemiş cidden, benim burnum zaten geniş dahada genişlermi amk? dudağım genişlermi bide

Attachments

• WhatsApp Image 2024-10-29 at 22.09.19.jpeg
    WhatsApp Image 2024-10-29 at 22.09.19.jpeg
    70.7 KB · Views: 0
  • mse-images-8.webp
    mse-images-8.webp
    455.7 KB · Views: 0
Mse sarpe gibi koni şeklinde genişleme yapan işlemlerle 12 diş elde edemezsin

View attachment 3266424
Fotoğraftaki kırmızı şekil gibi genişleme yapılıyor.Maksillanın arka kısmı, arka burun omurgası ve ön burun omurgası kadar genişlemiyor

Yani ön dişlerde arka dişlerden fazla genişleme gerceklesiyor
Doğal olarak 12si olan ben

baksana ne kadar dar damağım, resmen bu adamın damağından daha dar amk

arda adamın burnu genişlemiş cidden, benim burnum zaten geniş dahada genişlermi amk? dudağım genişlermi bide
Daha kötülerin gördüm o kadar da kötü değilmiş bu

Daha kötülerin gördüm o kadar da kötü değilmiş bu
yok abi benim takmam şart ya, en azından fwrh ve biognical width oranlarım düzelir ha burnum dahada genişler orda sıçabilirim biraz ama dudağı genişletcem genişletme aparatıyla uyucam gece bide yoga yapcam burna benim için mouth to nose oranı 1.4 olsa bile yeter ya hayırlısı bakalım

yok abi benim takmam şart ya, en azından fwrh ve biognical width oranlarım düzelir ha burnum dahada genişler orda sıçabilirim biraz ama dudağı genişletcem genişletme aparatıyla uyucam gece bide yoga yapcam burna benim için mouth to nose oranı 1.4 olsa bile yeter ya hayırlısı bakalım
@Angutoid bir dudak genişletme aparatı tasarlamış iletisime geçip bilgi alabilirsin istersen

• +1
Reactions: Angutoid
Ama malesef yaşın geçmiş palate expender damak genişliğin harici bir şey degistirmeyecek

Ama malesef yaşın geçmiş palate expender damak genişliğin harici bir şey degistirmeyecek
3 ay sonra 19 olcam geçmemiştir bence, ergenliğim bitmedi diye düşünüyorum

@Angutoid
kaça bırakıyosun aparatı ?

sanırım diş teli takıcam ve palate expander takıcam, çenem dar dişlerim hafif çarpık sanırım damağım da darmış

palate expander zygoların hafif daha belirgin olmasını, dudak genişlemesini, çene genişlemesini sağlar mı?
Evet kullandım oluyor

• +1
Reactions: Deleted member 92925
ciddimisin? ben rino oldum burnumdaki dikişleri anestesisiz adam kopartıp çıkarttı hayatım boyunca öyle acı çekmedim, öyle bir acı çektim ki kahkaha atmaya başladım benim peder delirdiğimi sandı.

dikişleri alacağı zaman sadece tamponları çıkarır sanmıştım bana "baban yanına gelsinmi" dedi ne alaka dedim kalsın dedim, sonra tamponu çıkardı adam bittimi dedim dedi bekle dikişleride alacaz ok dedim
ve o acıyla kriz geçirmeye başladım 3 kişi beni tuttu aq dlfyhkfşdlkyfdşlykdy

anestesisiz aldıkları için o acıya dayanamayıp bayılıyorlarmış doktor öyle söyledi onun ben geçmişini sikeyim

acaba bu nekadar acıtır
KANAK BURNUNDA BUYUYECEK BU ALETTE RHINO REVIZE YAPICANMECBUR

KANAK BURNUNDA BUYUYECEK BU ALETTE RHINO REVIZE YAPICANMECBUR
Anaskm acaba benim doktor kabul ederim revize

6 Aydan sonra gittim kontrole dedi yok senin burnun güzel yok senin yuz hatlarin dengeli ve güzel revize yapıyorum normalde ama sana gerek yok dedi

Anaskm acaba benim doktor kabul ederim revize

6 Aydan sonra gittim kontrole dedi yok senin burnun güzel yok senin yuz hatlarin dengeli ve güzel revize yapıyorum normalde ama sana gerek yok dedi
Burun şişliği 6 ay sonra gitmei lazım degil mi mq

Bana doktor 2.5 mm geride isirisin var dedi tam rakamı hatırlamıyorum ama bu bir sorun olur mu diş teline gerek olur mu

Bana doktor 2.5 mm geride isirisin var dedi tam rakamı hatırlamıyorum ama bu bir sorun olur mu diş teline gerek olur mu
Bsso cekecen mecbur ya da bimax. 2.5 mm geride ısırıs yan profiline de etki eder

Bsso cekecen mecbur ya da bimax. 2.5 mm geride ısırıs yan profiline de etki eder
Kanka çenem geride değil overbite de yok ama bı şüpheye düşürdü amk doktoru

Evet,o yüzden bence SARPE daha iyi alternatif

Bide burnu birazcık genişletme sorunu var mse'nin
View attachment 3266405
Burnu nekadar genişletebilirki ayrıca daha küçük bile gösterebilir etrafındaki kemikler genişlediği için

• +1
Reactions: starboi.

dudak genişlemesini, maxilla genişlemesini falan sağlar. zygolarda da ufak fark yaratır belki ama aşırı bir değişim olacağını sanmıyorum.

• +1

ilk expander sonra tel olması lazım yanılmıyorsam bana direkt diş teli takılmıştı

• +1
arkaya v seklinde takılanlar var ama bizim bu skik ulkede onu takan yoktur eger olsaydı direk alırdım fiyatı onemli degil damagın onunu degil arkasını genisleterek cidden natural wide palate yapıp hem burnu hem dudagı cok zedelemiyor bide zygolarını gelistiyor mirin bir alet ama tr boklugunda yok

Palate expander taktırdınmı sonuçlar nasıl
takmadım, bu ay sonu inşallah taktırcam
çok acıtıyormuş çok, o biraz düşündürüyo beni ama dayanırım sorun yok
arkadaşlarım dedi "sen takarsan piskolojin fln bozulur" amk ne alaka ben zaten gülünce dişimi göstermiyorum. o beni meraklandırdı biraz,
dudağım çok dar takmam şart o yüzden

• +1
high subdan low ltn olursun belki

annen yanık kurbanı mı
dostum sen "ben senle küfürlü konuşmamama rağmen neden benle küfürlü konuşuyorsun?" diye soru sorunca bende adam akıllı bir insansın diyip hatayı kendimde aradım, haklısınız kusura bakmayın diye cevap verdim.

şimdi bu yaptığın ne oluyor anlamadım
sen nasıl bir muamele bekliyosun çözemedim

• JFL
Reactions: zygomaticdisability
dostum sen "ben senle küfürlü konuşmamama rağmen neden benle küfürlü konuşuyorsun?" diye soru sorunca bende adam akıllı bir insansın diyip hatayı kendimde aradım, haklısınız kusura bakmayın diye cevap verdim.

GS25wnhWQAAM0W9

• JFL

sen nasıl bir muamele bekliyosun çözemedim
o yaptığım akılsızcaydı gizli sekmeden yan çar açıp tipini doxxlamam lazımdı

• +1
arkadaşlarım dedi "sen takarsan piskolojin fln bozulur" amk ne alaka ben zaten gülünce dişimi göstermiyorum. o beni meraklandırdı biraz,
nekadar istediler mse için bende düşünüyorumda

• +1
Reactions: auitistsurvior
mse dudağı genişletmiyor sadece palate genişliyor dudak için angutoidin threadi vardı bitane aparat 3d yazıcıdan bastırıyorsun

• +1
Reactions: auitistsurvior
mse dudağı genişletmiyor sadece palate genişliyor dudak için angutoidin threadi vardı bitane aparat 3d yazıcıdan bastırıyorsun
maxilla genişlese dudakda genişicek normal olarak dimi?

• +1
maxilla genişlese dudakda genişicek normal olarak dimi?
palate expandr dudagı cok genisletiyor bide burnuda genisletiyor gfenislemesin istiyorsan onun ozel olanı var ama tr de oldugunu sanmam

• +1
Reactions: Ashoimex and Deleted member 92925
forumda dudak aynı kalıyor diye okudum
genisliyor cunku paletenin arkasını degil onunu genisletiyor takanlar o V seklini vermiyor mse ile genisleyince

• +1
Reactions: Deleted member 92925 and Ashoimex
  • +1