para mı dış görünüş mü

clazai

clazai

Iron
bp tayfası genelde her şeyi tipe bağlıyor ama gerçek hayatta para statü ve sosyal çevre birçok kapıyı açıyor ortalama tipli ama maddi durumu iyi olan adamların çok daha rahat ilişki yaşadığını görüyoruz sizce gerçekten yüz her şey mi yoksa belli bir seviyeden sonra para daha mı etkili

• +1
Reactions: elithırt
dış görünüş ile parayı bulursun para ile tam istedigin dış görünüşü bulamayabilirsin dış görünüş daha önemli

• +1
Reactions: mtn_dude_193, Iranidnordid, stacyworshipper and 3 others
ya ikiside birbirini tamamlıyor aslında çok yakışıklıysan bir şekil parayıda bulursun çok paran varsa istersen bir şekil yakışıklıda olursun parayla daha çok kız elde edersin büyük ihtimal ama hiç biri sana cinsel çekim hissetmez(çok çirkinsen) tam bir cevabı yok

• +1
Reactions: Stardew
pipinizin uzunlugu daha onemli boyle seylere kafa yormayin

• +1
Reactions: Iranidnordid, Demirs, stacyworshipper and 1 other person
bp tayfası genelde her şeyi tipe bağlıyor ama gerçek hayatta para statü ve sosyal çevre birçok kapıyı açıyor ortalama tipli ama maddi durumu iyi olan adamların çok daha rahat ilişki yaşadığını görüyoruz sizce gerçekten yüz her şey mi yoksa belli bir seviyeden sonra para daha mı etkili
Çok yakışıklı olursan para sana gelir örnek sean o'pry

Ama çok paran varsa ve yakışıklı değilsen hardmaxxler bile seni belli miktarda ascendler ve asla doğuştan şanslı olan biri kadar yakışıklı olamazsın

O yüzden bence dış görünüş daha önemli

• +1
Reactions: veneficus, Iranidnordid, stacyworshipper and 1 other person
Çok yakışıklı olursan para sana gelir örnek sean o'pry

Ama çok paran varsa ve yakışıklı değilsen hardmaxxler bile seni belli miktarda ascendler ve asla doğuştan şanslı olan biri kadar yakışıklı olamazsın

O yüzden bence dış görünüş daha önemli
mesela bass oyle bir ameliyat olmuski asiri yapay ve cok uncanny

ikisinede sahip olmayan biz

• +1
Reactions: Iranidnordid
günaydın kanka

görünüş kapıdan sokuyor, kişilik konuşturuyor, ama paran statün yoksa yarrraa yedin.

şimdi kişilik diye sean o'pry canlandirma kafanda da, harbi konuşma yeteneği fena onemli irl

• +1
Reactions: coax96
ilişkide para bence
kanka öyle olursa kız seni sadece paran için sever eğer tipin olursa gerçekten sever sıkılmaz senden ayrıca tip para statüde getirir kesinlikle tip ya

kişilik kanka

• JFL
Reactions: nikolata
Bilmem bende ikiside var

para evlilikte karı çeker dış görünüş teenage loveda karı çeker

• +1
Reactions: veneficus, iwishiwastaller and Stardew
  • +1
Reactions: piuafl, evexoria, murad.89 and 1 other person
  • +1
Reactions: Turanmethod and Stardew
belirli bir yaşa kadar dış görünüş sonra dış görünüşle birlikte sosyal statü ön plana çıkar.

Bizim uzun ni süredir arabamız yoktu
Arabamızın olmamasını çok kafaya takardım
Araba aldık 1 hafta önce babam dedi ki çoğunlukla sen kullanırsın oğlum diye gram sevinmedim
Onun yerine chad olarak uyansaydım hoplardım zıplardım e-5 otoyolunda sprint atardım öyle söyleyeyim hani

• +1
Reactions: piuafl and veneficus
Para ile istediğin kızı alırsın ama seni sen olduğun için sevmiyeceği bana koyar

Para ile istediğin kızı alırsın ama seni sen olduğun için sevmiyeceği bana koyar
dış görünüşün iyi olsaydı dış görünüşünden dolayı sevicekti işte kimse bizi biz olduğumuz için sevmez

• +1
Reactions: dogu
dış görünüşün iyi olsaydı dış görünüşünden dolayı sevicekti işte kimse bizi biz olduğumuz için sevmez
( dış görünüş = sen ) senin genetiğin iyi olacağı için seni sen olduğun için sevecek işte

Ben olsam toprakla birlikte olup kebap yemeyi dilerdim

bass cok yakisikli bence aq
yeni videolarina baksana eskiden bende oyle saniyordum da asiri uncanny hatta dur atiyim buraya birtane

• +1
Reactions: Stardew
heh mesela uncanny oldugu anlasiliyo arka kameradan boydan ceksek adami bune falan dersiniz

BU DÜNYANIN ALLAHI PARA

DIŞ GÖRÜNÜŞ VS HİKAYE, EVET HAŞERELERDEN SINIRSIZ İLGİ ALIRSIN

FAKAT ASLA PARANIN SAĞLAYACAĞI KONFORU YAŞAMAYACAKSIN

STATUS>LOOKS

BUNU REDDEDEN HERKESIN BABASI SOKAKTA PROTOKOL KONVOYU GECINCE SAYGI DURUSUNDA DURUYOR

• +1
Reactions: iwishiwastaller, Iranidnordid and EK0
BU DÜNYANIN ALLAHI PARA

STATUS>LOOKS

BUNU REDDEDEN HERKESIN BABASI SOKAKTA PROTOKOL KONVOYU GECINCE SAYGI DURUSUNDA DURUYOR
bizde 2 side yoksa ne yarra yicez kardeşim

• So Sad
Reactions: Deleted member 210232
  • JFL
Reactions: dogu
BU DÜNYANIN ALLAHI PARA

STATUS>LOOKS

yav kanka senin borsa kaplanı olduğunu iddia eden bir thread görmüştüm amk gerçekten gerçek olduğunu düşünmeye başladım çok büyük adamsın vesselam

• JFL
Reactions: iwishiwastaller and Deleted member 210232
herşey önemli

şu tarz sorular sormak için hiç evden falan çıkmamış olmak lazım

• +1
Reactions: Iranidnordid