palate expander

herkez farklı bişey diyo
net bişey yok ortada

ben yapcam yinede.
dudak ve burun %100 genisliyek ne kadar genisler ne kadar olur bilmem ama V seklini vermedigi icin disinin onu acılcak dis telide takıcaksın ama zygoların falan iyilesir heralde

• +1
Reactions: Ashoimex
herkez farklı bişey diyo
net bişey yok ortada

ben yapcam yinede.
bende düşünüyorum bi doktora gideceğim yakın zamanda

• +1
Reactions: auitistsurvior
bende düşünüyorum bi doktora gideceğim yakın zamanda
paran varsa V seklinde olanı aldır search barda ara cıkar bulamazsan soyle bookmarkedlarımdan bulup atarım sana

• +1
dudak ve burun %100 genisliyek ne kadar genisler ne kadar olur bilmem dis telide takıcaksın ama zygoların falan iyilesir heralde
kanka teşekkür ederim bilgiler için,
ama V seklini vermedigi icin disinin onu acılcak
bunu anlamadım, ve sen tam olarak nerden biliyosun bunları? yani yanlış anlama, sen tecrübe mi ettin veya gördün mü?

• +1
Reactions: auitistsurvior and Ashoimex
kanka teşekkür ederim bilgiler için,

bunu anlamadım, ve sen tam olarak nerden biliyosun bunları? yani yanlış anlama, sen tecrübe mi ettin veya gördün mü?
ara anlatıyolar mse oldugu zaman natural olarak palete i genisleyen insanlarınki gibi genislemiyor biraz before after bak anlarsın , evet bakınca 12 disin gozukuyor ve zygoların iyilesiyor bu burun , dudak genislemesi ve icten bakıldıgı zaman natural olmama sebebi U seklinde genislemesi onun yerine ozel V seklinde genisletenleri takınca natural genis palate gibi damagının arkasını genisletiyor daha mantıklı ama dudagın ve burnun kucukse genislerse sıkıntı degil diyorsan ikiside aynı sikim cunku zygolar icin iyi bir islem

• +1
ara anlatıyolar mse oldugu zaman natural olarak palete i genisleyen insanlarınki gibi genislemiyor biraz before after bak anlarsın , evet bakınca 12 disin gozukuyor ve zygoların iyilesiyor bu burun , dudak genislemesi ve icten bakıldıgı zaman natural olmama sebebi U seklinde genislemesi onun yerine ozel V seklinde genisletenleri takınca natural genis palate gibi damagının arkasını genisletiyor daha mantıklı ama dudagın ve burnun kucukse genislerse sıkıntı degil diyorsan ikiside aynı sikim cunku zygolar icin iyi bir islem
benim damağın arkası geniş zaten, öne doğru daralıyor dişler.

ikinci olarak benim burnum geniş ve dudağım dar, yaptırdıktan sonra ne gibi değişiklik olur?
natural olarak mouth to nose ratiom 1:2 oranınında, bunun 1.5 olması gerekiyor ama benimki çok kötü, rinoplastiden sonra birde burun şişliği bitirdi beni

doktor 2 tane palate expander takacağını söyledi, bu işlemlerden sonra sence mouth to nose ratiom en azından 1:4 bulur mu?
zygolar belirginleşirmi, ve mandibule açısı biraz da olsa genişlermi?
bunlar benim merak ettiklerim, teşekürler.

• +1
Reactions: auitistsurvior
özürlü gibi yazıyorum kusura bakmayın kafam dolu ıccık

• +1
benim damağın arkası geniş zaten, öne doğru daralıyor dişler.

ikinci olarak benim burnum geniş ve dudağım dar, yaptırdıktan sonra ne gibi değişiklik olur?
natural olarak mouth to nose ratiom 1:2 oranınında, bunun 1.5 olması gerekiyor ama benimki çok kötü, rinoplastiden sonra birde burun şişliği bitirdi beni

doktor 2 tane palate expander takacağını söyledi, bu işlemlerden sonra sence mouth to nose ratiom en azından 1:4 bulur mu?
zygolar belirginleşirmi, ve mandibule açısı biraz da olsa genişlermi?
bunlar benim merak ettiklerim, teşekürler.
benimde az bilgim var ama geleneksel takımlarda dudak + burun genisliyor maardanın attıgı gifi ornek alabilirsin
4481263 3032793 3020 1
buyuk ihtimalle dudak ve burnunun uyumu icin burnunu ameliyatla yaptırmalısın mandible genisletmez sadece maxilla eger mandible istiyorsan msdo var ama oda zor tr de bide alt cenende az dis gozukmesi lazım. zygoların belirginlesicek kesinlikle bide arkası genis zaten diye birsey yok arkasını daha cok genislettirirsin yine daha fazla disin gozukur biraz kafanda hayal et arkası yavas yavas yanlara dogru acılsa diye anlarsın zaten daha fazla dis acılacagını.

fakat senin durumunda iki secenegin var 1. secenek: git klasik palete expander tak sonra dis teli taktır dudagın genislesin zygolar duzelsin sonrasında burnun iyice patates olursa git rhinoplasty yaptır

2. secenek: eger varsa parayı kır V seklinde olanı al zygolara olan etkisi gelenekselle olan farkını bilmyiroum ama mantıken dusununce arfkası daha cok genisler ve daha cok belirginlesir fakat iki turlude zygoların her turlu daha iyilesicek yine dis teli ihtiyac olurmu bilmiyorum

ekstra: su threadi oku anlarsın hangisi iyi hangisi kotu neler yaptırman lazım https://looksmax.org/threads/mse-rp...what-is-better-for-facial-aesthetics.1190827/

• +1
  • Love it
Reactions: Deleted member 92925 and Ashoimex
benimde az bilgim var ama geleneksel takımlarda dudak + burun genisliyor maardanın attıgı gifi ornek alabilirsin View attachment 3311038buyuk ihtimalle dudak ve burnunun uyumu icin burnunu ameliyatla yaptırmalısın mandible genisletmez sadece maxilla eger mandible istiyorsan msdo var ama oda zor tr de bide alt cenende az dis gozukmesi lazım. zygoların belirginlesicek kesinlikle bide arkası genis zaten diye birsey yok arkasını daha cok genislettirirsin yine daha fazla disin gozukur biraz kafanda hayal et arkası yavas yavas yanlara dogru acılsa diye anlarsın zaten daha fazla dis acılacagını.

fakat senin durumunda iki secenegin var 1. secenek: git klasik palete expander tak sonra dis teli taktır dudagın genislesin zygolar duzelsin sonrasında burnun iyice patates olursa git rhinoplasty yaptır

2. secenek: eger varsa parayı kır V seklinde olanı al zygolara olan etkisi gelenekselle olan farkını bilmyiroum ama mantıken dusununce arfkası daha cok genisler ve daha cok belirginlesir fakat iki turlude zygoların her turlu daha iyilesicek yine dis teli ihtiyac olurmu bilmiyorum

ekstra: su threadi oku anlarsın hangisi iyi hangisi kotu neler yaptırman lazım https://looksmax.org/threads/mse-rp...what-is-better-for-facial-aesthetics.1190827/
en iyisi ben yaptırayım herşeyi, burnum çok genişlerse revision surgery yaptırıyım.

herşey için ve emeklerin için çok teşekür ederim dostum <3

en iyisi ben yaptırayım herşeyi, burnum çok genişlerse revision surgery yaptırıyım.

herşey için ve emeklerin için çok teşekür ederim dostum <3
burnumu hallederim diyorsan normal expander isini gorur kafaya takma git cak expanderini dudagın genisler burnuda yaptırırsın cok zor bisi degil zaten cıkık yapmıyor sadece genisletiyor onun ameliyatı ayrı ve fucked-up olması baya zor

Last edited:
  • +1
Reactions: Deleted member 92925
burnumu hallederim diyorsan normal expander isini gorur kafaya takma git cak expanderini dudagın genisler burnuda yaptırırsın cok zor bisi degil zaten cıkık yapmıyor sadece genisletiyor onun ameliyatı ayrı ve fucked-up olması baya zor
kanka doktorlar diyo burnu genişletmez ya

benimde damağın ön tarafını genişletip maxillayı uzatacaklar sanırım (forward olarak)
bu durumda burun çok genişler mi ya

birde ben rino oldum ya palate expander takmak sorunlu olmaz mı benim için acaba